Böylelerinden bi cacık olmaz sen kes ilişkini bunla. İnsanın gerçek arkadaşı başkasının yanında aşağılar mıymış hiç.
Benim başımdan çok geçti böyle arkadaş bozuntusu. Hep görmezden geldim ay dedim yok dedim allah bidaha bidaha verdi bana o zaman anladım hata yaptığımı ve hepsini birden çıkardım hayatımda, bir iki tane var adam gibi onlar bana yetiyor. Az olsun öz olsun. Hatta böyleleri olcağına hiç arkadaşın olmasın daha iyi. Zaten yanına geliyorum dediğinde huzursuzlanmaya başladıysan doğru hissediyorsundur bana da aynı böyle oluyordu.
Kıskanıyor seni, nişanlı olmanı, çalışıyor olmanı, güzelliğini,saçını, başını, insanlar senle daha çok ilgiliyse onu... Yani herşey olabilir bu tğr insanların kıskanması için mantıklı sebeplere ihtiyaçları yok. Hele kıyafetlerini alması tam gıcık. Kendi kıyafeti yok mu allahım ya en sinir olduğum şey
gitsin az yesin de kendine kıyafet alsın. Kardeşimden başkasıyla kıyafet değiştirmem ben, canım dediğim arkadaşımla bile. Sen bu kızdan uzaklaşmaya bak canım, bu düzelmez daha çok abartır, yaşayan bir olarak söylüyorum ilerde canını sıkmasın.