• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimi sildim

Madem bu kadar yakindik bana lafta da olsa haber vermeliydi diye düşünüyorum.Lafta da olsa geliyorum görüşürüz demek bu kadar zor değil. Ben tum vaktini bana ayirmasini beklemedim sadece 1 saatini ayirmasi yeterdi.Bekledim arayip haber vermesini görüşelim demesini ama yapmadi 1 hafta kaldi o bir hafta da bana istese vakit ayirabilirdi ama ayirmadi bugun dönmüş bi daha görüşme gibi bi imkanimiz yok.
Lütfen yanlış anlamayın ama "çok yakındık" derken neyi kastediyorsunuz? Yani, sizinle yaptığı şeyleri başkalarıyla da yapıyor muydu? Siz yaptığınız ve paylaştığınız şeyleri bir tek onunla gerçekleştiriyor olabilirsiniz ama o öyle değildir belki? Birçok insanla sizinle yaptığı ve yapabileceği şeyleri gerçekleştirmiş/gerçekleştiriyor ise sizin onu gördüğünüz yerde o sizi görmemiş olabilir. Ya da belirttiğim gibi ben üzerime bir şeyin dayatılmasını sevmem annem ve babam dahi bunu bilir ben şimdi onları sevmiyor muyum? Hayatta ki en yakınım onlar...
Bir de belki sizinle arkadaşlığını kesmek istemiş, bu da artık size duyurumu olabilir. Kafa olarak uyuşamıyorsanız okul döneminde görüşmek için görüşmüş sonrasında tabiri caizse "kafasına göre" insanları bulmuş olabilir.

Gunaydin kizlar,
Size gerçekten beni üzen bi konudan bahsedeceğim.
Benim üniversiteden 2 senelik yakin bi arkadaşım var kendisi mezun oldu ben hala okuyorum.Zamaninda çok yakindik yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.Birbirimize uzak şehirlerde yasiyoruz normalde bu benim yasadigim sehire gelmis ama bana gelmeden once hic haber vermedi.Bak geliyorum Kelebekler16 görüşürüz gibisinden geldiğini sosyal medyadan öğreniyorum ve benim oturdugum semte geldiyor baska bir arkadaşıyla görüşüyor.Fotografi sosyal medyadan görünce beynimden vurulmuşa döndüm çok kirildim benim dibime geliyorsun bana haber vermiyorsun gel görüşelim diye.Yazip sitem etmeyi düşündüm sonra boşver dedim 1 saat kadar bile değerli vaktini sana ayirmayi göze almayan insana sitem etsem ne olur diye.Sanirim benim yazmami bekledi sitem dolu şeyler paylasmis sosyal medya da bende kendisini her yerden sildim.Hayir anlamiyorum yani sen benim yasadigim şehre geliyorsun boyle şeyler birden bire ortaya cikmaz hadi hemen şehir degistirelim diye bi şey yoktur.Gelmeden once her turlu haber verebilirdi ama vermedi.
Siz olsaniz ne yapardiniz ben haksiz miyim?
Bazen insanlara hakettiğinden fazla mı değer veriyoruz

Ayy gerçekten en nefret ettiğim şey. Hem dibine kadar geliyorsun hem haber vermiyorsun hem de bir şeyler bekliyorsun. Kırılmakta haklısın. Sitem dolu yazılarını gayet üstüne alınabilirsin. Arkadaşlıkların çoğunu bu tür iletişimsizlikler bitiriyor zaten. Ama silmiş olmana bir şey diyemedim. Ben olsam silmezdim sanırım. Hatta eğer çok yakın bir arkadaşımsa sitemlerimi de kendisine direk iletirdim.

Ben de üzülürdüm filan ama silecek kadar umursamazdım da. Fevri hareketlerin sonu pişmanlık oluyo ama arkadaşlık ilişkilerini pek önemseyen biri de değilim ondan böyle düşünüyorum belki de

o başkasının samimi arkadaşıymış der muhatap olmazdım

o başkasının samimi arkadaşıymış der muhatap olmazdım

kızımında öyle arkadaşı vardı bir türlü evimize gelmedi bende kızımı uyardım bu kızda bizim yakınlarda kız arkadaşını görmeye gelince olay patlak verdi kızımda arkadaşlığı bitirdi sonrasında kızımın hep aleyhinde konuşuyormuş yani fesatlık,kıskançlık

Back
X