Arkadaşımın anlam veremediğim davranışları

Merhaba aslında bu bir dert değil sadece kafamı kurcalıyor sizinle paylaşmak istiyorum. Eski sevgilimle ortak bir arkadaşımız vardı. Onlar daha samimi olmasına rağmen(ismi Ahmet olsun) eskisi kadar konuşmuyorlar. Arkadaşlarıma değer verdiğim için Ahmetle de arkadaşlık ilişkimiz devam ediyor. Sevgilim varken genelde bana bacım vs. Derdi. Sevgilimden ayrıldıktan 1,2 ay sonra güzelim, güzeller güzeli vb. sevgi sözcükleri kullanmaya başladı. Kendisi çok iyi birisidir fakat ayran gönüllüdür. Dişi kuşa bile güzel diye vurulabilecek birisidir 🙈 ama kalbi gerçekten çok da temiz, son zamanlar da sürekli mesajlaşmaya çalışıyor. Geç cevap versem bile hemen dönüyor, kendi fotoğraflaeını atıp onu övmemi istiyor. Eski sevgilimin durumunu sorduğum zaman genelde sanane diyerek geçiştiriyor. Bunu yapması normal gerçi ama sizce ben mi abartıyorum? Nasıl bir tavır almalıyım. Onu üzmek istemiyorum, eğer bana karşı hisleri oluşuyorsa konuşma uzamadan tamamen kesebilirim. Nasıl bir yol izlemeliyim, kendisi değer verdiğim bir arkadaşım. Erkekten arkadaş olmaz diyorlardı anlam veremiyordum, en yakın erkek arkadaşımla böyle bir durum yaşamak beni üzüyor ve aklında böyle bir şey olabilir mi diye düşünüp sinirleniyorum
Çok afedersiniz de anlattığınız profil y*vş*k ve gevşek erkek tipidir aman aman. Neden üzülüyosunuz bu duruma dünyada tek erkek arkadaş o mu? gönderin gitsin. Zaten arkadaşının eski sevgilisine yükselmesi bir kere :kusmuk::kusmuk::kusmuk:asla kabul edilir bir yanı yok.

Hamile halinizle nasıl bu kadar kötü kalpli olabiliyorsunuz Allahım doğmamış çocuğunuzu sizin şerrinizden korusun size edilen beddulardan onu korusun Rabbim
Yorumda ki kötü kalpli olmam kısmını gösterir misin rica etsem?
Konu sahibi ilgiyi sevmiş , sizde de bir şeyler (duygu / hissiyat) var demek ki demişim.

İlk cümleyi kastediyor iseniz de konu sahibi dik yani sabit bir duruşta durması gerekiyor. Eski sevgilisi ile ortak bir arkadaşı böyle lakayt konuşma yapmamalı.

Açık platformda yorum yaparken konuyu nasıl beddua ve hamileliğimden vurdunuz merak ediyorum, çok ayıp.

Tanıdığın bir çift ayrılınca diğerine göz koyan insan temiz kalpli değildir. Ayrılıktan yararlanmaya çalışan bir tatlı su kurnazıdır en hafif tabirle. Sizi yemleme derdinde uzak durun.

İnsanlara karşı bir duruşunuz olmaması çok üzücü kusura bakma.

Normal arkadaşım olsa bana laf arasında canım güzelim dese takmam.
Eski sevgilimin arkadaşı bana açık açık yürümesini hissedip hala napayım diye buradan akıl almaya çalışıyorsanız sizde de var demektir.
İyi günler, eski sevgilimin arkadaşı değil. Ortak arkadaşımız. Öyle bir durum olsa konuşmayı keserim zaten. Yazdıklarınız çok ayıp şeyler, ben insanların günahına girmek istemiyorum. Belki olayı yanlış anlıyorumdur diye fikir almak için yazdım. Sizde de vardır ne kadar iğrenç bir iftira. Kalbiniz gibi bir ömür diliyorum

Eskinin hiç bir şeyi ile görüşmeyin bence.Eski sevgilinin eskiden samimi arkadaşı.O kadar çok eski var ki hikayede.
Yanlış anlaşılmış. Eski sevgilimin arkadaşı değil. Ortak arkadaşımız. Onların da önceden bir tanışmışlığı yok

İnsanlara karşı bir duruşunuz olmaması çok üzücü kusura bakma.

Normal arkadaşım olsa bana laf arasında canım güzelim dese takmam.
Eski sevgilimin arkadaşı bana açık açık yürümesini hissedip hala napayım diye buradan akıl almaya çalışıyorsanız sizde de var demektir.
Bu arada ilk cümleniz de çok kırıcı. Siz insanlara karşı duruşu ne olarak görüyorsunuz? Sizin gibi iftiralar atarak mı duruşumu belli etmeliyim? Bence acilen uslubunuzu düzeltmelisiniz.

