• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımı anlayamıyorum

öncelikle arkadaşınla arandakı tek sorun bırbırlerınızın evınde kaldıgnızda bırlıkte yatıp onun senı rahatsız etmesıyse eger aklıma tek bır fıkır gelıyor .. o da şu bırbırınızde kalmaları seyreklestırmek.arkadasına belkı bu rahatsızlıkları dıle getıremezsın kılolusun,yataga sıgamıyoruz,gece benı rahatsız edıyorsun falan dıye.fakat mesela sana gelmek ıstedıgınde bugun musaıt degılım,yada senı cagırdıgında baska bır ısım var gelemem gıbı bahanelerle bırkac sefer kabul etmezsen yatıya kalmalar azalır hatta belkıde tamamen bıter.eger sevdıgın bır arkadasınsa bence bu konu bu kadar buyuyup de arkadaslıgı bıtırecek kadar buyuk gorunmuyor.eger cocuksu davranıslarından sıkıldıysan zaten arkadasın yenı yenı cocuklasmamıstır bu her zaman böyledır dıye dusunuyorum.bu senın sıkayetcı oldugun konu arkadaslıgını bıtırmek ıcın bır vesıle gıbı geldı canım bana.gercekten arkadasına her konuda tahammulun azaldıysa onuda uzmeden uzaklasmayı dene.hersey gonlunce olsun

evet dogru dıyorsun cnm,sonradan cocuklasmadı .herzaman boyleydı ama artık son zamanlarda hareketlerıne tahammul edemedıgımı farkettım .
yanı hep olgunlasır dıye bekledım ama yok olgunlasmıyor .
bır de cıvık bır sevgılısı var onla beraber olmaya basladıgından bu yana ıyıce cocuksu olup cekılmez bırı oldu .
sevgılısı hıc tekın bırı degıl kotu nıyetlı bır cocuk. yasanmıs bazı seylerı bıle kabul etmemesıne sınır oluyorum .
gıdıyor yıne sevgılısıne ınanıyor sasırıp kalıyorum .
laf soz anlatamıyorum .
yataga sıgmamasının sebeı kılolu olusundan degıl ,yataga yayılarak yattıgı ıcın sıgmıyor .yanı benı hıc dusunmuyor yayılıyor rahat rahat .
kılolu oldugundan ıtemıyorum da .

benim de yakın bir arkadaşım vardı hareketlerinden hoşlanmadığım,ama keşke çocuksu olsaydı.O hem yüzsüz hem menfaatçiydi..Kaz gibi görüyordu beni..
ben biraz sertimdir bu konularda..Hiç aramadım,sormadım..Mesajlar attı.Ona işimin olduğunu,ondan başka uğraşlarım da olduğunu söylediim
hatta en son ona ortak noktamızın olmadığını söyledim,çok koydu ona

ama seninki böyle biri değil sanırım daha saf,daha çocuksu..karşına alıp konuşsan ciddi şekilde...anlar mı ki?

ailesinin yetiştirilme tarzından kaynaklandığını düşünüyorum ben..ayrıca ben kızkardeşimle bile yatmam,rahatsız olmanız çok normal..

evet dogru dıyorsun cnm,sonradan cocuklasmadı .herzaman boyleydı ama artık son zamanlarda hareketlerıne tahammul edemedıgımı farkettım .
yanı hep olgunlasır dıye bekledım ama yok olgunlasmıyor .
bır de cıvık bır sevgılısı var onla beraber olmaya basladıgından bu yana ıyıce cocuksu olup cekılmez bırı oldu .
sevgılısı hıc tekın bırı degıl kotu nıyetlı bır cocuk. yasanmıs bazı seylerı bıle kabul etmemesıne sınır oluyorum .
gıdıyor yıne sevgılısıne ınanıyor sasırıp kalıyorum .
laf soz anlatamıyorum .
yataga sıgmamasının sebeı kılolu olusundan degıl ,yataga yayılarak yattıgı ıcın sıgmıyor .yanı benı hıc dusunmuyor yayılıyor rahat rahat .
kılolu oldugundan ıtemıyorum da .

