arkadaşımı kıskanıyor muyum :(

sürekli üzerindekilerin markasını sayar da sayarrr ama diğer yönden çok alakalı biridir benim kaprislerimi ceker sevmiyor da değilim çok egleniriz ama bu yönleri beni delirtiyor

Benim de öyle bir arkadaşım vardı üniversitede. Biz yalnızken çok iyidi doğaldı. Birbirimizin evlerinde defalarca kaldık. Ama yanımıza biri gelince zenginliğini anlatmak için bi yerlerini yırtardı gerekiyosa beni bile ezip geçerdi kalabalık ortamlarda. Güvenilir bir kızdı sır saklardı, dertleşirdi. Ama dayanamıyodum artık. Ve görüşmemeye başladım. Sevgilimden ayrılmak kadar zor bişeydi benim için. Aramamaya uğraşmak falan, sinemaya gitmek isteyip onu çağırmamak ama tuttum kendimi :1:

Bi tahammül noktamız var heralde. Bir yerden sonra insan ne kadar iyi olursa olsun sevmediğimiz özelliğe dayanamıyoruz..

Benim de öyle bir arkadaşım vardı üniversitede. Biz yalnızken çok iyidi doğaldı. Birbirimizin evlerinde defalarca kaldık. Ama yanımıza biri gelince zenginliğini anlatmak için bi yerlerini yırtardı gerekiyosa beni bile ezip geçerdi kalabalık ortamlarda. Güvenilir bir kızdı sır saklardı, dertleşirdi. Ama dayanamıyodum artık. Ve görüşmemeye başladım. Sevgilimden ayrılmak kadar zor bişeydi benim için. Aramamaya uğraşmak falan, sinemaya gitmek isteyip onu çağırmamak ama tuttum kendimi :1:

Bi tahammül noktamız var heralde. Bir yerden sonra insan ne kadar iyi olursa olsun sevmediğimiz özelliğe dayanamıyoruz..

haklısın galiba bizim sonumuz da öyle :34:

ne populeritesı allasen ya kızın tek arkadası benim ve ben de onun kadar olmasa da paraya ihtiyacı olmayan biriyim. gerci sen de öyle düşünüyo olabilirsin yanlıs konusmak istemem. senin düsüncen (:
populerite dediğim erkekler arasındaki populeritesi,paraya ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum zaten dediğimde bu değildi,yine tekrar ediyorum arkadaş olduğunuza eminmisiniz?parasından ötürü erkekler çevresinde ve sizden başka arkadaşı yok bence buna üzülür gerçek bir arkadaş kıskanmaz;)

populerite dediğim erkekler arasındaki populeritesi,paraya ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum zaten dediğimde bu değildi,yine tekrar ediyorum arkadaş olduğunuza eminmisiniz?parasından ötürü erkekler çevresinde ve sizden başka arkadaşı yok bence buna üzülür gerçek bir arkadaş kıskanmaz;)

demekki değilim o halde ;)

Kıskanmak mı sinir olmak mı yaşadığın, bilemedim ama benim düzgün bir ilişkim varsa asla ve kat'a kimsenin ilişkisini kıskanmam.

İlişkinde bir sorun mu var, ya da maddi sıkıntılar mı var?

Kıskanmak mı sinir olmak mı yaşadığın, bilemedim ama benim düzgün bir ilişkim varsa asla ve kat'a kimsenin ilişkisini kıskanmam.

İlişkinde bir sorun mu var, ya da maddi sıkıntılar mı var?

maddi sıkıntım yok çok sükür ilişkimde de ara sıra kavga oluyor

Senin de erkek arkadasin varmis neden onun erkeklerle olan iliskisini kiskaniyosun anlamadim? Hem paraso icin birakmiyolarmis onu bunda kiskanilacak bi sey yok ki. Arkadasinin tavirlarina sinir oluyosan bunu ona soyle de kiskanmana neden olucak bi durum goremedim ben :)

arkadaşınıza çirkin demek ne derece doğru?
ona göre de belki siz ondan daha çirkinsinizdir?
her gören göz bir olmaz.. konuyu erkek arkadaşınıza kadar açmanıza şaşırdım.. kii erkek arkadaşınızın da öyle tepki vermesine daha çok şaşırdım.. sanane diğer erkeklerden milletin hayatından diyememişmi..
sizin ki evet fazlasıyla kıskançlık..
:19:

Son düzenleme:
Kıskançlık ya da değil farketmez. Belli ki arkadaşının tavırlarından hoşlanmıyorsn. Araya mesafe koy veya hiç görüşme. En azından kendini daha iyi hissedersin.

canım benim senin yaptığın da çok ayıp
o insanın yüzüne gülüp arkasından konuşuyorsun
ben bu kadar eleştireceğim insanı hayatımda tutmam
bence sen o insanla görüşme
yoksa kıskançlıktan psikolojin bozulacak

Bence kıskanıyorsun.

Durup düşündüm; (en iyi) arkadaşım hakkında çirkin diye yorum yapamam. Ben ondan güzelim fln hiç diyemem. Üstelik erkekler ona benden çok ilgi gösterir ama ben bunu içerlemem. Acaba niye öyle diye düşünmem; benim erkek arkadaşımın ilgisi bana yetiyor.

Kız çirkin olabilir ama belki karakteri oturmuş,
ne yaptığını bilen biridir.
Ya da ikili ilişkileri yönetmeyi iyi bilen biridir.

Hem erkekler peşinden koşuyorsa size ne?
Sizi rahatsız eden ne?
Sizin de sevgiliniz varmış.
İşin ilginç yanı da arkadaşınızın sevgililerinden ayrıldığında erkeklerin peşinden koştuğunu,
erkek arkadaşınıza söylüyorsunuz.
Erkek arkadaşınızın yorumu ise daha ilginç parası için!

Sorunun cevabı evet...

relax bir insan demek ki ama kezban vs demesi biraz kibirli olduğunu gösteriyor doğru
lakin peşinden koşmaları falan sanmam çünkü benimde arkadaşımın ailesi varlıklıydı lakin erkek arkadaşları fellik fellik kaçıyordu kızdan
ikili ilişkilerde nasıl olduğunu bileceğini sanmam

İş güzel olmakta değil ki özgüven sahibi olmakta.Kendine güvenirsen hiç bir erkek seni ezemez ve dikkatini çeker bu kız da ne var da bu kadar kendine güveniyor diye.Zengin olmak ayrı bi konu tabi bazı erkekler için önemli olabilir.

Back
X