• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımdan bıktım

dünden beri takip ediyorum ne oldu diye ne güzel olmuş oh içimin yağları eridi
yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış bence hala tanışırdık ederdikte yuh diyorum demek ki açıkca kovulmakmış bunun hakkı
iyilikten anlamaz kırmadan söylüyimden anlamaz çat çat yüzüne diyeceksin
size yardımcı olan arkadaşa da helal olsun

Aynen kadın insan olsa bunu yapmaz hadi yaptı diyelim ilk ima ettiğinizde gelmez bi daha. Ama hala gürültü yapmayız dikkat ederiz diyormuş. Boşver bu insan için hiç üzülmeye değmez.
Kadın resmen pişkinlik abidesiymiş.
İyi yırtmış konu sahibi..

Yani insan canım ciğerim dediği kişiden bile bıkar böyle vıcık vıcık. Yapacak başka bir şey kalmamış, üzülmeyin artık.

İyi etmişsin ne kadar arsız bir kadınmış kadındaki özgüvene bak , herkonuda kendini haklı görüyor benim bu kadar özgüven duygum hiç olmadı genelde empati yaparım ve çekingenim bir insanın evine gitme konusunda , paralı kadın tabi daha bir özgüvenli oluyor kimseyi tınlamıyor ,
arkadaşlar yazamadım özür dilerim merakta bıraktım sizi.
dün öğlen arası konuştuk yanımda diğer arkadaşımda vardı. konuyu açtım kırılmanı gücenmeni istemem dedim ama sabahları bize gelmen sıkıntı oluyor dedim annemle aram açıldı dedim çocuk uyanıyor anneme sıkıntı yapıyor dedim. buda dikkat ederiz gürültü etmeyiz deyince bende başka sıkıntılarda var dedim eşimde razı değil dedim bu konularda hassas kendi tanımadığı insanları eve almamdan hoşlanmıyor dedim. bende zaten eşime diyordum diyo bir akşam suzilere çaya gidelim eşiylede tanışalım diye düşünüyoruz dedi. o ara arkadaş lafa girdi. konuşmayım dedim dayanamadım dedi sen ne yüzsüz insansın dedi kadın gelmeni istemiyor dedi daha kırk dereden su getiyon dedi. bu kız yine iyi sabratti sana ben olsam ikinci gün kovardım seni dedi. anla artık istemiyor dedi. benim kalbim küt küt atıyor. birde iş yerinin bahçesinde konuşuyoruz etrafta insanlarda var. rezil olmaktan korktum. oda arkadaşa sana ne oluyor zaten sana gelenmi var sen karışma deyince. bende arkadaş benim söyleyemediklerimi söyledi. gelme artık dedim. istersen iş yerindede görüşmeyi keselim daha çok kırmayalım birbirimizi dedim. bu kalktı gitti yanımızdan. bugün sabahta gelmedi. ama benim içimde bi sıkıntı var atamıyorum içimden gece de doğru dürüst uyuyamadım gece sık sık uyandım.
arkadaşımda boşver geçer en iyisini yaptık diyor. böyle olsun istemezdim ama başka çare de bırakmadı bana.
artık gelmez herhalde bugünde iş yerinde hiç görmedim benim bir üst katımda çalışıyor. her sabah dokuz gibi çay içmeye gelirdi bizim odaya daha gelmedi.

dün öğlen arası konuştuk yanımda diğer arkadaşımda vardı. konuyu açtım kırılmanı gücenmeni istemem dedim ama sabahları bize gelmen sıkıntı oluyor dedim annemle aram açıldı dedim çocuk uyanıyor anneme sıkıntı yapıyor dedim. buda dikkat ederiz gürültü etmeyiz deyince bende başka sıkıntılarda var dedim eşimde razı değil dedim bu konularda hassas kendi tanımadığı insanları eve almamdan hoşlanmıyor dedim. bende zaten eşime diyordum diyo bir akşam suzilere çaya gidelim eşiylede tanışalım diye düşünüyoruz dedi. o ara arkadaş lafa girdi. konuşmayım dedim dayanamadım dedi sen ne yüzsüz insansın dedi kadın gelmeni istemiyor dedi daha kırk dereden su getiyon dedi. bu kız yine iyi sabratti sana ben olsam ikinci gün kovardım seni dedi. anla artık istemiyor dedi. benim kalbim küt küt atıyor. birde iş yerinin bahçesinde konuşuyoruz etrafta insanlarda var. rezil olmaktan korktum. oda arkadaşa sana ne oluyor zaten sana gelenmi var sen karışma deyince. bende arkadaş benim söyleyemediklerimi söyledi. gelme artık dedim. istersen iş yerindede görüşmeyi keselim daha çok kırmayalım birbirimizi dedim. bu kalktı gitti yanımızdan. bugün sabahta gelmedi. ama benim içimde bi sıkıntı var atamıyorum içimden gece de doğru dürüst uyuyamadım gece sık sık uyandım.
arkadaşımda boşver geçer en iyisini yaptık diyor. böyle olsun istemezdim ama başka çare de bırakmadı bana.
artık gelmez herhalde bugünde iş yerinde hiç görmedim benim bir üst katımda çalışıyor. her sabah dokuz gibi çay içmeye gelirdi bizim odaya daha gelmedi.
Sayfaları nasıl okudum bilmiyorum. En son ver numarasını arıyim dicektim. Oohhh be rahatladım. Huzur içinde çalışabilirimEn Büyük TÜRKİYE

Gözünüz aydın.
Arkadaşınız da sağolsun, yerin dibine sokmuş valla.
Ama haketti bu kadın.