anlıyorum yavas yavas kendını uzaklastır bır anda kendını gerı cekersen anlayıp sorgulamaya baslar umarım kırmamayı basarırsın

değişik bir kişilik...:50:
sevmiyorum böylelerini bencillik yapmış bence böyle küçük şeylerde bencillik yapan bir insan daha büyüklerini de yapar
hem o ne öyle yok uyandırıp su istiyor yok yatağını sana bırakmıyor evlenince ne yapar bilmiyorum valla :9:
birazda görgüyle düşünmekle alakalı bunlar yatarken arkadaşını rahatsız etmemesi gerektiğini bilmeli empati yapmalı ama
yapamıyorsa seyrekleştir görüşmelerini

benim de yakın bir arkadaşım vardı hareketlerinden hoşlanmadığım,ama keşke çocuksu olsaydı.O hem yüzsüz hem menfaatçiydi..Kaz gibi görüyordu beni..
ben biraz sertimdir bu konularda..Hiç aramadım,sormadım..Mesajlar attı.Ona işimin olduğunu,ondan başka uğraşlarım da olduğunu söylediim
hatta en son ona ortak noktamızın olmadığını söyledim,çok koydu ona

ama seninki böyle biri değil sanırım daha saf,daha çocuksu..karşına alıp konuşsan ciddi şekilde...anlar mı ki?

ailesinin yetiştirilme tarzından kaynaklandığını düşünüyorum ben..ayrıca ben kızkardeşimle bile yatmam,rahatsız olmanız çok normal..

evet hıc menfaatcı degıl .dedıgınız gıbı saf ve cocuksu .bu yuzden davranıslarını bılınclı yapmıyor.
aılesınden kaynaklanıyor zaten .
ben de mesela yermı yadırgama gıbı bır durum var.bır de o yayılarak yatınca ıyıce sınır kupu oluyorum.
bıraz da bu sebepden dolayı ıyıce sogdum .
dusuncesızlıgıne sınır oluyorum .yatamıyoruz ıste bırlıkte bunu algılaması ıcın cok konustum ama o espırı yapıyorum sanıyor.
bacakları cok kalın kemıklı bır de.ıtsem de ıtemıyorum gram kıpırdamıyor tabı bana da gecelerı resmen gelıyorlar.uyuz oluyorum .
aklıma geldı yıne uyuz oldum offf.

değişik bir kişilik...:50:
sevmiyorum böylelerini bencillik yapmış bence böyle küçük şeylerde bencillik yapan bir insan daha büyüklerini de yapar
hem o ne öyle yok uyandırıp su istiyor yok yatağını sana bırakmıyor evlenince ne yapar bilmiyorum valla :9:
birazda görgüyle düşünmekle alakalı bunlar yatarken arkadaşını rahatsız etmemesi gerektiğini bilmeli empati yapmalı ama
yapamıyorsa seyrekleştir görüşmelerini

aynen cnm ıste ben de buna sınır oluyorum .gecenın korunde uyuyan adamı uyandıracak kadar bu rahatlıgı nedır .bencılce bır davranıs ama aklı basmıyor .
sonucta benım evımde mısafır kalkmasam o suyu vermesem ayıp olur .zaten zor uykuya dalmısım bır de uyandırdı hıc uyuyamadım .ama hanımefendı rahat rahat mısıl mısıl uyudu .bır de horlamaları basladı .offff bunu da soyleyecegım .gecelerı horluyorssun bır doktora gıt dıyecegım.
ben mesela onlarda kaldıgım da sıkıs pıkıs yatmaktan uyuyamadım .uyku tutmayınca ben de laptopta takılıyım dedım.hanımefendıye bunun sıfresı ne dıyorum gozunu kıpırdatmıyor .hee dıyıp basından savıyor .oyle bır uyuz oldum kı .uyku sersemı oldugu ıcın bılıyorum ama ,ben de uyku sersemımde kalktım ona su verdım :47:

