Arkadasimin aldatildigini ogrendim

Zor bir durum gercekten. Yerinizde olsam baglanti olan kisiden herhangi bir haber gelmesini engellerdim. Bilmemek en iyisi bazen. Arkadasiniz bir sekilde ogrenir, hisseder, gorur. Ogrendiginde hamle yapacaksa biriyse anlam tasir ogrenip ogrenmemesi. Aksi sadece ogrenip kavga eder tekrar barisir tekrar aldatilir maalesef...

Böyle şeyleri niye araştırıyorsunuz? Söylicekseniz araştırın söyleyin tabiki ama söylemicekseniz sizin de bilmenizin bi anlamı yok

Ben olsam söylemem. Kime iyilik yaptıysam, kime doğruyu söylediysem kabak başımda patlamadı, bildiğin kabak ben oldum.
usttede alintiladigim gibi onlar bir zaman sonra yine muhtesem cok mutlu kari koca olurlar ama sendende kotusu olmaz. bence bisey soyleme.

karışma asla

Ilkinde esini sevdigi icin bir sans vermek istemis ve bir daha olmaz, yapmsz dusuncesiyle affetmis..
Ilkinde tanimis oldugu sansi, ikincinde tekrar tanir diye bir sey yok bence..
Belkide ilkinde affettim, bana bunu bir kere daha nasil yaptin diyecektir..
bosanmak isteyecektir kim bilir..

Burda 2 durum onemli 1. arkadaşlığınız boyutu 2. Arkadasinizin karakteri 1. Cok samimi arkadasmisiniz yoksa sadece arkadasmisiniz 2. Arkadasiniz esinin aldattigini ogrenirse kabagi sizin basinizami patlatir yoksa tesekkurmu eder sagol arkadasim beni boyle bir adamdan kurtardin diye
benim anladigim arkadasiniz ilkinde bosanmadigina gore yine bosanmayacak ve kabak sizin basiniza patlayacak boyle bir durumda ben olsam soylemem ogrenipte bana kizarsa arkadasim ilkinde esin diger kadindan ayrilmazsa ben sana soyleyecektim sen benden once yakaladin ama bosanmadin simdi soylersem yine bosanmazsin ama benle aran bozulur diye sustum derdim ama o kocayada dunyayi dar ederdim

Bence olsam arkadaşımın bana söylemesini isterdim, aptal yerine koymayın kimse istemez bide küçük çocuk var, utanmaz adam sizde ilkinde adama inanıp söylememiş siniz arkadaşınıza. Ama çocuk varbilemedim bende

Söylemeyin diyenlere çok mu çok şaşırdım.
Kadın kadına bunu yaparsa daha ne yaşanır bu dünyada.
Kabak isterse patlasın isterse dağılsın , ne olursa olsun söylenmeli , ötesi yok.

Önce karışmayın diyecektim ama bu yazınızı okuyunca üslubunca çıtlatın demek istedim

Bence önce adam demek istemiyorum o şahsı uyarin söylicem arkadasima böyle devam edersen diye. Ondan sonra umursamaz davranışta gidin söyleyin kesinlikle. Tekrar başka şekilde ogrenirse arkadaşınız bence arkadasliginiz biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…