• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma nasıl yardımcı olabilirim

Yanlış cinsiyette olduğunu söylemek, yanlış bedene hapsolduğunu düşünmek... bunlar ALLAH'IN yarattığına karşı çıkma, beğenmeme. Yapmayın bunu lütfen. Arkadaşınıza da söyleyin istekleri uğruna dinden çıkacak. ALLAH'A karşı gelmesin...

İnanmıyorsa?

Ben ne Yaratıcı nerde diyorum ne de Yaratıcı var diyorum tıbbi durumlar karşısında.

Tıbbi durumların bilinen ya da bilinmeyen sebepleri var buna imtihan vs. olarak bakmıyorum.

Burda günah Allaha isyan vs yazan insanların tarzını bu şekilde yazdım. İşlerine gelince Allah'a isyan etme vücudunla oynama, söz konusu kendi evlatlarıysa doktorun kapısında yatar kalkarlar. Ben insanların kafalarına göre müslüman olup, kafalarının bu konuda karışık olmasından belki de işlerine geldiği gibi düşünmelerinden bahsettim. Ne dediğimi anlamamışsınız.

İkinci olarak madem her şey Allahtan diyorsunuz, eşcinsel insanlar da Allahtan neden onları da olduğu gibi kabul etmeyip sapkınlık vs yazıyorsunuz?
Burda bahsedilen durum doğuştan değil ama konu sahibinin mesajını tekrar okuyun. Kişi kadın olmak istiyor. Vücudundaki değişiklikleri düzeltip asıl cinsiyetinde kalmak istemiyor.

Burda bahsedilen durum doğuştan değil ama konu sahibinin mesajını tekrar okuyun. Kişi kadın olmak istiyor. Vücudundaki değişiklikleri düzeltip asıl cinsiyetinde kalmak istemiyor.

Cinsel kimlik doğuştandır bunu bir kabullenin. Adam 20 yaşına kadar erkek olarak hissedip, ondan sonra kadın gibi hissetmeye mi başladı????

Farklı cinsel kimliklerin hastalık,sapkınlık vs değil yaratılış biçimi olduğunu kabul edin.

İnsanlar çok mu meraklı ruhsal farklı , bedensel farklı cinsiyetlerde olmaya? Toplum tarafından dışlanmaya?

Bakın Bülent Ersoy, Yılmaz Morgül gibi "erkeklere" bir bakın, nereleri erkek? Vücutları erkek ama geriye kalan tarafları kadın. Adam kadın olarak doğmuş ruhsal olarak ama bedeni erkek, ne yapsın??? Size göre Allah bu insanları böyle yarattıysa, böyle kabullenmeniz gerek.

Ayrıca size ne insanları nasıl doğduğundan yaşadığından? Neyin sevap neyin günah olduğunu hangi sıfatla siz belirliyorsunuz? Peygamber misiniz Allah mısınız? Söylediğiniz şeylerde zaten hiçbir mantık yok. Allah kullarına nefretle,yasakla bakmaz;sonsuz rahmet sunar. Allah kendi verdiği yaratılış için kuluna nasıl günah yazar? Yazsa bile size ne, belki adam ateist belki günaha girmek umrunda değil. Dünya din etrafında dönmüyor,herkesin önceliği din değil.

Cinsel kimlik doğuştandır bunu bir kabullenin. Adam 20 yaşına kadar erkek olarak hissedip, ondan sonra kadın gibi hissetmeye mi başladı????

Farklı cinsel kimliklerin hastalık,sapkınlık vs değil yaratılış biçimi olduğunu kabul edin.

İnsanlar çok mu meraklı ruhsal farklı , bedensel farklı cinsiyetlerde olmaya? Toplum tarafından dışlanmaya?

Bakın Bülent Ersoy, Yılmaz Morgül gibi "erkeklere" bir bakın, nereleri erkek? Vücutları erkek ama geriye kalan tarafları kadın. Adam kadın olarak doğmuş ruhsal olarak ama bedeni erkek, ne yapsın??? Size göre Allah bu insanları böyle yarattıysa, böyle kabullenmeniz gerek.