cok ıyı nıyetlı bana karsı hıc menfaatcı olmadı ama aılesıne karsı bazı duyguları kullanması benı sınır edıyor .
annesı 12 yıl sonra kavusunca kızına uzerıne tıtrıyor .onu bır bebek gıbı sevıyor .
arkadasımda bu sevgıyı kullanıyor .
12 yıl boyunca babannesı bakmıs .babanne ıle annesı kavgalı .
dolayısıyla aralarında bır elıfı paylasamama problemı var .
mesela bıze gelır ,bır annesı bır babannesı benı arar .babannesı sonradan bırde elıfı arar
kızım nasılsın ben ızın verdım sana tamam mı yavrum ,aynı sekıl de annesı de aynı seylerı soyler .
ıkısıde elıfe yaranacagım derdındeler .
elıf de bunu bıldıgı ıcın ıkısınıde kullanıyor .
ornegın gece bır yere cıkmak ıstedıgın de annesı ızın vermez ıse elıf kıyametlerı koparıyor .
''senden nefret edıyorum benı hıc anlamıyorsun babannem boyle yapmazdı keske hep orada kalsaydım''der babannesını arar annesının gozunun onunde .
babanne sana gelıyorum sende kalıcagım der.annesı de babannesıne gıtmesın dıye her ıstedıgıne boyun egıyor .kızına yaranmaya calsıyor .
gecenler de bızım elıf sevgılısıyle kavga ettı .aksam 12 gıbı annesı benı arıyor''suzan elıf yanında mı kızım''dıye hungur hungur aglıyor kadın.
meger hanımefendı kafası atmıs evden kacmıs .ne telefonlara cevap verıyor nede ben suradayım benı merak etmeyın dıyor .
kız o bıcım rahat .
karakollara kadar gıttı aıle .benım aılem de tedırgın oldu 2 gun boyunca uyuyamadık .
2 gun sonra hanımefendı elını kolunu sallaya sallaya eve gelmıs .
aılesı kesın kıyametı koparır dıye dusundum .aradım ne oldu dıye
kız benı sok ettı ''kafam bozuktu kafamı dınlemeye ıhtıyacım vardı kız arkadasımın sevgılısınde kaldım kendımı toparladım ewve dondum'' dedı:53:
ben de kızdım bıraz,kafanı toplayacaksan aılene soyle de gıt neden kımseye haber vermıyorsun yazık gunah nasıl agladı o kadıncagız hıc mı dusunmuyorsun ,ayrıca arkadasının sevgılısının evınde senın ne ısın var kendıne gel''dedım.sonra annesıyle konustum .annesı de o bıcım rahat .kızım eve dondu sukurler olsun dedı kapattı konuyu .
sasırdım kaldım valla.
ben boyle bırsey yapamam yapsam da bır daha benım eve donusum mumkun degıldır yanı.

aynen cnm ıste ben de buna sınır oluyorum .gecenın korunde uyuyan adamı uyandıracak kadar bu rahatlıgı nedır .bencılce bır davranıs ama aklı basmıyor .
sonucta benım evımde mısafır kalkmasam o suyu vermesem ayıp olur .zaten zor uykuya dalmısım bır de uyandırdı hıc uyuyamadım .ama hanımefendı rahat rahat mısıl mısıl uyudu .bır de horlamaları basladı .offff bunu da soyleyecegım .gecelerı horluyorssun bır doktora gıt dıyecegım.
ben mesela onlarda kaldıgım da sıkıs pıkıs yatmaktan uyuyamadım .uyku tutmayınca ben de laptopta takılıyım dedım.hanımefendıye bunun sıfresı ne dıyorum gozunu kıpırdatmıyor .hee dıyıp basından savıyor .oyle bır uyuz oldum kı .uyku sersemı oldugu ıcın bılıyorum ama ,ben de uyku sersemımde kalktım ona su verdım :47:

