Arkadaşımda akşam yemegi

O yalnızlık hissi, işle, güçle, parayla, sahip olunan fırsatlarla dolmuyor, çok iyi bilirim.
Ben de hayatımın çok yalnız bir dönemindeyim. Yalnızlığın dibini gördüm diyebilirim. 2 ay önce bir arkadaşımla tatile çıktık. Hergün ailesiyle telefonlaştı. Arada bir lafı geçince ailesine bağlılığını filan anlattı. Bana uzak şeyler hepsi. Tek başınayken farketmiyorsun bile, ama böyle şahit olunca dank ediyor bunlar. Az daha onun yüzünden bunalıma girecektim be. :)

Tam olarak benim yaşadığım durum. Normalde bende farkına varmıyorum. Nornallestirmisim ama.oyle anlar oluyor ki hiçte normal olmadığını anlıyorum.

Allah sana öyle bir mutluluk bahşetsin ki, benim göz yaşlarıyla ıslattığım iftar sofraları seccadelerden sonra bana bahşettiği eşe şükrettiğimden daha çok şükret...
Kalbini aşkla gönlünü huzurla doldursun inşallah....

Aynı yollardan geçtim...
İnan bu da bir sınav, Allah hayırlısıyla tez zamanda gönlünün eşini bahşetsin

Ayyy :)) ne güzel.
Gözlerim doldu. Kurtulduguma sukrettigim insanlardan varlığına sukrettigim insana geçmek. Hayali bile güzel .

Allah sana öyle bir mutluluk bahşetsin ki, benim göz yaşlarıyla ıslattığım iftar sofraları seccadelerden sonra bana bahşettiği eşe şükrettiğimden daha çok şükret...

Aynı yollardan geçtim...
Oyy nasil icten nasil samimi bir dua:)konu sahibi gibi benimde gozlerim doldu okurken..kocaamaannn bir AMIINNN diyorum butun yuva kurmak isteyenler icin:)

Aynı yollardan geçtim...
Rabbim sizin mutlulugunuzuda daim etsin insallah:KK68:

Ayyy :)) ne güzel.
Gözlerim doldu. Kurtulduguma sukrettigim insanlardan varlığına sukrettigim insana geçmek. Hayali bile güzel .
Oyy nasil icten nasil samimi bir dua:)konu sahibi gibi benimde gozlerim doldu okurken..kocaamaannn bir AMIINNN diyorum butun yuva kurmak isteyenler icin:)
N Nebaktincanim inan güzel günler yakın.... ve evet kurtulduğuna şükrettiğinden varlığına şükrettiğine geçeceksin... bire bir yaşadım, güzel günler yakın....
naneelimoonn naneelimoonn öpüyorum seni, kocaman amin

Aynı yollardan geçtim...

Allahumma Amin Rabbim dualarınızı kabul etsin mutlulugunuz daim olsun :KK200:

Çok sevdiğim bir kiz arkadaşım var yalnız yaşadığım için arada yemeğe davet eder.
Her yemekte içim buruluyor annesi babası kardeşleri gırgır şamata nasıl güzeller. Kardeşler birbirlerine düşkün sürekli gun icinde bile telefonda konusular. Bugün pazar 1 kere bile telefonun çalmadı.

Babam ve annem ayriydilar. Babam ölmeden önce de aramazdi sormazdi öldü pek birsey degismedi hayatimda.

Annem sağolsun hicbir şeyi eksik etmedi babasının evindeydik. Ama yediğimiz içtiğimiz lokmalar sayıldı. Annesi yada ananem ede suç bulamıyorum eski insanlar. Senelerce kabul edemediler yanlarında olmamızı. Issizken odadan hiç çıkmaz kimsenin gözüne gözükmezdim.
Yıllarca beni sevmeyen ama benim sevdiğim erkeklerin hırpalamasi ile geçti. Nedense tüm hepsi hemde istisnasiz hepsi nedense fiziksel yada psikolojik zarar verdi. Adam gibi seven kimse çıkmadı.

Sonunda biri beni seviyor dedim ailem olacak yuvam olacak dedim çok ağır şiddet ile oda bitti. Onun yarattığı tahribata değinmiyorum.
Evet çalışıyorum maddi gücüm var şükür ama içimde cokk büyük bir boşluk var. Ayrıldığını duyan herkes şükür işin var boşver diyor.
Issiz olup başkasının evinde sığınma hakkımı doldurdum zaten diyemiyorum.

Senelerce çok mutlu olucam benimde bi hayatım olacak diye diye avundum. Yas oldu 30
Degil çoluk çocuk ağız tadı ile bi akşam yemeğine hasret olduğumu anladım.

Telefonunuz çalıyorsa sizi seven insanlar varsa sukredin. Bazı insanlar çok şanslı.

Uzattım okuyanlara tskler . Çok bunaldigim için paylaşmak istedim.

Muhtemelen hayatınızda yaşadığınız olumsuzlukları ve eksikleri yanlış insanları seçerek doldurmuşsunuz. Bence en güzeli psikolojik bir yardım alın eksiklerinizi kendiniz doldurun sonra doğru insanı bulacaksınızdır. İşinizde varmış ne güzel. İnşallah doğru insanı bulursunuz ve hayalinizdeki aileyi kurarsınız.

çok iyi anlıyorum sizi. hani ‘şükredin’ diyolar ya, eminimki onuda yapıyosunuzdur. Ben her günüme şükrederim ama yukarda dediğiniz gibi; bazı anlarda bu yalnızlığın hiçte normal olmadığını farkediyorum. Bi burukluk oluyor.

Bende yalnızım, ailem yok. Yani 2 ablam var onlarda uzakta. Yakın arkadaşım var, sağolsun çağırıyolar veya çekinmeden ben gidiyorum onlara ama mesela doğum günü vardı kardeşinin. Beni unutmuşlar. Halbuki ben davet zaten beklemiyorum. Ama bana ‘tüh keşke senide çağırsaydık, k bakma unuttuk’ dediklerinde içimden şey geçiyo ‘sorun değil, aileden değilim zaten’.

Bu durumu değiştirecek biiey yok maalesef. hayat güzel şeyler çıkarsın karşınıza...

Hiç öyle düşünmeyin. Ne hayatlar var uzaktan şahane dersin ama gir içine ne acılar vardır. O da başkasına özenir durur. Yaşa takılmayın hiç. Bende senelerce yanlız yaşadım üzüldüğüm zamanlar oldu. Şimdi evlendim barklandım çok şükür. Ynlız olmak demek mutsuz olmak değildir. En büyük hazine sağlık o varsa zayen gerisi olur.

Back
X