Arkadaşımın aldattığı kadını aradım

fecstasy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
645
0
0
İstanbul
merhaba kızlar;
geçen sene sonu "sonunda dayanamadım ve aldatılan kadını aradım" şeklinde bir konu açmıştım
konunun ayyuka çıkmasının ardından arkadaşım bana cephe aldı ve görüşmeyi kesti
anladığım kadarıyla kadını bir şekilde kandırmışlar ve hala görüşmeye devam ediyorlar
arkadaşımın sevgilisi karısından ailesinden korktuğu için boşanamıyormuş
gözümün önünde o kadının hakkının yenmesine dayanamıyorum :26:
hem yakın bir arkadaşımı kaybettim hem de bir kadın buradaki birçok kadına yapıldığı gibi acı çektiriliyor

Kadının aşktan gözü kör olmuş, saftirik ve ahlaksız ilerde bunun bedelini öder

siz doğru olanı yapmışsınız.bundan sonrası onların bileciği iş ne halleri varsa görsünler.

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi"başlığına taşındı.
Lütfen konuları ilgili başlıklara açalım.

şöyle bir durum var; adam sanki benim arkadaşım peşinden koşuyormuş o yüzden kendi arattırmış gibi bir yalanla kadını kandırmış yani kadın aldatılmadığını dşünüyor
öte yandan hala görüşmeye hatta daha fazlasını yapmaya devam ediyorlar
kadını 1 kere aramıştım ben de evli bir bayanım diyerek ama şimdi tekrar aramaya ya da konuşmaya çok cesaretim yok; vicdanımsa rahatsız

Kadın inanmıştır size ama ayrılacak gücü yoktur maddi ya da manevi olarak.Yoksa her kadın zaten hisseder aldatıldığını sadece kondurmaz,kondurmak istemez.Çünkü kondurursa kabullenirse gitmemeyi kendine yediremez.Sanırım bu kadın da o şekilde düşünenlerden.Güçlü biri değil.Allah kimseye yaşatmasın ne diyim...

Onların hayatları siz bir girişimde bulunmuşsunuz çokta düşünmeye değmez bu saatten sonra Allah ıslah etsin.

sen üstüne düşeni yapmışsın
bundan sonrası onları ilgilendirir
vicdanın rahat olsun kendini kötü hissetmen için bir sebep yok ortada:31:

kadını kandırmışlar.
sırf o ş.siz adamın kariyeri riske girmesin diye kadın kendi rızasıyla ve kendi kusuru yüzünden boşanana kadar böyle yaşayacaklarmış.
o yüzden şöyle bi yalan uydurmuşlar:
sözde arkadaşım adama takıkmış; adamın evliliğini yıkmak için uğraşıyormuş;adamı iş yerinde de rahatsız ediyormuş; bi şekilde işten kovdurcakmış; adam o kadar sıkıntının içnide bi de bu meseleyle uğraşırken hala aldatılma ayağına üstüne gelmemeliymiş...
özetle sanki adam mağdur kadın onun yanında olmazsa suçlu.
ve şimdi hala beraberler.
kahroluyorum.
adamın hain planıysa hala devame diyor.
kadın ne yapsa bi kusur bulup kavga çıkarıyor.
benim salak arkadaşımla ...işmeye devam... :(:(

bu arada arkadaşım benimle görüşmüyor artık.
zaten olmaz olsun onun gibi arkadaş
ama mutluluğuna engel oluyormuşum
neler neler
onları durdurmak istiyorum. ikisine birden eziyet etmek yüzlerine tükürmek istiyorum.

bu arada arkadaşım benimle görüşmüyor artık.
zaten olmaz olsun onun gibi arkadaş
ama mutluluğuna engel oluyormuşum
neler neler
onları durdurmak istiyorum. ikisine birden eziyet etmek yüzlerine tükürmek istiyorum.

Arkadaşınızın sizinle değil sizin onunla görüşmemeniz gerekirdi. Bu insandan ayrılsa bile arkadaşlık sıfatını kaybetmiş biri olurdu, en azından ben öyle düşünüyorum.

Allah onları böyle sınıyor, kendi hallerine bırakın bence artık. Çünkü baktılar ki devam etmekte en ufak bir sorun çıkıyor, sizi öne sürüp hayatınızı zehir edebilirler Allah korusun her şey beklenir böyle "insan"lardan.