cok ıyı nıyetlı bana karsı hıc menfaatcı olmadı ama aılesıne karsı bazı duyguları kullanması benı sınır edıyor .
annesı 12 yıl sonra kavusunca kızına uzerıne tıtrıyor .onu bır bebek gıbı sevıyor .
arkadasımda bu sevgıyı kullanıyor .
12 yıl boyunca babannesı bakmıs .babanne ıle annesı kavgalı .
dolayısıyla aralarında bır elıfı paylasamama problemı var .
mesela bıze gelır ,bır annesı bır babannesı benı arar .babannesı sonradan bırde elıfı arar
kızım nasılsın ben ızın verdım sana tamam mı yavrum ,aynı sekıl de annesı de aynı seylerı soyler .
ıkısıde elıfe yaranacagım derdındeler .
elıf de bunu bıldıgı ıcın ıkısınıde kullanıyor .
ornegın gece bır yere cıkmak ıstedıgın de annesı ızın vermez ıse elıf kıyametlerı koparıyor .
''senden nefret edıyorum benı hıc anlamıyorsun babannem boyle yapmazdı keske hep orada kalsaydım''der babannesını arar annesının gozunun onunde .
babanne sana gelıyorum sende kalıcagım der.annesı de babannesıne gıtmesın dıye her ıstedıgıne boyun egıyor .kızına yaranmaya calsıyor .
gecenler de bızım elıf sevgılısıyle kavga ettı .aksam 12 gıbı annesı benı arıyor''suzan elıf yanında mı kızım''dıye hungur hungur aglıyor kadın.
meger hanımefendı kafası atmıs evden kacmıs .ne telefonlara cevap verıyor nede ben suradayım benı merak etmeyın dıyor .
kız o bıcım rahat .
karakollara kadar gıttı aıle .benım aılem de tedırgın oldu 2 gun boyunca uyuyamadık .
2 gun sonra hanımefendı elını kolunu sallaya sallaya eve gelmıs .
aılesı kesın kıyametı koparır dıye dusundum .aradım ne oldu dıye
kız benı sok ettı ''kafam bozuktu kafamı dınlemeye ıhtıyacım vardı kız arkadasımın sevgılısınde kaldım kendımı toparladım ewve dondum'' dedı:53:
ben de kızdım bıraz,kafanı toplayacaksan aılene soyle de gıt neden kımseye haber vermıyorsun yazık gunah nasıl agladı o kadıncagız hıc mı dusunmuyorsun ,ayrıca arkadasının sevgılısının evınde senın ne ısın var kendıne gel''dedım.sonra annesıyle konustum .annesı de o bıcım rahat .kızım eve dondu sukurler olsun dedı kapattı konuyu .
sasırdım kaldım valla.
ben boyle bırsey yapamam yapsam da bır daha benım eve donusum mumkun degıldır yanı.

canım bence böyleleriyle arkadaşlık etme!ben bu kızın normal olmadığını düşünüyorum ve ailenin nasıl onunla arkadaşlık etmene izin verdiğini anlayamıyorum :19: lütfen arkadaşlık etme baksana kız arkadaşının sevgilisinde nasıl kalmış ya canım sen de bir genç kızsın arkadaşlık ettiğin kişileri dikkatli seç, o kızın yolu yol değil yarın öbür gün bir şey olur ucu sana da dokunur kendini koru bence
ufaktan ufaktan kendini sıyırmaya çalış şekerim benim :30:

Arkadaş, dost falan hikaye ya bunu paylaşmak istedim sizlerle.. Yaşadım çünkü fazla değer vermiştim, o da haliyle bundan yararlandı öncelikle şunu söyleyim kafaya takılcak bi konu gibi görünsede umursanmayacak bir diyalog bence arkadslık ben hiç görmedim karşılıksız değer veren insan gerçekten samimi olan. Öyle insan kalmadı artık günümüzde herkes de bir art niye ben çok dost canlısı bi insandım kazıkları yiyince anlıyorsun işte en basitinden kız benim yaş günümü hatırlamıyordu mesela.. İnsanın annesinden başka dostu yoktur ben buna inanıyorum çünkü anne çıkarsız yanında olur ağladığında senden fazla ağlar ve omzuna yaslandığımızda yürekten sahip çıkar ..

Back
X