arkadaşımdan bıktım

hala sizi somurme derdinde. suzileri cagiralim degil de suzilere caya gidelim bir gun demis bide yuhh. arkadaşın iyi demis. insan kendini kullandirtmamali.

Asla yapamayacagim bir seyi yapmiss arkadasiniz tebrik ediyorum,ben ses edemezdim.

ee pes. bu kadarına da pes. şimdi siz böyle bir insan kırılmasın diye bu eziyeti daha ne kadar çekeceksiniz. lütfen açık açık söyleyin rahatsız olduğunuzu. böyle bir insan zaten duyarlı ve gerçek bir arkadaş olsa sizin rahatsız olduğunuzu anlayınca bir daha adım atmazdı. yüzsüzlüğün ve asalaklığın böylesi.

kocasının uykusu bölünmesin ama size gelince kalkmak iyi öyle mi.
siz ne kadar kibar olursanız o kadar çok çıkar tepenize.
"herkesin bir düzeni var, uykumu alamayınca verimli olamıyorum. son zamanlarda bu evime, işime, aileme yansımaya başladı ve evdekiler bu durumdan rahatsız. istersen 8:20 de aracın önünde buluşalım." diyin

Alkışlar arkadaşına çok iyi yapmış kurtulmuşsun. Ne demek hergün gelip yatak odana kadar girmek? Sabah sabah belki çama

İçim rahatladi resmen :)) Arkadaşın da iyi konusmus. Kadinin da herseye cozumu var maşallah ama sabah sabah rahatsiz ettigini düşünemiyor. Bencil iste

En nefret ettiğim şey arkadaşın çakal olması. 15 senelik arkadaşıma dahi katlanamıyorum çakallık işin içine girince! Kimdir 2 günlük insan ağzına sağlık bilhassa yanınızdaki 3. arkadaşın!

Ohh be biz rahatladık valla. Hala ne kadar yüzsüz bir insan. Bak bu her şeyi çat çat söyleyen arkadaş var ya hayatını kurtarmış. Kadın çaya gelelim tanışalım her sabah gelmeye devam edeyim diyor hala. Neden biliyor musun? Hep bahane ile gidiyorsun. O da anlamazsan gelip pişkinlik yapıp her bahanene çözüm buluyor. Köpek gibi de anlıyor istemediğini. Ama o kadar bencil ki seni sıkıntıya sokmuş sokmamış umrumda değil. Orada tek önemli olan kendisi. Sen onun evine gidiyor olsaydın seni şimdiye kadar 100 kere sepetlemisti.

Rahatla artık bitti gitti. Uykusuz kaldığına değmez. Karşındaki normal bir insan değildi. Sen de anlayacağı tek yoldan gittin. Kadın böyle olmasını kendi istedi.

Arkandan ne konuşursa konuşsun sakın umursama. Seni bilen bilir, ona inanmak isteyen de zaten onun gibidir. Sen aksine son derece mutlu olmalısın çünkü kurtulmuşsun. Ama yanında olan arkadaşına da bir hediye al ya da yemek ısmarla bence

@suzi0713 ne yaptınız var mı arkadaşınızdan bir hareket
ohhh içim soğudu yaa şu kadının biri hakkından gelince :)

@suzi0713 canım Allah arkadaşından razı olsun
sen yeterince ima etmişsin . anlamış ama anlamazdan gelmiş.
üstelik arkadaşın söyleyince de yine utanmamış ve sana ne sana gelen mi var demiş. yüzsüzlüğün bu kadarı

bırak iyi olmuş .
eğer böyle gelmeye devam etseydi ki gelecekti hep . orasını belli etti zaten kadın .
eşin ile aran da açılırdı. böyle ne işi var birinin evinde . eşinle de tanışcak mış mış da .
hiç hoşlanmadım.
yuva bile yıkar böyle insanlar . bilemezsin.
niyetini bilemezsin.
iyi yapmışsın .
bi musibetten kurtuldun. bence şükür namazı kıl .

haklısın canım bi belayı başımdan defettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…