arkadaşımı eşi saç ektirdi....

bomdia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
84
4
0
35
İstanbul
yakın bir arkadaşımın eşi saç ektirdi.. halbuki gerek bile yoktu yaptırmasına az bir açıklık vardı şakaklarında.
şimdi yaptırdığına çok pişman eski haline bile dönemeyecek gibi hissediyor..
arkadaşımda çok üzülüyor eşinin bu haline...
eşleri saç ektirmiş bayanlar var ise memnunlar mı eşleri, kendisine iletebileceğim moral verebilecek herhangi bir tavsiye verirlerse çok sevinirim...
herkese çok teşekkür ederim..

eşimin de dökülme problemi var ve ilerde ektirme meselesi gündemimizde yaptıran bi çalışan gördüm iş yerinde adam 10 yaş gençleşti resmen tabiki yapan yere göre değişir bu tas gibi yapmıcaklar doğal duracak

Nasıl ya kötü mü olmuş? Nasıl olmuş? :26::26:

Benimkinde problem yok şimdilik ama açılırsa ektiricem ektiricem deyip duruyo :26:

Benim esim keltos psikolojik olarak 18-19 yaslarinda cok sorun yasamis sonrada alismis artik tinlamiyor bende onu öyle tanidim öyle bildim öyle sevdim

bilmiyorum, 6 ay oldu henüz saçları çıkmadı.. ayrıca ekim yapılan bölümdeki sağlam saçlarda zayıflamış oralarda daha seyrek şimdi...
düzelmeyeceğini düşünüyor...ama bende baktım 1 seneyi buluyormuş diyorlar
umarım düzelir eşi ve kendisi mutlu olurlar... onları çok seviyorum çünkü

Bence günümüzde kel erkekler daha revaçta gerek bile yok

Merhabalar

Ben Estetik ve Saç Ekimi merkezinde çalışıyorum. Sizlere yardımcı olmak isterim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki erkekler saç ve sakal konusunda çok fazla hassastırlar. Siz ne kadar gerek yok desenizde kişide takıntı olduysa eğer rahatsız olacaktır azıcık bir seyreklikten bile.

Anlayamadığım nokta şu "eski haline bile dönemeyecek gibi hissediyor.." . Normalde olması gereken saçlar tamamen kısaltılarak (uzunluk farklı olmaması açısından tamamının kısaltılması önerilir) seyrek olan bölgeye, sık olan bölgeden saçlar alınarak ekilmesidir. Şimdi bu noktada ekim işleminden sonra ekim yapılan bölge belli bir zaman rahatsızlık verebilir. Ekim yapılan köklerin kabuklanması, bir zaman sonra dökülmesi gibi. Dökülmesi çok çok normaldir en başta bunu bilmeli kişi. Daha sonra o saçlar döküldükten sonra saç kökü beslenerek dökülen saçların yerine kendi saçları çıkmaktadır ve asla bir daha dökülmemektedir. Ama bu saçların çıkma aşaması biraz uzun zaman alabilir. Gözle görülür şekilde 3-6 ay arasıdır. Bu zaman sürecini daha iyi atlatabilmesi açısından saç ekimi yapan doktor kişiyi bu konuda bilgilendirmelidir.

Saç ekimi yapan kişinin uzmanlığı ve ne kadar saç kökü (greft) ekildiğide çok çok önemlidir. Umarım iyi bir firmaya ektirmiştir. İşinde uzman olan bir firmadır. Yoksa sonucu hüsran olabilir.

Başka sormak istediğiniz bir konu olursa seve seve cevaplandırabilirim

çok teşekkür ederim, o şekilde bilgilendirilmiş zaten sanırım kendisi... ayrıca çok nadir de olsa oranı şimdi hatırlamıyorum ama bazı kişilerde tutmadığı oluyormuş, .. kendisinde de tutmadığını düşünüyor sanırım.. ekim yapılan yerin etrafındaki sağlam saçlarında seyreldiğini düşünüyor ve yüzden eski haline dönemeyeceğini düşünüyor...
umarım dediğiniz gibi olur ve çıkmaya başlar ve en kısa zamanda düzelir..

Evet tutmayan kişiler oluyor fakat dediğim gibi saç ekimi yapan firmalar kişinin saçının neden döküldüğünü v.s. bilmesi araştırması ve belirli analizler yapması gerek. Yanlış yapılan saç ekimleri hakikaten korkunç oluyor çim adam gibi oluyorlar.

Saçları kısaltıldığı için diğer saçlarının seyreldiğini düşünebilir çok normaldir. Psikolojik olarak rahatlaması gerek. Ekim yaptırdığı firmaya gidip önceden ekim yapılan kişilerin sonraki hallerinin fotoğraflarına bakabilir. Bu kişide inanılmaz bir motivasyon sağlıyor.

Zaten az olan saçlarım doğumdan sonra iyice döküldü saç ektirmeyi düşünüyorum fakat operasyon sonrası hakkında çok fazla olumsuz şey duydum saç ektiren ya da konu hakkında bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…