- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
Lütfen yanlış anlamayın ama "çok yakındık" derken neyi kastediyorsunuz? Yani, sizinle yaptığı şeyleri başkalarıyla da yapıyor muydu? Siz yaptığınız ve paylaştığınız şeyleri bir tek onunla gerçekleştiriyor olabilirsiniz ama o öyle değildir belki? Birçok insanla sizinle yaptığı ve yapabileceği şeyleri gerçekleştirmiş/gerçekleştiriyor ise sizin onu gördüğünüz yerde o sizi görmemiş olabilir. Ya da belirttiğim gibi ben üzerime bir şeyin dayatılmasını sevmem annem ve babam dahi bunu bilir ben şimdi onları sevmiyor muyum? Hayatta ki en yakınım onlar...Madem bu kadar yakindik bana lafta da olsa haber vermeliydi diye düşünüyorum.Lafta da olsa geliyorum görüşürüz demek bu kadar zor değil. Ben tum vaktini bana ayirmasini beklemedim sadece 1 saatini ayirmasi yeterdi.Bekledim arayip haber vermesini görüşelim demesini ama yapmadi 1 hafta kaldi o bir hafta da bana istese vakit ayirabilirdi ama ayirmadi bugun dönmüş bi daha görüşme gibi bi imkanimiz yok.
Bir de belki sizinle arkadaşlığını kesmek istemiş, bu da artık size duyurumu olabilir. Kafa olarak uyuşamıyorsanız okul döneminde görüşmek için görüşmüş sonrasında tabiri caizse "kafasına göre" insanları bulmuş olabilir.