- 5 Ocak 2013
- 413
- 229
- 123
- Konu Sahibi willedwoman
artık rahatıma bakabilirim, içim rahatladı. bu ne ya. bana dert olmuş valla. geçmiş olsun suzi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay birak aman gelmesin daha iyi ya, boyleleri zaten ance yuz goz olunca anlararkadaşlar yazamadım özür dilerim merakta bıraktım sizi.
dün öğlen arası konuştuk yanımda diğer arkadaşımda vardı. konuyu açtım kırılmanı gücenmeni istemem dedim ama sabahları bize gelmen sıkıntı oluyor dedim annemle aram açıldı dedim çocuk uyanıyor anneme sıkıntı yapıyor dedim. buda dikkat ederiz gürültü etmeyiz deyince bende başka sıkıntılarda var dedim eşimde razı değil dedim bu konularda hassas kendi tanımadığı insanları eve almamdan hoşlanmıyor dedim. bende zaten eşime diyordum diyo bir akşam suzilere çaya gidelim eşiylede tanışalım diye düşünüyoruz dedi. o ara arkadaş lafa girdi. konuşmayım dedim dayanamadım dedi sen ne yüzsüz insansın dedi kadın gelmeni istemiyor dedi daha kırk dereden su getiyon dedi. bu kız yine iyi sabratti sana ben olsam ikinci gün kovardım seni dedi. anla artık istemiyor dedi. benim kalbim küt küt atıyor. birde iş yerinin bahçesinde konuşuyoruz etrafta insanlarda var. rezil olmaktan korktum. oda arkadaşa sana ne oluyor zaten sana gelenmi var sen karışma deyince. bende arkadaş benim söyleyemediklerimi söyledi. gelme artık dedim. istersen iş yerindede görüşmeyi keselim daha çok kırmayalım birbirimizi dedim. bu kalktı gitti yanımızdan. bugün sabahta gelmedi. ama benim içimde bi sıkıntı var atamıyorum içimden gece de doğru dürüst uyuyamadım gece sık sık uyandım.
arkadaşımda boşver geçer en iyisini yaptık diyor. böyle olsun istemezdim ama başka çare de bırakmadı bana.
artık gelmez herhalde bugünde iş yerinde hiç görmedim benim bir üst katımda çalışıyor. her sabah dokuz gibi çay içmeye gelirdi bizim odaya daha gelmedi.
Niye alınsın ? Hazır da beleş şoförü var sen istersen ağzına tükür yinede duymazdan gelir böyle arsızca davranışları olanlara yüz vermeye gelmezbi kaçker sabahları yüzümü astım ters davrandım ama hiç üstüne alınmıyo
Ne derse desin azıcık kendi huzuruna bak lütfen. Helal olsun diğer arkadaşına harbi dostmuş. Ayırma yanından... geçmiş olsun kurtulmuşsun o kadındanşimdi bu iş yerinde sağda solda dedikodumuda yapar eminim sanki evinimi arabasınımı yedim der. o araba ben olsamda geliyo olmasamda geliyo der. çok dar insanmış der. ama işin içiriğini bilmeyenler belki ona hak verir o insanlara sadece işe birlikte gelme kısmını anlatır.
Bir kaç defa çok yorgun uyandığınızı aslında daha geç kalktığınızı filan söyleseniz ? Bazı arkadaşlar gerçekten çok düşüncesiz ve bizler iyi niyetimiz yüzünden sinir küpüne dönüyoruzkızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.
şimdi bu iş yerinde sağda solda dedikodumuda yapar eminim sanki evinimi arabasınımı yedim der. o araba ben olsamda geliyo olmasamda geliyo der. çok dar insanmış der. ama işin içiriğini bilmeyenler belki ona hak verir o insanlara sadece işe birlikte gelme kısmını anlatır.
Bir kaç defa çok yorgun uyandığınızı aslında daha geç kalktığınızı filan söyleseniz ? Bazı arkadaşlar gerçekten çok düşüncesiz ve bizler iyi niyetimiz yüzünden sinir küpüne dönüyoruz![]()
araniz pek iti degil dimiikızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.