Arkadasimi nasil uyarayim

Bir kitapta okumuştum '' kimseye senin fikrini sormadığı sürece yorum yapma, çünkü bu fikir vermek değil eleştirmektir '' diye.Bence hiç gerek yok. Sade olmak da seçim sonuçta.
Kitabın ismini çok merak ettim kişisel gelişim kitabı galiba bu tür kitaplara ilgi duyuyoyrum

Bence burada beni linç etmenize gerek yok. Sadece sormak istedim. Tamamen iyi niyetle düşündüm.
Ayrıca hepimiz sosyal medya kullanıyoruz gerek durumda gerek haber akışlarında fotolar karşımiza çıkıyor.
Ayrıca abartmıyorum girdigim her ortamda dinlemeyi seven biriyim öyle birinin kıyafetini vs eleştireyim tarzı düşüncem hic olmadı. Banane yanı.
kızın bikac fotoğrafını koysam belki buradaki arkadaşlar da kızın yaşına ve fiziğine uygun giyinmedigini söyleyecektir. (Tabi ki böyle bsy yapmayacağım)
Tabi bana laf düşmez.

Son düzenleme:
Merhabalr benim bir arkadaşım var üniversiteden çok iyi niyetli bir kız geçen telde konuşuyoruz evlenmeyi gerçekten çok istediğini anlıyorum. Hayatımda biri yok şu an falan dedi Ben de hayırlısı olsun dedim
Neyse bana göre bu arkadaş biraz kötü giyiniyor. Yanı sosyal medyada fotoları falan var mesela birinde kot giymiş ama bu uzun gelmiş altta çizme vs olunca böyle kat kat durmuş kötü görünüyor. Birinde şalvar tarzı bsy var üstünde ama kumaşı vs kötü biraz yanı ben de bol kiyafet giyerim ama evde.
Bir de hep basit düz kıyafetler var üstünde. Mesela düz gömlek düz tshort desen bile yok
Yanı vücut tipi göğüs bel kalça dümdüz hanı kıvrımı vs ortaya çıkarabilir ne bileyim çok hoş bluzlar kıyafetler de var.
Bir de makyaj vs yapmıyor yapmayabilir tabi de. fotograflarda kasları çok seyrek yok gibi duruyor.
Her şey dis görünüş kiyafet değil evlilik de kolay değil illa ki evlenmesi için değil
Ben bu arkadaşımı uyarmak istiyorum ya da böyle tavsiye vermek ama nasıl yapicm bilmiyorum
Bir de ayrı sehirlerdeyiz
Bana şuan buraya yazdıklarınız saçma geldi , üstün körü bedenine uyacak şeyler giyin hoş gözükürsün yada modayı takip et ona göre giyin çevreye uy tarzında bişeyler diyebilirdiniz kırmadan ama sanki arkadaşınızı gömmeye çalışır gibi buraya yazmışsınız ki burada bahsini açmanız bile saçma yani buraya danışmadanda söyleyemiyor musunuz ona karşı kırmaktan mı çekiniyorsunuz ? iyi niyetli sormuş olabilirsiniz ama insanların okuduğu şeylerle yüzyüze yaşadığı şeyler aynı hisleri yaşatmaz . Burada yazdığınız şeylerden çokta iyi bişey yazmalarını beklemeyin.

Bazı insanları istediğin güzellikte giydir süsle ama emanet gibi duruyor olmuyor yani
Hele o kıvrım meselesi kendi rahatsız olmuyorsa sizin yapabileceginiz birsey yok
Bizimde bir tanıdık vardı sütyen bile takmadan anne penyesi yelegiyle dolasiyordu güzelleşmek istiyordu birgün zorla sütyen aldirdım kendi kiyafetlerimden verdim ama gene duruşu yüzünden aşırı emanet oldu .
Olmayınca olmuyor yani

Benim 93 kilo bir arkadaşım var.Kilo vermiyor mu veremiyor mu o kısmı hiç sormadım.”Ben nasılsa kiloluyum bir şey yakışmaz bana,güzel kıyafet bulamam” kafasındaydı giysi mağazalarına girmezdi bile hep kendini salardı.TV’de büyük bedenler için bir moda programı varya,kışın ona sardı.Şimdi kendine öyle bir bakıyor öyle bir giyinip süsleniyor ki 😄 insanın içinde olması lazım bazı şeylerin.İnsanın içinde azıcıkta olsa istek varsa,bir şeyler o kıvılcımı harekete geçiriyor.Birilerinin “şöyle yap şöyle et” demesiyle pek olmuyor bence.

