tatlım bence fena halde kıskanılıyorsun
mrb eger bu arkadaslik 5 yil surduyse ozaman bu hareketlerini daha once yapmiyodu demektir bu da demek oluyorki arkadasin seni barizsekilde kiskaniyor ne zaman nisanlandiniz siz yada ne zaman calisamaya basladiniz yani bu tarihlere ozellikle dikkat et cunku bes yildir yakin arkadasliginiz suruyosa ve bir kac zmandir boyle sizi rahatsiz edici tavirlar takiniyosa muhtemelen sizi kiskanacagi bi durum olmusturslm kızlar.arkadaşımın son zamanlarda yaptıgı hareketler iyice çileden çıkartıyor beni aslında iyi kız seviyorumda oda benim kötülüğümü istemez herhalde ama bazen öyle bi konuşuyor ki gerçekten ondan uzaklaşmak istiyorum size kısaca konuyu anlatayım
Arkadaşımla 5 yıla yakındır tanışıyoruz tanıştığımızdan beride çok samimiyiz yani ne zaman çağırsam geldi ne zaman sıkılsam geldi bi sorunum oldugunda koştu ama son zamanlarda iyice saçmalamaya çalışıyor. ben onca yılın hatrına alttan almaya çalışıyorum ama yok olacak gibi değil. arkadaşım insanların içinde beni küçük düşürüyor son günlerde bunu bilerek mi yapıyor yoksa bilmeyerek mi onu bilemiyorum ama bu beni çok rahatsız etmeye başladı.şimdi o Allah var hamarat ev işlerinde iyi yemeklerde felan iyi yani biliyor ayrıca dersaneye felan gidiyor bende ilk yıl istediğim yer gelmeyince vazgeçtim bıraktım şuanda sekreterlik yapıorm ve nişanlıyım dolayısıyla ev işlerini pek beceremem yemek felan yapamam. oda sürekli bunu yüzüme vuruyor. yalnızken alınmıyorum tabiki gülüp geçiorm evlendiğimde sen gelip yaparsın diyorum gülüyoruz felan ama artık başkalarının yanındada yapmaya çalıştı. geçende işyerime geldi iş arkadaşımn yanında bana diyorki aaa nasıl dayanıyorsun bu pis ortamda yok ben olsam buralar pırıl pırıldı yok bilmem ne sanki ben sekreter değilde temizlikçiymişim gibi. onuda küçümsemem hayatta ama sonuç olarak benim işim farklı. iş arkadaşım erkek bu arada. baktım devam ediyor şu camların haline bak. ne yani kendini kime yarandırmaya çalışıosn da böyle diyosn anlamıyorum.neyse moralimi bozdum ama sesimi etmedim. artık nişanlımın yanındada böyle konuşmaya başladı. ve ben üzülerek söylüyormki arkadaşımdan soğumaya başladım. çok arkadaş sahibi bir insan değilim onuda kaybetmemek için alttan almaya çalışıorm ama yok olmuyor. sevmediğim huyları var. ve bunu annemin önünde felanda yapıyor.annemde bakk milletin kızı herşeyi biliyor vs. tarzında konuşuyor sinirlerim bozuluyor. ve bu arkadaşımın korkusundan yeni bi kıyafet bile alamıyorum.ben daha giymeden istiyor. benim elbiselerim benden çok onun üzerinde. ben ondan hiç istemiyorum oda anlasın istemesin diye ama yok her hafta her hafta istiyor.nişanlımın aldığı üstleri bile istiyor. yani artık üzerimde yeni birşey gördüğünde benim değil arkadaşımın diyorum ama yok yine istiyor.ver ver giyerim verirsin arkadaşına diyor. onunla ne yapacağımı şaşırdım artık
mrb eger bu arkadaslik 5 yil surduyse ozaman bu hareketlerini daha once yapmiyodu demektir bu da demek oluyorki arkadasin seni barizsekilde kiskaniyor ne zaman nisanlandiniz siz yada ne zaman calisamaya basladiniz yani bu tarihlere ozellikle dikkat et cunku bes yildir yakin arkadasliginiz suruyosa ve bir kac zmandir boyle sizi rahatsiz edici tavirlar takiniyosa muhtemelen sizi kiskanacagi bi durum olmustur
senin yaşlarındayken benzer bi arkadaşım vardı
aşağılamak için elinden gelen hiçbi fırsatı kaçırmazdı :)
bi yıl kadar sonra öğrendimki bu davranışının asıl nedeni hoşlandığı çocuğun benden hoşlanmasıymış
kendisi söyledi..hoşlantısı geçince
kıskanıldığını bil ve sallama
yani canım onun hayatı benimkinden daha iyi diyebilirim. tamam ben çalışıyorum ama sonuç olarak oda okuyor okumak çalışmaktan daha iyi değil mi. bilmiyorum vallah olabilirde aslında yani bu kendini hamarat göstermesine başka anlam yüklenmiyor aslında. bide mesela ben eltime felan gitsem benide götür diyor. e ben seni nasıl götüreyim sonuçta başkasının evi ve ben tek çağırılmışım. bu huyları yüzünden sürekli yalan söylemek zorunda kalıyorum yok gitmedim yok başka yerdeyim gibi...
