şu an zaten vicdanım hiç rahat değil. onun yerine kendimi koyuyorum hazmedemıyorum. onun sevgilisi bnm erkek arkadasımın arkadası.o öğrenınce bana soyledı ve aldattıgı kız peşini bırakmıormus. o kadar ck sevıyo kı onu ondan ayrılırsam olumu bıle dusunurum gıbı bışey demıştı kı bu yuzden cok korkuyorum.
yapma Allah aşkına.. kimse sevgilisinden ayrıldı diye ölmez.. ölseydi evlenip dünyaya çocuk getirip boşanan milyarlarca insan ölürdü !..
yapma Allah aşkına.. kimse sevgilisinden ayrıldı diye ölmez.. ölseydi evlenip dünyaya çocuk getirip boşanan milyarlarca insan ölürdü !..
bende öyle dusunuyorum ama arkadasım... gözü sevgilisinden baska hıç borseyı gormuyor
Çok zor bi durum gerçekten ama ben olsam söylerdim nolursa olsun.Buna göz yummazdım.
Sizin başınıza gelse aynı olay size söylenmesini istermiydiniz.Yoksa aldatılmak mı bunu bi düşünün!
Eğer en yakın arkadaşımsa bunu kesinlikle söylerdim çünkü onun iiçin söyleyeceğimi bilirdi.
bana kesınlıkle soylenmesını ısterdim ve ne kadar geç soyledıyse ona o kadar cok kırılırdım cunku salak yerıne konuluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?