Bana şuan buraya yazdıklarınız saçma geldi , üstün körü bedenine uyacak şeyler giyin hoş gözükürsün yada modayı takip et ona göre giyin çevreye uy tarzında bişeyler diyebilirdiniz kırmadan ama sanki arkadaşınızı gömmeye çalışır gibi buraya yazmışsınız ki burada bahsini açmanız bile saçma yani buraya danışmadanda söyleyemiyor musunuz ona karşı kırmaktan mı çekiniyorsunuz ? iyi niyetli sormuş olabilirsiniz ama insanların okuduğu şeylerle yüzyüze yaşadığı şeyler aynı hisleri yaşatmaz . Burada yazdığınız şeylerden çokta iyi bişey yazmalarını beklemeyin.
Kırmaktan çekindiğim için olabilir evet.

Basic şeyler giymeyi bende cok severim kot pantolonlarda böyle şeyler olabiliyor ona hiç takılmayın. Kasları seyrekse seyrek ne yapsin her zaman iclerini kalem vs ila dolduramaz ki bence siz sekilcisiniz boyle seylere cok takılıyorsunuz. Tavsiyem takılmayın güzel görünmek elbette karşı cinsi çeker ama bu evlilik olacağı anlamına gelmez.

Merhabalr benim bir arkadaşım var üniversiteden çok iyi niyetli bir kız geçen telde konuşuyoruz evlenmeyi gerçekten çok istediğini anlıyorum. Hayatımda biri yok şu an falan dedi Ben de hayırlısı olsun dedim
Neyse bana göre bu arkadaş biraz kötü giyiniyor. Yanı sosyal medyada fotoları falan var mesela birinde kot giymiş ama bu uzun gelmiş altta çizme vs olunca böyle kat kat durmuş kötü görünüyor. Birinde şalvar tarzı bsy var üstünde ama kumaşı vs kötü biraz yanı ben de bol kiyafet giyerim ama evde.
Bir de hep basit düz kıyafetler var üstünde. Mesela düz gömlek düz tshort desen bile yok
Yanı vücut tipi göğüs bel kalça dümdüz hanı kıvrımı vs ortaya çıkarabilir ne bileyim çok hoş bluzlar kıyafetler de var.
Bir de makyaj vs yapmıyor yapmayabilir tabi de. fotograflarda kasları çok seyrek yok gibi duruyor.
Her şey dis görünüş kiyafet değil evlilik de kolay değil illa ki evlenmesi için değil
Ben bu arkadaşımı uyarmak istiyorum ya da böyle tavsiye vermek ama nasıl yapicm bilmiyorum
Bir de ayrı sehirlerdeyiz
Ben sizin niyetinizi iyi buldum. Arkadasinizi sevdiğiniz belli evlenmeyi istiyorsa biraz kendine bakmalı tabi sonuçta evlilik için karşı taraf beğenmez bakımlı olmayınca.. beraber alışveriş yapalım diyin ya bence söyleyin erkekler biraz süsten püsten haz eder diyebilirsiniz

Bence burada beni linç etmenize gerek yok. Sadece sormak istedim. Tamamen iyi niyetle düşündüm.
Ayrıca hepimiz sosyal medya kullanıyoruz gerek durumda gerek haber akışlarında fotolar karşımiza çıkıyor.
Ayrıca abartmıyorum girdigim her ortamda dinlemeyi seven biriyim öyle birinin kıyafetini vs eleştireyim tarzı düşüncem hic olmadı. Banane yanı.
kızın bikac fotoğrafını koysam belki buradaki arkadaşlar da kızın yaşına ve fiziğine uygun giyinmedigini söyleyecektir. (Tabi ki böyle bsy yapmayacağım)
Tabi bana laf düşmez.

Bence okadar samimiyetin varsa söylemelisin.
Bizim vardi çok sevdigimiz Bekar bir arkadasimiz.
Kendisi zaten Güzeldi, ama kiyafet Sac.. berbatti. Bu tek benim değil bir çok arkadasimizinda fikriydi.
Sonra degisti, çok güzel giyinip saçını Basini
yapinca şimdiki eşiyle evlendi.

görunüs önemli malesef, bu bir gerçek

Lütfen uyarmayın kendinizde bunu hak gormeyin cunku buna hakkınız yok.
O yazdıklarınız sızın gorduklerınız, gercekler degıl
Allah askına boyle herseyle ilgili bir fikriniz olmasın rahat bırakın insanları.
Kasları seyrek ve Salas diye bekar degıl o, nasip olmadigi ıcın bekar.

Back
X