Ne günlere kaldık yaa :53::53::53:

kardeş, bence siz boşverin onları. pislikleri yavaş yavaş ortaya çıktığına göre artık günahlarından dönmeleri ve affedilmeleri de zor. bu saatten sonra rezil olup şereflerini kaybederler bence. üstelik sadece bu dünyada değil diğer dünyada da daha ağır cezaları olur.

siz uzak durun. onların hesabını Rab görecektir. Yapılabilecek birşey yok, çünkü şeytan damarlarında dolaşıp ele geçirmiş resmen onları. yaptıkları pisliği de lezzet zannıyla daha da yapmaya devam ediyorlar. Allah affetsin ya, ne insanlar var. kızdım gerçekten :47::47::47:

Arkadaşınızın sizinle değil sizin onunla görüşmemeniz gerekirdi. Bu insandan ayrılsa bile arkadaşlık sıfatını kaybetmiş biri olurdu, en azından ben öyle düşünüyorum.

Allah onları böyle sınıyor, kendi hallerine bırakın bence artık. Çünkü baktılar ki devam etmekte en ufak bir sorun çıkıyor, sizi öne sürüp hayatınızı zehir edebilirler Allah korusun her şey beklenir böyle "insan"lardan.

canım ben zaten görüşmeyi asla düşünmüyorum onla; sadece diğer bayana kıyamadığımdan arkadaşım olacak BÖCEKi ikna etmeye çalışmak için görüştüm hep.
bi kere bitti artık dedi; sevindim; meğer beni kandırıyormuş BANA NEYSE;
neler neler anlattım
annene yapılsa ya da bu adam yarın öbürgün sana yapsa nasıl hissedersin diye
"ben kendimi bu XX gibi salmam ki bi bana bak bi ona" dedi. ha bir de kocası için herşeyi yaparmış; şimdiden boşan diye ısrar edip onu üzmektense böyle yaşıyormuş fedakarlık buymuş işte!!!
Allah ıslah etsin onları.
inşallah XX de yakında gerçek yüzlerini görür...

çok üzüldüğüm şey şu ki bunlar daha üniversitede okurken evlenmiş.
gençliğimi yaşamadım ben demişti. gözümü onunla açtım. çok masum bizim sevgimiz demişti telefonda.
öyle de kalsın inşallah; yuvanızı basit biri yüzünden hemen yıkmayın demiştim.
ama böyle kandırılacağını düşünemedim.

Ne günlere kaldık yaa :53::53::53:

kardeş, bence siz boşverin onları. pislikleri yavaş yavaş ortaya çıktığına göre artık günahlarından dönmeleri ve affedilmeleri de zor. bu saatten sonra rezil olup şereflerini kaybederler bence. üstelik sadece bu dünyada değil diğer dünyada da daha ağır cezaları olur.

siz uzak durun. onların hesabını Rab görecektir. Yapılabilecek birşey yok, çünkü şeytan damarlarında dolaşıp ele geçirmiş resmen onları. yaptıkları pisliği de lezzet zannıyla daha da yapmaya devam ediyorlar. Allah affetsin ya, ne insanlar var. kızdım gerçekten :47::47::47:

bunlardan herşey beklenir canım.
yarın öbürgün beni bile kötü yaparlar bi dava açılsa anında beni harcarlar.
ama ben onlardan çekinmedim dürüstçe ve evli biri olarak XX'e kıyamadığımdan yaptım ne yaptıysam.
adam dersin çalıştığı yeri duyunca;genç yaşta müdür adayı bir yönetici;
akıllı yakışıklı yuvasını kurmuş eşi hanım hanımcık
ama aslında beyinsiz yuvasını rezil eden eşine n büyük kazığı atan ş.sizin teki

bence siz artık bir şey demeyin, çok rahatsızsanız konuşmazsınız olur biter. ki ben arkadaşlığımı bitirmem, o da yanlışının farkındadır ama saçmalıyor işte.

siz yorumunuzu yapın ona, fikrinizi söyleyin. ama yok o aldatılan kadına haber vermek falan size düşmez bence, arkadaşınızın hayatı bu. siz zaten düşünceli bir insansınız, ama yanında olun arkadaşınızın bence. doğru da olsa yanlış da olsa.

Back
X