hic masumane bi davranis degil bu istedigi kadar hayati seninkinden guzel olsun cekemedigi bisiler var gene sende bence uzak dur kiskanclik adama herseyi yaptirir ne zmandan beri var arkadasinin bu huyu
vallah canım başta varsada hiç farketmedim ama son 4 5 aydır farkedilio
canım arkadaşın seni fena halde kıskanıyor benim fikrim o yönde dikkat et bence
basta farktmedinse yoktur ozman sudort bes aydir hayatinda ne oldu ne bitti onu arastir biraz ki bu aylarda muhakkak bisiy olmustur bence sen farketmesen
öyle yapacam canım saol
eskisi gibii görüşmemeye başladım zaten. eskiden 7 24 yanımda olmasını istediğim insan şimdi yanına geliyorum dediğinde huylanıyorum. öyleyse onuda kaybederim böyleleri olacagına kimsem olmasın daha iyi
bencede canım kıskanç kadın herşeyi yapar insan dostunu rezil eder mi ya yüceltir çünkü arkadaşlık helede dostluk çok özel bişey :)
ya canım ben heryerde işte arkadaşım bitanedir öyle böyledir hatta nişanlıma bile onu övüyorum o ise nişanlımın yanında bile küçük düşürüyor :):):):)
slm kızlar.arkadaşımın son zamanlarda yaptıgı hareketler iyice çileden çıkartıyor beni aslında iyi kız seviyorumda oda benim kötülüğümü istemez herhalde ama bazen öyle bi konuşuyor ki gerçekten ondan uzaklaşmak istiyorum size kısaca konuyu anlatayım
Arkadaşımla 5 yıla yakındır tanışıyoruz tanıştığımızdan beride çok samimiyiz yani ne zaman çağırsam geldi ne zaman sıkılsam geldi bi sorunum oldugunda koştu ama son zamanlarda iyice saçmalamaya çalışıyor. ben onca yılın hatrına alttan almaya çalışıyorum ama yok olacak gibi değil. arkadaşım insanların içinde beni küçük düşürüyor son günlerde bunu bilerek mi yapıyor yoksa bilmeyerek mi onu bilemiyorum ama bu beni çok rahatsız etmeye başladı.şimdi o Allah var hamarat ev işlerinde iyi yemeklerde felan iyi yani biliyor ayrıca dersaneye felan gidiyor bende ilk yıl istediğim yer gelmeyince vazgeçtim bıraktım şuanda sekreterlik yapıorm ve nişanlıyım dolayısıyla ev işlerini pek beceremem yemek felan yapamam. oda sürekli bunu yüzüme vuruyor. yalnızken alınmıyorum tabiki gülüp geçiorm evlendiğimde sen gelip yaparsın diyorum gülüyoruz felan ama artık başkalarının yanındada yapmaya çalıştı. geçende işyerime geldi iş arkadaşımn yanında bana diyorki aaa nasıl dayanıyorsun bu pis ortamda yok ben olsam buralar pırıl pırıldı yok bilmem ne sanki ben sekreter değilde temizlikçiymişim gibi. onuda küçümsemem hayatta ama sonuç olarak benim işim farklı. iş arkadaşım erkek bu arada. baktım devam ediyor şu camların haline bak. ne yani kendini kime yarandırmaya çalışıosn da böyle diyosn anlamıyorum.neyse moralimi bozdum ama sesimi etmedim. artık nişanlımın yanındada böyle konuşmaya başladı. ve ben üzülerek söylüyormki arkadaşımdan soğumaya başladım. çok arkadaş sahibi bir insan değilim onuda kaybetmemek için alttan almaya çalışıorm ama yok olmuyor. sevmediğim huyları var. ve bunu annemin önünde felanda yapıyor.annemde bakk milletin kızı herşeyi biliyor vs. tarzında konuşuyor sinirlerim bozuluyor. ve bu arkadaşımın korkusundan yeni bi kıyafet bile alamıyorum.ben daha giymeden istiyor. benim elbiselerim benden çok onun üzerinde. ben ondan hiç istemiyorum oda anlasın istemesin diye ama yok her hafta her hafta istiyor.nişanlımın aldığı üstleri bile istiyor. yani artık üzerimde yeni birşey gördüğünde benim değil arkadaşımın diyorum ama yok yine istiyor.ver ver giyerim verirsin arkadaşına diyor. onunla ne yapacağımı şaşırdım artık
fazla taviz verip fazla pohpohlamış yüzüne çok methetmişsindir o arkadaşını o da şimdi seni beğenmiyor..hele annende onunla seni böyle kıyaslaması iyice şımartmış arkadaşını.kim olursa olsun bir mesafe koymalı araya..yarın birgün kocanada bayar bu demedi deme..sen karılık yapamıyorsun sen çekil ben yaparım diye..bence bu kız aslında senin yerinde olmak istiyor herşeyine göz dikmiş seni yumuşak bulmuş.yokmu var böyle insanlar.böyle laubali arkadaşın olacağına hiç olmasın.açık konuş sen eski sen değilsin zıvanadan çıktın arkadaşlığını beğenmiyorum de biraz uzak dur de.vala ben olsam daha neler derimde burada denmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?