Ayrıca size ne insanları nasıl doğduğundan yaşadığından? Neyin sevap neyin günah olduğunu hangi sıfatla siz belirliyorsunuz? Peygamber misiniz Allah mısınız? Söylediğiniz şeylerde zaten hiçbir nantık yok. Allah kullarına nefretle,yasakla bakmaz;sonsuz rahmet sunar. Allah kendi verdiği yaratılış için kuluna nasıl günah yazar? Yazsa bile size ne, belki adam ateist belki günaha girmek umrunda değil. Dünya din etrafında dönmüyor,herkesin önceliği din değil.
Herkesin düşüncesi din olmayabilir, ama dünya din etrafında dönüyor.

Bu konu üzerinde daha fazla konuşup ikimiz de inkara sürüklenmeyelim.

İyi günler size, sağlıcakla kalın...

Herkesin düşüncesi din olmayabilir, ama dünya din etrafında dönüyor.

Bu konu üzerinde daha fazla konuşup ikimiz de inkara sürüklenmeyelim.

İyi günler size, sağlıcakla kalın...

Dünya din etrafında dönüyorsa ateist toplumlar nasıl yaşıyor?

Dünya fizik kuralları çerçevesinde varoluyor.
Canlılık genetik ve biyoloji bilimiyle açıklanıyor.
Bugün bütün din kitaplarını yakıp , din kavramını insanlığın hafızasından çıkarsak ne dünya yörüngesinden fırlar, ne de insanlık 20 kromozoma düşer. Çoğunluğu ateist İskandinav ülkelerinde hayat sürüyor, görüyorsunuz.

Daha fazla yazmıyorum konuyu dağıtmamak için. Cidden komiksiniz , kendi görüşünüzü genelgeçer bir kuralmış gibi yazmışsınız?!?!???

Madem öyle ben de kendi görüşümü yazayım. Din bireyseldir, kulla Allah arasındadır. Devlet yönetiminde,bilimde, günlük hayatta yeri yoktur. Oldu mu?

Cinsiyet değiştirmek yerine Gay olarak devam etsin hayatına? Ameliyatlar çokpahalı zaten o kadar parası var mı yav.Bu bi haastalık olmadığı için tedavisi mümkün değil zaten.Bilemedim ama sizin başarabiliceğiniz bişey değil bu açıkcası.

Buraya girip paylaştığınıza göre arkadaşınızın yaşı büyük yani artık bir çocuk değil. Bunu söylememin sebebi çocuklarda kısmen bu tarz ozenmeler oluyor fakat ergenlikle beraber üzerine gidilmedikce düzeliyor. Fakat yetişkin biri için bu mümkün değil. Çünkü o tıpkı bizim gibi bir bayan öyle hissediyor hormonları o yönde çalışıyor. Öyle kabul görmek zorunda. Sizin ona yapacağınız tek destek her kararında koşulsuz herzaman arkadaşı olacağını hissettirmenizdir. Çünkü bu durumu değişmeyecek. Ameliyatı hemen yapmiyorlar zaten aslında sorun ameliyatta değil. Türkiye toplumunda asla mutlu olamaz arkadaşınız. Escinselligin hukuksal alanda kabul gördüğü ülkelerden birine yerleşmesi konusunda destek olun derim ben. Çalışıp para biriktirip biraz çaba harcayıp hayatını bu yönde rahat yaşayacağı bir plan yapması ni onerebilirsiniz. Bunlar en büyük destekler olur. Bukadar anlatmamin nedeni yakınimda bizzat tanıdığım eşcinseller oldu. Bu aslında bir karar değildir onlar ne olacaklarına karar veremezler yaradilislari budur. Karar gibi algılanması üzer onları onlar farklı olmak istememistir. Bizim anlamamız güc ama öyle hissediyor lar yapacak bişey yok umarım psikolojisi bozulmadan hayatına yön verir kendisi. Buradaki radikal karar ameliyat değil ,hayatını değiştirmesi buradan gitmesi gerek. Benim çok yakın aile dostumuzun oğlu ailesininde desteği ile suan amerikada yaşıyor. Ve daha mutlu..
teşekkür ederim durumu çok güzel ifade etmişsiniz, dediğin gibi fikirlerini değiştirmek imkansız, sadece biraz destek ve cesarete ihtiyacı var gerisi ne desek boş, çünkü herkesin dediğinin tersi Allah onu öyle yaratmış bedeni ruhu kadın yani, birşey değiştirmeye çalışmıyor sadece kendi olamak yani kadın olmak istiyor ama işte toplum onu erkek olmaya zorluyor

