• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımdan bıktım

İyi de kadının tarzı buysa, kolay alınmaması da gerekir. Üstteki öneriye katılıyorum. Lütfen aracın yanında şu saatte buluşalım, sabah kapımı bile çalma de.
bi keresinde evden erken çıktım annem bakıyo benim küçük kıza oda deli oluyo bu bayana ben evden çıkınca gelmiş annemde suzi gitti demiş. işe geldim bi mesaj geldi baktım bu bana sitem dolu mesaj atıyor. ne vardı sanki beni alsan beklemeden gitmişsin diye. sanki mecburum. cevap yazmadım. ertesi gün yine bişey olmamış gibi çıktı geldi. benim rahatsız olduğumun farkında bi kaç kez laf çarptım ama hiç üstüne alınmıyo. özellikle erkenden geliyo makyajını yapıyo benim mazemelerimden dakka başı yatak odama giriyo. etraf dağınık oluyo. bikeresinden afedersiniz eşimin baksırı yerde kalmış insanlık hali herşey oluyo. bana pişkin pişkin kocanın donunu yerden al diyo. bende rahatsız oluyorsan yatak odama girmeyeceksin dedim. amannn nolacak ne rahatsız olacam hepimizin başında diyor.

Arkadaşlara katılıyorum. Ya açık açık konuşun ya da sabah çıkış saatinizi söyleyin kapınızı çalmadan aşağıda beklesin. Ayrıca o ne yaa son model arabası var ama sizin arabayla gidiyor. Wuuuuu kullanıldığınizi düşündüm.
Bu kadar iyi niyetli olursan böyle tepene çıkar. Boşver kırılırsa kırılsın. Senin huzurun daha değerli. Kadınlar günün kutlu olsun. :KK200:

İşe götürmek sorun degıl demıssınız ama sonrada sorun demıssınız o zaman bunu dırek konusarak cozeceksınız
haklısınız oda sorun oluya galiba benim için bu konuda okadar doldum ki kendimle çelişiyorum. ikinci mesajımda yazdığım sebeplerden dolayıda artık işede onunla gitmek istemiyorum.

bi keresinde evden erken çıktım annem bakıyo benim küçük kıza oda deli oluyo bu bayana ben evden çıkınca gelmiş annemde suzi gitti demiş. işe geldim bi mesaj geldi baktım bu bana sitem dolu mesaj atıyor. ne vardı sanki beni alsan beklemeden gitmişsin diye. sanki mecburum. cevap yazmadım. ertesi gün yine bişey olmamış gibi çıktı geldi. benim rahatsız olduğumun farkında bi kaç kez laf çarptım ama hiç üstüne alınmıyo. özellikle erkenden geliyo makyajını yapıyo benim mazemelerimden dakka başı yatak odama giriyo. etraf dağınık oluyo. bikeresinden afedersiniz eşimin baksırı yerde kalmış insanlık hali herşey oluyo. bana pişkin pişkin kocanın donunu yerden al diyo. bende rahatsız oluyorsan yatak odama girmeyeceksin dedim. amannn nolacak ne rahatsız olacam hepimizin başında diyor.
Ooo kadın yüzsüzün önde gideni. Hakkaten açık açık, sabah evime gelmeni istemiyorum demelisin. Yine de gelirse, dozunda bir tartışmayla, bundan sonra işe götüremeyeceğini, kendi imkanları dahilinde başının çaresine bakmasını söylemek için çok geçerli bir nedenin olacak.

Arkadaşlara katılıyorum. Ya açık açık konuşun ya da sabah çıkış saatinizi söyleyin kapınızı çalmadan aşağıda beklesin. Ayrıca o ne yaa son model arabası var ama sizin arabayla gidiyor. Wuuuuu kullanıldığınizi düşündüm.
Bu kadar iyi niyetli olursan böyle tepene çıkar. Boşver kırılırsa kırılsın. Senin huzurun daha değerli. Kadınlar günün kutlu olsun. :KK200:
teşekkür ederim sizinde :)

Hem fırsatçı hem yüzsüz. Bu tip insanları kırmaktan hiç çekinmem ben şahsen çünkü öyle insanlara saygı duymam söz konusu bile değil.
Ben olsam sabah geldiğinde kapıyı açar henüz hazır değilim kapının önünde bekle ben hazır olunca gelirim der ,içeri almam.
Bozulursa işime gelir birdaha konuşmam.

Hem fırsatçı hem yüzsüz. Bu tip insanları kırmaktan hiç çekinmem ben şahsen çünkü öyle insanlara saygı duymam söz konusu bile değil.
Ben olsam sabah geldiğinde kapıyı açar henüz hazır değilim kapının önünde bekle ben hazır olunca gelirim der ,içeri almam.
Bozulursa işime gelir birdaha konuşmam.
keşke ben de böyle olabilsem bu sıkıntıyı 3 aydır çekiyorum daha bişey yapamadım

:oha::oha: siz arkadaş falan değilsiniz. Karsinizda laftan ankayan biri yok. Sakin bi yapınız var anlaşılan ama artık ses cikarmanizin vakti geldi. Bundan sonra 7:30 da geldiginde acin kapiyi asagida beklemesini soyleyin. Piskinlik yapsa dahi iceri girmesine izin vermeyin. 45 dk asagida bekliyosa beklesin.

Aslında basit, şu saatte arabNın yanında ol, zile basma, kızım uyanıyor. Evde başkası varken ben rahat hazırlanamıyorum, evden hazır gel arabanın yanında bekle de. Ben olsamyakın bir mesafede işe götürmek sorun olmaz ama eve erkenden gelmesi çok rahatsız edici.

Ayyy en sevmediğim insan tipi,sinir olduğunuzun o da farkındadır ama yüzsüzlüğünden anlamamazlıktan geliyordur.Salağa yatmakta üstüne yoktur böylelerinin.Yapacağınız şey diğer arkadaşların da bahsettiği gibi "Canım tam sekizde arabanın yanında ol yukarı çıkma kızım uyuyo/rahatsız gece uyumadı" şeklinde eve gelmemesini ve istediğiniz saatte gelmesini sağlamak.Benim anlamadığım sizin eve kadar yürüyor mu/servisiniz yok mu işyerinizin?

Bence bu kadar yüzsüz ve rahat birini aman küsecek, kırılacak diye düşünmeyin. Rahatsız olduğunuzu söyleyin, sabah sabah benim evime gelmiş gibi gıcık oldum burdan. Böyle insan kullanan birinin arkadaşlığından da hayır gelmez küserse küssün.

Cok enterasan bi kadin. Kocasi aksami etsin uyuyarak size gelince erken kalkmak iyi :)

Bence yarin sabah 7de kapisina siz dayanin yumruklayin kapiyi o kocasida uyansin.
Girin gezin evde dolanin deli gibi kocasida alip sizi ise gotursun

Kadin bu benden deli der gelmez bidaha
Dahiyaaneee :rolleyes:

"Benim araç arızaa yaptı, KALK KALK, geç kaldık! Eşin boxerla mı uyuyor??, hadi yaa bırakmayacak mı bizi ":D

Back
X