- 22 Ağustos 2017
- 92
- 169
- 8
- Konu Sahibi iptaluyelik
-
Uzun zamandır kendime dert ettiğim bir şey var. Yakın bir kız arkadaşım var, sevgilisiyle dört yıldır beraberler. Çok da iyi anlaşırlar, nadir tartışan bir çift hatta. Fakat erkek arkadaşı aldattı, arkadaşım hala bilmiyor. Sen nereden biliyorsun diyecek olursanız aynı arkadaş ortamımızdan bir kızla aldatmış, o kız da vicdan azabıyla geldi bana anlattı aşırı ağladı ama bir sürü yeminler ettirdi kimseye söyleme diye. Bende söyleyemiyorum arkadaşımasöylersem mahvolur. zaten bir dönemde tedavi gördü hala toparlanabilmiş değil. Arkadaşım o kadar naif o kadar tatlı birisidir ki. Gözü sevgilisinden başkasını asla görmez, bir kere kötü söz çıkmamıştır ağzından. Çok üzülüyorum, kocaman bir yük taşıyorum sanki..
Sizce ne yapmalıyım? Yada erkek arkadaşı denecek o erkek müsveddesi vicdana gelir de anlatır mı? Karışmakta istemiyorum hiç. Aldatan adamlar sonsuza dek saklıyorlar mı ya nasıl bir mide bu? Sizce sevgilisinin söylemesini mi beklemeliyim?? Yada nasıl söylemesini sağlarım??
Arkadaşının ağzını ara. Başkası hakkında duymuş gibi. Sen olsan söyler miydin de.
Ben böyle bir durumu arkadaşımın bana kesinlikle anlatmasını isterdim ki daha fazla vakit kaybı olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?