Cinsiyet değiştirmek yerine Gay olarak devam etsin hayatına? Ameliyatlar çokpahalı zaten o kadar parası var mı yav.Bu bi haastalık olmadığı için tedavisi mümkün değil zaten.Bilemedim ama sizin başarabiliceğiniz bişey değil bu açıkcası.
ben destek olmaya ve cesaret vermeye çalışıyorum. aynen dediğin gibi bu bir hastalık değil ama işte çoğu kişiye göre haslaık sapıklık falan filan bunu anlatabilmek o kadar zor ki

Küçüklüğünden itibaren hissettiği bu durum artık onun içinde bir yara..
Hissetiğini yaşayamamak her insanı boğar konu her ne olursa olsun..
Bence destek olmalısınız ..
Toplumun düşünceleri malum bu konu hakkında bu yüzden dışlanıyor hayatlarını kötü şartlar altında geçirmek veya sonlandırmak durumunda kalıyorlar..Sadece bu konu üzerinde düşünmesini sağlayın..

Lütfen çevremizdeki insanları" insan" olduğunu düşünerek değerlendirelim cinsel tercihinin hemcinslerine olması kendini ilgilendiren bir durumdur.

Kutsal savaş rumuzu ile:) olarak bu konuyu gundeme getıren arkadas..
Yada arkadasınız bılemedım! Bulundugu bedende hangi kımlığı ruhunda hıssedıyorsa onu yasasın. Turkıyede kabul gormeyen bu durum için meslegı yasam standardı ve hayat kalitesını belli bır noktaya tasıyabılen bu durumdakı her arkadasımın mutlu olacagı bır ruhu tasımasını isterım dogrusu.

Küçüklüğünden itibaren hissettiği bu durum artık onun içinde bir yara..
Hissetiğini yaşayamamak her insanı boğar konu her ne olursa olsun..
Bence destek olmalısınız ..
Toplumun düşünceleri malum bu konu hakkında bu yüzden dışlanıyor hayatlarını kötü şartlar altında geçirmek veya sonlandırmak durumunda kalıyorlar..Sadece bu konu üzerinde düşünmesini sağlayın..

Lütfen çevremizdeki insanları" insan" olduğunu düşünerek değerlendirelim cinsel tercihinin hemcinslerine olması kendini ilgilendiren bir durumdur.
hem dini boyutu ile hem de tıbben değerlendirildiğinde hak veriyorum Transseksüellere. birincisi Allah öyle yaratmış işte bariz ortada kendi vücudunu değiştirmiyor ki gerçek cinsel kimliği kadın aslında, tıbben bakıyorum hormon dengesi kadınlara özgü, hormon dengesinden dolayı göğüsleri çıkmış durumda ama gel gör ki toplum kabul etmiyor malesef

Kutsal savaş rumuzu ile:) olarak bu konuyu gundeme getıren arkadas..
Yada arkadasınız bılemedım! Bulundugu bedende hangi kımlığı ruhunda hıssedıyorsa onu yasasın. Turkıyede kabul gormeyen bu durum için meslegı yasam standardı ve hayat kalitesını belli bır noktaya tasıyabılen bu durumdakı her arkadasımın mutlu olacagı bır ruhu tasımasını isterım dogrusu.
çok teşekkür ederim, yapılması gereken bu insanları dışlamamak, şiddete maruz bırakmamak...başka birşey gerek yok

Back
X