Sizin huzursuzluğunuz normal, birini kırdınız.(ki ben böylelerinin kırılgan olacağını sanmam) Ama bazen bu dilden anlıyor insanlar.
Pişkinlik, yüzsüzlük ve terbiyesizlikte nirvana yapmış kadın. Ya ne olacağğdı, boşverin. Dedikodulara da aldırmayın, çok meraklı olan varsa kendileri ilgilensin bakalım.

çok iyi olmuş arkadaşım. Hiç sıkıntı yapma. Sen elinden geleni yapmışsın. Kırmamak için son raddeye kadar geldin ama karşıdaki insan halen anlamıyorsa yapılacak olan buydu. Arkadaşın çok iyi söylemiş ağzına sağlık.

İnsanlar seni de bilir onu da. Bilmeyen de güzelce günahlarını yüklenir gider. Zaten arkadaşın da biliyor meseleyi. duyarsa cevabını da verir.
Hem boşver cimri desinler geçimsiz desinler. Böylece yararlanmaya kalkan az olur. Valla işyerinde sevilirim ama genellikle odamda yalnız takılırım. boş vaktim mi var kitap okurum. kimsenin odasına gideyim mıhabbet edeyim olmaz. yalnız aşım kaygısız başım.

ohhh be içimin yağları eridi ennnn iyisini yapmış arkadaşınız helal olsun :halay: size de geçmiş olsun ayrıca :KK9:

Zaten zaman dostluk,arkadaşlık devri bitmiş kim kimi maddi yönden eniyi şekilde sömürür devrine girmiş , menfaat yoksa arkadaşlıkta yok gibi , üzücü bir durum
çok iyi olmuş arkadaşım. Hiç sıkıntı yapma. Sen elinden geleni yapmışsın. Kırmamak için son raddeye kadar geldin ama karşıdaki insan halen anlamıyorsa yapılacak olan buydu. Arkadaşın çok iyi söylemiş ağzına sağlık.

İnsanlar seni de bilir onu da. Bilmeyen de güzelce günahlarını yüklenir gider. Zaten arkadaşın da biliyor meseleyi. duyarsa cevabını da verir.
Hem boşver cimri desinler geçimsiz desinler. Böylece yararlanmaya kalkan az olur. Valla işyerinde sevilirim ama genellikle odamda yalnız takılırım. boş vaktim mi var kitap okurum. kimsenin odasına gideyim mıhabbet edeyim olmaz. yalnız aşım kaygısız başım.

ayy çok iyi olmuş . kadın resmen beleşçi! denenlerden. ben daha hiç size çaya gelelim demedim bir arkadaşıma. hep bize gelin dedim.
utanmadan Suzilere çaya gidelim demiş. ıyy iğrenç. insan birgün çaya gelin tanışalım ailece der. hayırlı olmuş konuşmanız.

uyuz oluyorum böyle insanlara..valla içimin yağları eridi ben bile gıcık oldum.. :KK12:
İnsan nasıl bu kadar düşüncesiz olur ki. :kahve:
Arkadaşınıza da helal olsun iyi ki desteklemiş sizi , cevabını vermiş..onu da ayrı kutlamak lazım :KK45:

Hayır anlamıyorum insan kendini nasıl böyle bir duruma sokar pess hiçmi kendine saygın yok be kadınn
Konu sahibi arkadaşınızın ağzına sağlık sakın vicdan yapıp geri adım atma sakınn sen yanlışbir şey yapmadın gönlün rahat olsun.

ay ne yüzsüzmüş ya, bi yüzüne tükürmediğiniz kalmış :oha: sende üzülme haksız yere birini kırmadın, sonuna kadar haketti

gec gelip 8 de asagıda bekleseudi hadi iyi niyetli dersin yada 5 dakka kala gelseydi ama demekki dikkat etmiyor . anlatırsa anlatsın sende anlat

Bu bencil kadın insanları keyfi nasıl istiyorsa öyle yönetmiş herhalde senden başkasıda haddini bildirmemiş , iyi olmuş ,kendini ne halt sanıyorsa ! Egoistin, bencilin teki yatak odasına girmek ne demek yahu utanmasıda yok

Ohhhhh..valla ben rahatladım,o sıkıntıda geçer merak etme sakın pişman olacağın şeyler yapma ,sakın bulaştırma birdaha

Kadın tüh ya beleşten gidip geliyodum iyiydi diye düşünüyodur sadece

ben olsam benim de içime dert olurdu
arkadaşınıza helal olsn herkese böyle arkadaş lazım :D
2 güne bişey hissetmezseniz
küserse küssün sakın barışmayın
konuşursa da mesafeli olun

Back
X