Arkadaşımı aldatmış pislik

Ben olsam direk söylerdim

Ha ben direk söylediğim için hep suçlu duruma düştüm ama yinede söylerim ... Bana söylenmesini isterdim çünkü ...

Bence erkek arkadaşıyla konuşun önce. Belki kız yalan söylüyordur. Doğruysa da belli olur zaten. Arkadaşınıza söylemekle tehdit edin. Kendi anlatmazsa da siz anlatın. Madem yakın arkadaşınız doğruysa kandırılmasına göz yummayın.

Ben söylemiştim ha noldu kız affetti. sen bilirsin affedeceğini düşünüyorsan söyleme boşver

Arkadaşının ağzını ara. Başkası hakkında duymuş gibi. Sen olsan söyler miydin de.

Ben böyle bir durumu arkadaşımın bana kesinlikle anlatmasını isterdim ki daha fazla vakit kaybı olmasın.

Ben niye böyle yazmışım ya
Evli sanıp emin olamadım heralde
Kesinlikle söyle

sen karışma onlar iyi olur sen kötü

Evli değil, çocuğu yok. Söyle, bitsin gitsin.. İkiniz de rahat edersiniz, ama emin olun önce..iftira da olabilir, arkadaşınızı ayırmak için..

Eğer gerçekten arkadaşınızla çok yakınsanız, dostluksa sizinki, anlatmanız iyi olur. Çünkü ilerde aldattığı ortaya çıkarsa ya da erkek arkadaşı yine böyle bir şey yaparsa ve arkadaşımız üzülürse siz pişmanlık yaşayabilirsiniz. Vicdanınız size ne diyor? Önemli olan odur. Hiçbir şekilde pişmanlık yaşamamanız için vicdanınızı dinlemenizi öneriyorum. Hayırlısı olsun inşaallah.

Kendini arkadaşının yerine koy.
Aldatıldığını bilmek arkadaşının hakkı.
Bildiğin halde bunu arkadaşına söylemezsen, bu suça ortak olursun.

Bence söyleyin bu kız böyle dedi bana ağladı falan diye anlatın bence bilmek hakkı.

Kesinlikle ogrenmek isterdim, kimse arkasindan is ceviren sadakatsiz bir insanla olmayi haketmez.
Asil dost nolursa olsun yanlisindan dondurendir.
Hepimiz agir seyler yasiyoruz yok uzulmesin die soylemedim vs bence dogru degil, basa cikabilmeyi ogrenmeli...

Senin görevin tabiki söylemek,
Sana inansın inanmasın, o adamla devam edebilir etmeyebilir, sonunda ne olursa olsun sen söyle olacağına varsın ..
Aldatan kıza söz vermen de garip, ortada bi yalan var, sen arkadaşına değilde o kıza sahip cıkıyorsun. Git arkadaşının yanına güzelce konuş.Ne yapacağını o bilir artık

adamla konuş gerçekleri anlatsın yemin falan bunları geç pişman olsa ne hem cinsine yaptığına bak ya vicdan azabı çekse inan kıa anlatırda ya sevgilisi söylesin ya da sen söyle yalan bir hayata mahkum etme arkadaşını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…