- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi Sessizpapatya
-
İlkinden sonra haberin olursa bana söyle lütfen demişti.çunku kocasinin sevgilisiyle birisi araciligiyla bi baglantim var cunku arkadasim da cok iyi biridir uzuluyorum ona.bu olaydan sonra ailecek görüsmez olduk mesafede girdi aramıza ama yine kararsizim
EvetÇocukları varmı ki
Hiç bulaşma emin ol tek suçlu sen olursun
Araştırdığımı nerden çıkardınızBöyle şeyleri niye araştırıyorsunuz? Söylicekseniz araştırın söyleyin tabiki ama söylemicekseniz sizin de bilmenizin bi anlamı yok
usttede alintiladigim gibi onlar bir zaman sonra yine muhtesem cok mutlu kari koca olurlar ama sendende kotusu olmaz. bence bisey soyleme.Ben olsam söylemem. Kime iyilik yaptıysam, kime doğruyu söylediysem kabak başımda patlamadı, bildiğin kabak ben oldum.
karışma aslaMeraba kizlar bi sure önce inanilmaz bi tesadufle arkadaşımin aldatildigini ogrendim.olay buyudu vs esiyle konustm cok pisman oldugunu ayrilacagini benim eşine bisey demememi soyledi.tamam diyip olayi takip ettim gercekten ayrilmislardi.bi sure sonra arkadasim bu aldatilma meselesini bi sekilde öğrendi.hatta kocasi benm bildigimi söylemiş ona konuştk biz bana kzgin değildi zaten.ayrildilar once sonra bi sekilde barıştılar.aradan 1 sneye yakın zaman geçti ve yine öğrendim ki adam hala o kadınla beraber bu defa söyleyesim var. Ama sanki sabah olacak ben arkadasima herseyi söyleyip dünyayı onun başına yıkacakmışım gibi hissediyorum.kocasındanda korkmuyor değilm bu defa bana ateş püskürecek eminim bi akıl verin
Bence olsam arkadaşımın bana söylemesini isterdim, aptal yerine koymayın kimse istemez bide küçük çocuk var, utanmaz adam sizde ilkinde adama inanıp söylememiş siniz arkadaşınıza. Ama çocuk varMeraba kizlar bi sure önce inanilmaz bi tesadufle arkadaşımin aldatildigini ogrendim.olay buyudu vs esiyle konustm cok pisman oldugunu ayrilacagini benim eşine bisey demememi soyledi.tamam diyip olayi takip ettim gercekten ayrilmislardi.bi sure sonra arkadasim bu aldatilma meselesini bi sekilde öğrendi.hatta kocasi benm bildigimi söylemiş ona konuştk biz bana kzgin değildi zaten.ayrildilar once sonra bi sekilde barıştılar.aradan 1 sneye yakın zaman geçti ve yine öğrendim ki adam hala o kadınla beraber bu defa söyleyesim var. Ama sanki sabah olacak ben arkadasima herseyi söyleyip dünyayı onun başına yıkacakmışım gibi hissediyorum.kocasındanda korkmuyor değilm bu defa bana ateş püskürecek eminim bi akıl verin
Hahahahaha tövbe estağfurullah :))Ben olsam söylemem. Kime iyilik yaptıysam, kime doğruyu söylediysem kabak başımda patlamadı, bildiğin kabak ben oldum.
Önce karışmayın diyecektim ama bu yazınızı okuyunca üslubunca çıtlatın demek istedimİlkinden sonra haberin olursa bana söyle lütfen demişti.çunku kocasinin sevgilisiyle birisi araciligiyla bi baglantim var cunku arkadasim da cok iyi biridir uzuluyorum ona.bu olaydan sonra ailecek görüsmez olduk mesafede girdi aramıza ama yine kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?