Yeni nesil temiz kalpliler böyle oluyor demek ki....
Konu sahibi iyi - kötü teraziniz biraz dengesiz ,abla tavsiyesi bu durum ilerde çok başınızı ağrıtır......
Her şeyi yeni nesile bağlayanı da anlamıyorum. Tavsiyeniz için de teşekkürler

Her şeyi yeni nesile bağlayanı da anlamıyorum. Tavsiyeniz için de teşekkürler
Bağlarım canım çünkü bu anlattiginiz karakterdeki gibi biri benim yaşımda ve gözümde iyi biri değil.Ama siz gençlere göre bunda birşey yok.
,Bir kanadı eksik uçtu uçacak.Kotu her çağda kötüdür,ama bu nesil ağzı küfürlü ,karı kız meraklı tiplere leke kondurmuyor......

Eski sevgilinizin arkadaşı size mi yürüyor? Yok daha neler. Erkekler ortamında ona şerefsiz derler be düşün

Bu arada ilk cümleniz de çok kırıcı. Siz insanlara karşı duruşu ne olarak görüyorsunuz? Sizin gibi iftiralar atarak mı duruşumu belli etmeliyim? Bence acilen uslubunuzu düzeltmelisiniz.
İftira mı güldürme beni 😂
Sonuçta adam sizin eski ilişkinizi biliyor ve hala yazıyor (resim atması, kur yapması vs. ) , amaç ne olursa olsun sizin tavır almanız gerekiyor.
Yarın öbür gün o çocuğun ne kadar iyi niyetli olursa olsun sizin için kötü şeyler söylemeyeceği ne malum? Ben yürüdüm onunda hoşuna gitti gibisinden.

İftira mı güldürme beni 😂
Sonuçta adam sizin eski ilişkinizi biliyor ve hala yazıyor (resim atması, kur yapması vs. ) , amaç ne olursa olsun sizin tavır almanız gerekiyor.
Yarın öbür gün o çocuğun ne kadar iyi niyetli olursa olsun sizin için kötü şeyler söylemeyeceği ne malum? Ben yürüdüm onunda hoşuna gitti gibisinden.
Sanırım okuduğunuzu anlama sıkıntısı yaşıyorsunuz. Daha fazla uzatmak bana saygısızlık olacak. İyi akşamlar diliyorum

Bağlarım canım çünkü bu anlattiginiz karakterdeki gibi biri benim yaşımda ve gözümde iyi biri değil.Ama siz gençlere göre bunda birşey yok.
,Bir kanadı eksik uçtu uçacak.Kotu her çağda kötüdür,ama bu nesil ağzı küfürlü ,karı kız meraklı tiplere leke kondurmuyor......
Bunun nesille bir alakası yok ablacım

Adam saldırıyı bırakın taarruza geçmiş size karşı.
Asılmanın dışında vestiyer olmuş.

Abarttığınız bir durum yok.
Yerinizde olsam, bu yapıda bir insan ile asla ama asla muhattap bile olmam.

Şu zamana kadar 3 bilemediniz 4 erkek arkadaşımın arkadaşları yavsadı bana. Acık acık söylüyorum yav sa dı lar. Biri cok sıkı mıkı dosttu can ciğer kuzu sarmasıydı biz ayrılınca bana "bizden olur mu acaba" demişti. Diğerlerinden birine sorduğumda "siz kankasınız arkadaşsınız ne yaptığını sanıyorsun" demiştim. "Bos ver cok mühim degil" demişti. Ayrıca kalbi temiz falan degil pis. Uzak durun.

Merhaba aslında bu bir dert değil sadece kafamı kurcalıyor sizinle paylaşmak istiyorum. Eski sevgilimle ortak bir arkadaşımız vardı. Onlar daha samimi olmasına rağmen(ismi Ahmet olsun) eskisi kadar konuşmuyorlar. Arkadaşlarıma değer verdiğim için Ahmetle de arkadaşlık ilişkimiz devam ediyor. Sevgilim varken genelde bana bacım vs. Derdi. Sevgilimden ayrıldıktan 1,2 ay sonra güzelim, güzeller güzeli vb. sevgi sözcükleri kullanmaya başladı. Kendisi çok iyi birisidir fakat ayran gönüllüdür. Dişi kuşa bile güzel diye vurulabilecek birisidir 🙈 ama kalbi gerçekten çok da temiz, son zamanlar da sürekli mesajlaşmaya çalışıyor. Geç cevap versem bile hemen dönüyor, kendi fotoğraflaeını atıp onu övmemi istiyor. Eski sevgilimin durumunu sorduğum zaman genelde sanane diyerek geçiştiriyor. Bunu yapması normal gerçi ama sizce ben mi abartıyorum? Nasıl bir tavır almalıyım. Onu üzmek istemiyorum, eğer bana karşı hisleri oluşuyorsa konuşma uzamadan tamamen kesebilirim. Nasıl bir yol izlemeliyim, kendisi değer verdiğim bir arkadaşım. Erkekten arkadaş olmaz diyorlardı anlam veremiyordum, en yakın erkek arkadaşımla böyle bir durum yaşamak beni üzüyor ve aklında böyle bir şey olabilir mi diye düşünüp sinirleniyorum
Uzak durmalısınız.Size yürüyor.

Back
X