Ergen cumasına denk geldim galiba.
Çatır çatır seksli konulardan bakışma aşamasına nasıl düştüm bilmiyorum.
Neyse tatlım. Aşk değildir o aşk olsa duramazsın.
Birini tanımadan sevemezsin.
Seninkine aşık diyemezsin o yüzden.
Tanımak için bence aynı evde yaşamak, uzun tatile çıkmak, uzun yola gitmek,en sinirlendiğinde insan canlısına karşı neler yapıyor görmek, annesine davranışı, ailesi içinde genel davranış kalıbı, iş hayatında varolduğu konum, arkadaşları, arkadaşlarının alışkanlıkları, kendi temzilik alışkanlıkları.
Özellikle aile,iş, arkadaş ortamları oturmamış birini anlam atfetmek bile yanlış.
Ailede dengeler değişecek o büyüdükçe bakalım edilgen mi olacak
İş yeri çok seksi genç kızların geldiği bir yermi olacak
Arkadaşları evlilikte neler yapacak bu kişinin beyni nelerle yıkanacak
Ohoo.
Tacizci denilecek bir durum yok mesaj atıp karsılık alamadığım zamandan beri kendisi ile aynı ortamda olmaktan bile kaçıyorum karşı tarafı rahatsız ettiğim bir durum olsaydı eminim kardesine veya bana acık acık söylerdiKibarca eddedilmişsiniz daha fazla üstelemeyin salın. Sizin yaptığınız yüzsüzlüğe giriyor bu saaten sonra yazmaya devam ederseniz. Bunu erkek yapsa tacizci deriz malum.
Kibarca eddedilmişsiniz daha fazla üstelemeyin salın. Sizin yaptığınız yüzsüzlüğe giriyor bu saaten sonra yazmaya devam ederseniz. Bunu erkek yapsa tacizci deriz malum.
İlgisi olsaydı çoktan karşılık verirdi diye düşünüyorum. Zaten kibarca düşünmediğini söylemiş açık açık.
''yazmaya devam ederseniz'' olarak belirttim zaten. Açık açık istemediğini ve düşünmediğini söylemiş. Siz hala bana bakıyor ben baskasıyla dans ederken morali bozuktu gibi şeyler diyorsunuz. İlgisi olsa ve sizi kıskansa zaten bir adım atardı bu yönden düşünün. Belki sevdiği birisi var. Salın o yüzden sizde hayatınıza odaklanın üzülmeyin.Tacizci denilecek bir durum yok mesaj atıp karsılık alamadığım zamandan beri kendisi ile aynı ortamda olmaktan bile kaçıyorum karşı tarafı rahatsız ettiğim bir durum olsaydı eminim kardesine veya bana acık acık söylerdi
Acaba sizin hormonlarınız mı yüksek? Mast. falan yapın ama onun fotosuna bakmadan.Tacizci denilecek bir durum yok mesaj atıp karsılık alamadığım zamandan beri kendisi ile aynı ortamda olmaktan bile kaçıyorum karşı tarafı rahatsız ettiğim bir durum olsaydı eminim kardesine veya bana acık acık söylerdi
Bu konuda cok haklısınız belki moreli bozuk degildir ben kuruyorumdur ama cevremden de onay alınca malesef kendimi cok kaptırdım en ufak hareketini bile cok abarttım''yazmaya devam ederseniz'' olarak belirttim zaten. Açık açık istemediğini ve düşünmediğini söylemiş. Siz hala bana bakıyor ben baskasıyla dans ederken morali bozuktu gibi şeyler diyorsunuz. İlgisi olsa ve sizi kıskansa zaten bir adım atardı bu yönden düşünün. Belki sevdiği birisi var. Salın o yüzden sizde hayatınıza odaklanın
Konuyu cinsellige cekmeden duramıyorsunuz herhalde sizde gidin bir p*rno izleyin aqAcaba sizin hormonlarınız mı yüksek? Mast. falan yapın ama onun fotosuna bakmadan.
Küfür ettiğin için seni şikayet ettim.Konuyu cinsellige cekmeden duramıyorsunuz herhalde sizde gidin bir p*rno izleyin aq
Zaten yaşlarda belli değil. İki öpse etraftan tepki yiyeceğine oğlan gider taşla date eyler daha iyi.Adam açık ve net bir şekilde reddetmiş hani sürüncemede bile bırakmamış, hala bana bakıyor, arkadaşıyla beni görünce şok oldu, morali bozuldu diyoradamın umrunda bile değil yahu. Tamamen senin kafada kurmandan ibaret şu anlattıkların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?