Arkadaşımı tanıştırmalımıyım

fridanin biyiklari

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
5
2
1
36
Hanımlar merhaba. Çevremdeki arkadaşlarıma soramayacağım bir olay olduğu için burada sormak istedim umarım yardımcı olabilirsiniz.

Geçen gün instagrama bir (erkek) arkadaşımında olduğu grup fotoğrafı ekledim. Bir kız arkadaşım bu fotoğrafı görmüş ve bu erkek arkadaşı beğenmiş. Bana gelip kimdir nedir diye sordu sonrada ağzından baklayı çıkarıp tanıştırmamı istedi.

Şimdi mesele şu ki biz bu erkek arkadaşla geçtiğimiz senelerde birkaç kere yakınlaşma yaşadık sonra bitti, uzun süredir sadece arkadaşız. Tanıştırmasına tanıştırırım sıkıntı yok ama tanıştırmalımıyım ondan emin değilim.

Ya kız arkadaşıma yaşananları hiç anlatmadan konunun üstünü kapatıp tanıştırmayacağım, ya anlatıp eğer yinede isterse tanıştıracağım yada anlatmadan tanıştıracağım. Üç seçeneğim var.

Sizce ne yapmalıyım? Olmuş olanları ikimizinde çevresinde kimse bilmiyor.

Hanımlar merhaba. Çevremdeki arkadaşlarıma soramayacağım bir olay olduğu için burada sormak istedim umarım yardımcı olabilirsiniz.

Geçen gün instagrama bir (erkek) arkadaşımında olduğu grup fotoğrafı ekledim. Bir kız arkadaşım bu fotoğrafı görmüş ve bu erkek arkadaşı beğenmiş. Bana gelip kimdir nedir diye sordu sonrada ağzından baklayı çıkarıp tanıştırmamı istedi.

Şimdi mesele şu ki biz bu erkek arkadaşla geçtiğimiz senelerde birkaç kere yakınlaşma yaşadık sonra bitti, uzun süredir sadece arkadaşız. Tanıştırmasına tanıştırırım sıkıntı yok ama tanıştırmalımıyım ondan emin değilim.

Ya kız arkadaşıma yaşananları hiç anlatmadan konunun üstünü kapatıp tanıştırmayacağım, ya anlatıp eğer yinede isterse tanıştıracağım yada anlatmadan tanıştıracağım. Üç seçeneğim var.

anlat neler olduğunu isterse tanıştırırsın

Gercekten arkadas kalabildiyseniz tanistir. Bu konuyu acmanin bi anlami yok. Kiz "benim eski sevgilimdi ama yinede sen bilirsin" demek tanismani istemiyorum anlamina gelebilir.

A AklinYolu1 evet aramızda sevgililik olmadığı için arkadaşlarımızın haberi yok.
L levissi duygusal anlamda üzmez beni ama aynı ortamlarda bulundukça sorun olurmu diye emin olamadım.

Duygusal bagdan ziyade kafan agrir. Yok sunu dedi bunu yapti. Kiz arkadasin, sanki cocuga kefil olan senmissin gibi bir duruma burunecek . Gerek yok.

Duygusal açıdan bir şey hissetmediğiniz birisi ile tanışmak istemiş. Tanıştırın belki mutlu olurlar birlikte. Belki anlaşamaz ayrılırlar, sorumluluk kabul etmiyorum dersiniz. Siz olmamışsınız neticede.

Bence doğruyu anlatın ve tanıştırın. Olanlar ikinizin arasında olmuş bitmiş çok zaman akmış. Ne olacak ki. Bunlar cok normal şeyler. Anlatmadan tanıştırsanız çocuk bir gun ağzından kacırırsa niye demedin olur

tanıştırmam,
sonra çocuk boşboğazlık eder kıza bire bin katarak anlatır, ayıkla pirincin taşını...
hiç gerek yok.

tanıştırmayın, Kıza da aramızda duygusal durumlar vardı , benim tanıştırmam uygun olmaz deyin. Israr edemez.Yakınınızda olursa ilerde farklı hissedebilirsiniz. Mesela onlar mutlu olursa kıskanabilirsiniz. Normalde kıskanç biri olmasanız da duygusal boşluklarda böyle şeyler hissedebilirsiniz. Ben olsam tanıştırmam

Bir sürü farklı açı var hepside mantıklı geliyor :(

Söylemek istemememin sebebi bu bizim özelimiz ve benim olduğu kadar o bişeyler yaşadığımız arkadaşımında sırrı. O yüzden açıkçası söylemek istemiyorum ama diğer yandanda ben olsam bilmek isterdim diye düşünüyorum.

Bir yandanda eğer beraber mutlu olurlarsa diye kimsenin kısmetine engel olmak istemiyorum.

Öf.

İki insanın tanışacağı varsa bir şekilde tanışırlar ama, çocuk eğer iyi arkadaşınsa tanıştırmanı hiiç tavsiye etmem. Çünkü kızla sevgili olursa geçmişinizi öğrendikten sonra kız gereksiz kıskançlık yapıp çocukla arkadaşlığınızı bozabilir, iki arkadaşından birden olursun. Hani kız yapmam dese bile sevgili olduktan sonra illa ki seni kıskanacak, aran bozulmasın iki tarafla da...

Yakinlastiginiz cocuga sorun. Bir arkadaşım seni begenmis ben de tanistirmak istiyorum ama aramizda gecenleri anlatmadan bu ise girmek de istemem ne dersin diye direkt sorun. Belki de cocuk hic bu işlere girmek istemiyordur bosuna dert etmemis olursunuz. Ama tanistiracaksaniz bence anlatmaniz sart. Ben bu isleri aldatmaktan hallice buluyorum acikcasi. Sevgili olurlarsa eger, bilmemesi cok kotu degil mi

Back
X