Arkadaşımı kaybettim,sanırım inancımı da!

Olur mu ya , kadının ki namus ta erkeğin namusu yokmu, nefislerine hakim olamıyor diye haklı mı oluyorlar, kadın ne kadar suçluysa adam da o kadar suçlu. Ben eşime bi daha aynı gözle bakamam böyle bişey yapsa

Biz böyle düşünerek kendimizi kandırıyoruz. Keşke aynı muameleyi görseler ama karısını aldatan erkek toplumda gayet rahat dolanırken kadın namussuz damgasını direk yer.
Maalesef yaşadığımız dünya böyle. Keşke herkes hakettiğini bulsa

ben olsam aslaaaaaaaa gorusmezdim
düsunsene evli cocuklu adamla gorusen bir kadini aldatan kadin seni aldatmazmi? nasil sirtini yaslayacaksin ona ...senide sirtindan vurur mutlaka ...biraj ne hali varsa gorsun..aldigi ahın icinde bogulsun ..

Erkegin kaybedecek birseyi yok ki magdur olsun.o her turlu kazancli olan taraftir.nefis yok ki mide yok ki onlarda.kadindir bir iliskiyi baslatabilecek taraf

Neden erkeğin kaybedeceği birşey olmasınki?
Kadınlar oğullarını bu zihniyetle büyütmeye devam ettikçe erkekler herzaman yiğit olan taraf olmaya devam edecek.
Kadın kuyruk sallıyorsa erkekde hayır diyebilmeli, hayır diyebilme potansiyeli yoksa (p*çse) da evlenmemeli/sevgili olmamalı.

çok zor bir durum sizin şuanki durumunuz
ne derseniz diyin çok kaptırmışsa kendini geri döndüremezsiniz
eee onla arkadaşlığı bitirseniz böle kötü durumunda yalnız bırakmak olur
devam etseniz de başka türlü

arkadaşlığınızı sürdürüp bilmezden gelecekseniz onunla ilgili konuşmasına izin vermeyin

Allah doğru yolu göstersin

Aynısı başıma geldi, bin kere konuştum hipnotüze olmuş gibiydi arkadaşım en sonunda sen 2. Kadınsın yakıştırıyor musun bunu kendine dedim. O günden sonra o benden soğudu ve ilişiğini kesti ve arkamdan yapmadığı kötülük kalmadı. Sanki o sözümün intikamını alır gibi hayatımı karartmaya kalktı. Şimdi o adam onu terketti kimsesi kalmadı olayı herkes duydu, bende yokum. Ektiklerini biçiyor.

Birin insan,eşini hadi aldatti diyelim,ya cocuklari...
Bu kadar onemlimi uçkur peşinde olmak,sevişmeseler olmazmi??
Bu hayatta evlattan önemli ne varki,ya kendi anne babasının yüzüne nasil bakar..
Bana göre ölen eşinin ailesine karşı bile sorumlu...
Allah nefsimize uydurmasin..

Back
X