Arkadasimin aldatildigini ogrendim

Sessizpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
36
18
3
35
Meraba kizlar bi sure önce inanilmaz bi tesadufle arkadaşımin aldatildigini ogrendim.olay buyudu vs esiyle konustm cok pisman oldugunu ayrilacagini benim eşine bisey demememi soyledi.tamam diyip olayi takip ettim gercekten ayrilmislardi.bi sure sonra arkadasim bu aldatilma meselesini bi sekilde öğrendi.hatta kocasi benm bildigimi söylemiş ona konuştk biz bana kzgin değildi zaten.ayrildilar once sonra bi sekilde barıştılar.aradan 1 sneye yakın zaman geçti ve yine öğrendim ki adam hala o kadınla beraber bu defa söyleyesim var. Ama sanki sabah olacak ben arkadasima herseyi söyleyip dünyayı onun başına yıkacakmışım gibi hissediyorum.kocasındanda korkmuyor değilm bu defa bana ateş püskürecek eminim bi akıl verin

Ben hiç bulaşma derim. Ilk seferinde sen soylemedigin halde ogrenmis muhtemelen bunu da ogrenir ya da coktan ogrenmistir. Arkadasiniz olsa da ikisinin evliligi. Yarin obur gun yine barisirlar siz kotu olursunuz.

Ben hiç bulaşma derim. Ilk seferinde sen soylemedigin halde ogrenmis muhtemelen bunu da ogrenir ya da coktan ogrenmistir. Arkadasiniz olsa da ikisinin evliligi. Yarin obur gun yine barisirlar siz kotu olursunuz.
İlkinden sonra haberin olursa bana söyle lütfen demişti.çunku kocasinin sevgilisiyle birisi araciligiyla bi baglantim var cunku arkadasim da cok iyi biridir uzuluyorum ona.bu olaydan sonra ailecek görüsmez olduk mesafede girdi aramıza ama yine kararsizim

Ve daha sonra yine barışsınlar ve sizi görüştürmesinler.. eğer söylerseniz bçyle olur çok büyük ihtimal.. bence hiç karışmayın.

Zaten aldatilmis affetmis..yine affeder..o yuzden soylemeye gerek yok bence.
Bir kere affeden 2.ye affeder diye birşey yok bazen insanlar bazı durumlarda tek ve son bir şans vermek isteyebilirler, ama sadece bir şans, aklını başına almış hata yaptıgını düşünen insanlar zaten düzgün yaşıyor devamında.. 2.nin affı olmadıgı çok insanlar tanıdım hayatta.

Sevgiliside biliyor evli oldugunu düsunun daha kucik bebekleri var
ooo bebek varsa bu sefer de affedeceğini düşünüyorum. zaten aranız bozulmuş,karışmayın. ama eşine bildiğinizi belli edin bir şekilde . belki bi işe yarar. pislik herif.

Kendin riske girmek istemiyorsan sesini tanımadıgı birisine gizli yada ankesörlü telefondan arattırabilirsin.. Söylemelisin

Zor bir durum gercekten. Yerinizde olsam baglanti olan kisiden herhangi bir haber gelmesini engellerdim. Bilmemek en iyisi bazen. Arkadasiniz bir sekilde ogrenir, hisseder, gorur. Ogrendiginde hamle yapacaksa biriyse anlam tasir ogrenip ogrenmemesi. Aksi sadece ogrenip kavga eder tekrar barisir tekrar aldatilir maalesef...

Söyleme, o yine affeder, sonuç değişmez. Bari kendini üzmesin, aşk yalanlarına devam etsinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…