Gunaydin kizlar,
Size gerçekten beni üzen bi konudan bahsedeceğim.
Benim üniversiteden 2 senelik yakin bi arkadaşım var kendisi mezun oldu ben hala okuyorum.Zamaninda çok yakindik yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.Birbirimize uzak şehirlerde yasiyoruz normalde bu benim yasadigim sehire gelmis ama bana gelmeden once hic haber vermedi.Bak geliyorum Kelebekler16 görüşürüz gibisinden geldiğini sosyal medyadan öğreniyorum ve benim oturdugum semte geldiyor baska bir arkadaşıyla görüşüyor.Fotografi sosyal medyadan görünce beynimden vurulmuşa döndüm çok kirildim benim dibime geliyorsun bana haber vermiyorsun gel görüşelim diye.Yazip sitem etmeyi düşündüm sonra boşver dedim 1 saat kadar bile değerli vaktini sana ayirmayi göze almayan insana sitem etsem ne olur diye.Sanirim benim yazmami bekledi sitem dolu şeyler paylasmis sosyal medya da bende kendisini her yerden sildim.Hayir anlamiyorum yani sen benim yasadigim şehre geliyorsun boyle şeyler birden bire ortaya cikmaz hadi hemen şehir degistirelim diye bi şey yoktur.Gelmeden once her turlu haber verebilirdi ama vermedi.
Siz olsaniz ne yapardiniz ben haksiz miyim?