Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitabın ismini çok merak ettim kişisel gelişim kitabı galiba bu tür kitaplara ilgi duyuyoyrumBir kitapta okumuştum '' kimseye senin fikrini sormadığı sürece yorum yapma, çünkü bu fikir vermek değil eleştirmektir '' diye.Bence hiç gerek yok. Sade olmak da seçim sonuçta.
İnanın hatırlamıyorum ama kişisel gelişim olduğuna eminim. Çok etkilediği için aklımda kaldı cümle sanırım.Kitabın ismini çok merak ettim kişisel gelişim kitabı galiba bu tür kitaplara ilgi duyuyoyrum
Size göre iyi niyet ama.Hayır ne alaka ben iyi niyetli olarak tavsiyede bulunmak istemiştim
Bana şuan buraya yazdıklarınız saçma geldi , üstün körü bedenine uyacak şeyler giyin hoş gözükürsün yada modayı takip et ona göre giyin çevreye uy tarzında bişeyler diyebilirdiniz kırmadan ama sanki arkadaşınızı gömmeye çalışır gibi buraya yazmışsınız ki burada bahsini açmanız bile saçma yani buraya danışmadanda söyleyemiyor musunuz ona karşı kırmaktan mı çekiniyorsunuz ? iyi niyetli sormuş olabilirsiniz ama insanların okuduğu şeylerle yüzyüze yaşadığı şeyler aynı hisleri yaşatmaz . Burada yazdığınız şeylerden çokta iyi bişey yazmalarını beklemeyin.Merhabalr benim bir arkadaşım var üniversiteden çok iyi niyetli bir kız geçen telde konuşuyoruz evlenmeyi gerçekten çok istediğini anlıyorum. Hayatımda biri yok şu an falan dedi Ben de hayırlısı olsun dedim
Neyse bana göre bu arkadaş biraz kötü giyiniyor. Yanı sosyal medyada fotoları falan var mesela birinde kot giymiş ama bu uzun gelmiş altta çizme vs olunca böyle kat kat durmuş kötü görünüyor. Birinde şalvar tarzı bsy var üstünde ama kumaşı vs kötü biraz yanı ben de bol kiyafet giyerim ama evde.
Bir de hep basit düz kıyafetler var üstünde. Mesela düz gömlek düz tshort desen bile yok
Yanı vücut tipi göğüs bel kalça dümdüz hanı kıvrımı vs ortaya çıkarabilir ne bileyim çok hoş bluzlar kıyafetler de var.
Bir de makyaj vs yapmıyor yapmayabilir tabi de. fotograflarda kasları çok seyrek yok gibi duruyor.
Her şey dis görünüş kiyafet değil evlilik de kolay değil illa ki evlenmesi için değil
Ben bu arkadaşımı uyarmak istiyorum ya da böyle tavsiye vermek ama nasıl yapicm bilmiyorum
Bir de ayrı sehirlerdeyiz
anladım teşekkürlerİnanın hatırlamıyorum ama kişisel gelişim olduğuna eminim. Çok etkilediği için aklımda kaldı cümle sanırım.
Kırmaktan çekindiğim için olabilir evet.Bana şuan buraya yazdıklarınız saçma geldi , üstün körü bedenine uyacak şeyler giyin hoş gözükürsün yada modayı takip et ona göre giyin çevreye uy tarzında bişeyler diyebilirdiniz kırmadan ama sanki arkadaşınızı gömmeye çalışır gibi buraya yazmışsınız ki burada bahsini açmanız bile saçma yani buraya danışmadanda söyleyemiyor musunuz ona karşı kırmaktan mı çekiniyorsunuz ? iyi niyetli sormuş olabilirsiniz ama insanların okuduğu şeylerle yüzyüze yaşadığı şeyler aynı hisleri yaşatmaz . Burada yazdığınız şeylerden çokta iyi bişey yazmalarını beklemeyin.
Ben sizin niyetinizi iyi buldum. Arkadasinizi sevdiğiniz belli evlenmeyi istiyorsa biraz kendine bakmalı tabi sonuçta evlilik için karşı taraf beğenmez bakımlı olmayınca.. beraber alışveriş yapalım diyin ya bence söyleyin erkekler biraz süsten püsten haz eder diyebilirsinizMerhabalr benim bir arkadaşım var üniversiteden çok iyi niyetli bir kız geçen telde konuşuyoruz evlenmeyi gerçekten çok istediğini anlıyorum. Hayatımda biri yok şu an falan dedi Ben de hayırlısı olsun dedim
Neyse bana göre bu arkadaş biraz kötü giyiniyor. Yanı sosyal medyada fotoları falan var mesela birinde kot giymiş ama bu uzun gelmiş altta çizme vs olunca böyle kat kat durmuş kötü görünüyor. Birinde şalvar tarzı bsy var üstünde ama kumaşı vs kötü biraz yanı ben de bol kiyafet giyerim ama evde.
Bir de hep basit düz kıyafetler var üstünde. Mesela düz gömlek düz tshort desen bile yok
Yanı vücut tipi göğüs bel kalça dümdüz hanı kıvrımı vs ortaya çıkarabilir ne bileyim çok hoş bluzlar kıyafetler de var.
Bir de makyaj vs yapmıyor yapmayabilir tabi de. fotograflarda kasları çok seyrek yok gibi duruyor.
Her şey dis görünüş kiyafet değil evlilik de kolay değil illa ki evlenmesi için değil
Ben bu arkadaşımı uyarmak istiyorum ya da böyle tavsiye vermek ama nasıl yapicm bilmiyorum
Bir de ayrı sehirlerdeyiz
Bence burada beni linç etmenize gerek yok. Sadece sormak istedim. Tamamen iyi niyetle düşündüm.
Ayrıca hepimiz sosyal medya kullanıyoruz gerek durumda gerek haber akışlarında fotolar karşımiza çıkıyor.
Ayrıca abartmıyorum girdigim her ortamda dinlemeyi seven biriyim öyle birinin kıyafetini vs eleştireyim tarzı düşüncem hic olmadı. Banane yanı.
kızın bikac fotoğrafını koysam belki buradaki arkadaşlar da kızın yaşına ve fiziğine uygun giyinmedigini söyleyecektir. (Tabi ki böyle bsy yapmayacağım)
Tabi bana laf düşmez.