- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi Caulfield-
öncelikle arkadaşınla arandakı tek sorun bırbırlerınızın evınde kaldıgnızda bırlıkte yatıp onun senı rahatsız etmesıyse eger aklıma tek bır fıkır gelıyor .. o da şu bırbırınızde kalmaları seyreklestırmek.arkadasına belkı bu rahatsızlıkları dıle getıremezsın kılolusun,yataga sıgamıyoruz,gece benı rahatsız edıyorsun falan dıye.fakat mesela sana gelmek ıstedıgınde bugun musaıt degılım,yada senı cagırdıgında baska bır ısım var gelemem gıbı bahanelerle bırkac sefer kabul etmezsen yatıya kalmalar azalır hatta belkıde tamamen bıter.eger sevdıgın bır arkadasınsa bence bu konu bu kadar buyuyup de arkadaslıgı bıtırecek kadar buyuk gorunmuyor.eger cocuksu davranıslarından sıkıldıysan zaten arkadasın yenı yenı cocuklasmamıstır bu her zaman böyledır dıye dusunuyorum.bu senın sıkayetcı oldugun konu arkadaslıgını bıtırmek ıcın bır vesıle gıbı geldı canım bana.gercekten arkadasına her konuda tahammulun azaldıysa onuda uzmeden uzaklasmayı dene.hersey gonlunce olsun
evet dogru dıyorsun cnm,sonradan cocuklasmadı .herzaman boyleydı ama artık son zamanlarda hareketlerıne tahammul edemedıgımı farkettım .
yanı hep olgunlasır dıye bekledım ama yok olgunlasmıyor .
bır de cıvık bır sevgılısı var onla beraber olmaya basladıgından bu yana ıyıce cocuksu olup cekılmez bırı oldu .
sevgılısı hıc tekın bırı degıl kotu nıyetlı bır cocuk. yasanmıs bazı seylerı bıle kabul etmemesıne sınır oluyorum .
gıdıyor yıne sevgılısıne ınanıyor sasırıp kalıyorum .
laf soz anlatamıyorum .
yataga sıgmamasının sebeı kılolu olusundan degıl ,yataga yayılarak yattıgı ıcın sıgmıyor .yanı benı hıc dusunmuyor yayılıyor rahat rahat .
kılolu oldugundan ıtemıyorum da .