- 21 Eylül 2017
- 36
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi Sessizpapatya
-
İlkinden sonra haberin olursa bana söyle lütfen demişti.çunku kocasinin sevgilisiyle birisi araciligiyla bi baglantim var cunku arkadasim da cok iyi biridir uzuluyorum ona.bu olaydan sonra ailecek görüsmez olduk mesafede girdi aramıza ama yine kararsizimBen hiç bulaşma derim. Ilk seferinde sen soylemedigin halde ogrenmis muhtemelen bunu da ogrenir ya da coktan ogrenmistir. Arkadasiniz olsa da ikisinin evliligi. Yarin obur gun yine barisirlar siz kotu olursunuz.
Bir kere affeden 2.ye affeder diye birşey yok bazen insanlar bazı durumlarda tek ve son bir şans vermek isteyebilirler, ama sadece bir şans, aklını başına almış hata yaptıgını düşünen insanlar zaten düzgün yaşıyor devamında.. 2.nin affı olmadıgı çok insanlar tanıdım hayatta.Zaten aldatilmis affetmis..yine affeder..o yuzden soylemeye gerek yok bence.
Ben olsam söylemem.
Arkadaşınız ilkini affetmiş muhtemelen bunu da affedecek. Siz kötü olursunuz.
Allah adamında Sevgilisininde belasını versin, nefret ediyorum böyle aşagılık insanlardan..Söylemelisin arkadaşına kesinlikle..Sevgiliside biliyor evli oldugunu düsunun daha kucik bebekleri var
ooo bebek varsa bu sefer de affedeceğini düşünüyorum. zaten aranız bozulmuş,karışmayın. ama eşine bildiğinizi belli edin bir şekilde . belki bi işe yarar. pislik herif.Sevgiliside biliyor evli oldugunu düsunun daha kucik bebekleri var
Eşiyle bi bağlantim kalmadi ise yrayacagini sanmamooo bebek varsa bu sefer de affedeceğini düşünüyorum. zaten aranız bozulmuş,karışmayın. ama eşine bildiğinizi belli edin bir şekilde . belki bi işe yarar. pislik herif.
İlkinden sonra haberin olursa bana söyle lütfen demişti.çunku kocasinin sevgilisiyle birisi araciligiyla bi baglantim var cunku arkadasim da cok iyi biridir uzuluyorum ona.bu olaydan sonra ailecek görüsmez olduk mesafede girdi aramıza ama yine kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?