Arkadasimin Annesi

Gülüp geçilecek mevzular bunlar. Onlar diyecek, siz, ben ne yapayım kocayı, kariyer yapacağım daha, aman uzak dursun diyeceksiniz. O damadı övecek, siz Allah mutlu etsin onları ama benden uzak olsun evlilik diyeceksiniz... Ama hep gülerek.
Ciddiye almadan. İçiniz böyle bir kaygıda değilse dışarıdan ne denirse desin sinir bozulmaz ki.. Böyle muhabbetleri hoş görerek geçiştirmek lazım.
Bana evlen de bir işe yara, üret artık diyen bile vardı :-) İşim gücüm var oysa ki, yine de ne laf anlatmaya çalışayım ki, ben üretmeyeceğim üreten bol bol yerime de üretiyor derdim gülerek. Üremeyi üretmek, evlenmeyi hayatın amacı sanıyor insanımız ne yaparsınız :KK51:
Bence siz içten içe etkileniyor olabilirsiniz söylenenlerden, sinir olduğunuza göre. Kendi içinizde bu konulardan soyutlayın kendinizi, o zaman kim ne derse desin umrunuzda olmuyor dünya :KK14:

Son düzenleme:
Iyi aksamlar hanimlar
benim bir kiz arkadasim var 26 yasinda ve yeni evlendi. ailecede tanisiyoruz annelerimizde tanisiyor yani.
Neyse arkadasim evlendi dügün icin bayagi yardim ettik kosturduk vs vs. Ben bekarim bu arada.
Annesini insan olark cok severim fakat bazen cok geveze patavatsizdir.

Neyse gelelim konuya
Bazen hepimiz bi arada oturunca arkadasin annesi bana sürekli sunu der: Sen niye evlenmiyorsun yoksa kimseyi bulamiyormusun? cok zor degil mi bu zamanda düzgün birini bulmak. Bak benim kizim buldu ama sansli cikti benim damat cok iyi.
Sonra herkezin icinde damatta varken diyorki: Allah sana benim damat gibi birisini nasip etsin.
Kac kez dedim X in yasi 26 ben daha 23 yasindayim daha kariyer yapicam istemiyorum evlilik diye. Ki gercektende istemiyorum.
Ama bunlari dememe ragmen hala onu her gördügümde bu laflari ediyor. Üstelik milletin icinde dediginde utaniyorum yani öyle bir konusuyor ki sanki ben birini ariyorumda evlenmek istiyormusumda ama düzgün birini bulamiyormusum gibi. Artik yavas yavas sinir olmaya basladim ve basa cikamiyorum bir yandanda saygisizlik etmek istemiyorum. Üstelik dügünden önce böyle biri degildi.
Acaba ben mi abartiyorum?
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapabilirim
böyleleri tuttuğu dalı kurutur yakında duyarsın damadının yediği haltları

sıkıntı yapma teyze bende 26 olursam bulurum elbet de geç.. anlamıyorum elin oğlunu şımartıp övenleri.. çok saçma ve nedense böyle övülen damatlar defolu çıkıyor :KK70:annem eşimi övse gıcık alırdım

banada bu lafları çok söylerlerdi

yaşı küçük teyzesi büyüsün gelecek evlenecez derdim

benden 4 yaş küçük eşim , iyiki beklemişim onu diyorum şimdi

Dur bakalım deseydin dün bir bugun iki. Neyin ne olacağı belli mi?
İyisi kötüsü değil hayırlıysa gelir olur de sende.
Allahın işine karışma teyze de :)
Cahil cembelek aman sende buna mı üzülüyon.
Sende şakayla karışık söyle lafını geç.

Senin kızının yaşına geldiğimde düşünürüm evlenmeyi de.

banada bu lafları çok söylerlerdi

yaşı küçük teyzesi büyüsün gelecek evlenecez derdim

benden 4 yaş küçük eşim , iyiki beklemişim onu diyorum şimdi
Aynen benim eşim de benden 3 yaş küçük. 32 yaşımda evlendim. İyi ki onu beklemişim. Allahım nazarlardan korusun.

Damadının yanında böyle bişey demesi çok ayıp ya ! Kızının demesi lazım anne eşimin yanında arkadaşıma öyle şeyler söyleme ayıp diye..
Yaaa kimsenin yanındada denmezki böyle .
Arkadaşında rahatmış bu konuda valla pes
Analı kızlı bunlar biri aldığı kocayla diğeri damadıyla nispet yapmaya övünmeye bayılan cinstenlermiş :KK70:
Arkadaşına söylesen annesini uyarsa bu seferde kıskanıyo kıskanç derler eminim :KK70:salla gitsin

Neden görüşüyorsunuz onla?bazı kadınlar kocayı bulunmaz bi nimet görür. Tek basarıları bi erkeği bulup evlenmektir.kara cahile laf anlatamazsınız.en iyisi görüşme

ayyyy çok fenaymış,

bir de bunun herkesin içinde maaşını, iş koşullarını soranı var ki, sonra da der benim kızım oğlum memur oldu, sen olamadım mı?!??!
benim yanımda bir erkek arkadaşa sormuştu birisi de ben yerin dibine girmiştim, arkadaşın da iş sorunları vardı o dönem...

ne denilebilir ki bu kişilere, yaşlı diye hürmet gösteriyorsun da o da bir yere kadar gider yani.

hahahaha ben de aynı durumdayım. arkadasım evleniyor simdi o da 26 yasında ben 23. hep bir bak benim kızım duzgun koca buldu sen bulamadın modunda :D ben de sadece bende var sanıyordum sandım ben kötü dusunuorum

Damadının yanında böyle bişey demesi çok ayıp ya ! Kızının demesi lazım anne eşimin yanında arkadaşıma öyle şeyler söyleme ayıp diye..
Yaaa kimsenin yanındada denmezki böyle .
Arkadaşında rahatmış bu konuda valla pes
Analı kızlı bunlar biri aldığı kocayla diğeri damadıyla nispet yapmaya övünmeye bayılan cinstenlermiş :KK70:
Arkadaşına söylesen annesini uyarsa bu seferde kıskanıyo kıskanç derler eminim :KK70:salla gitsin

Evet acikcasi bende arkadasimdan bekliyorum annesini uyarmasini ama yokk sonucta bir insan kendisi düsünmesi lazim sonucta ayip bencede.
Dedigin gibi eger arkadasima söylersem kiskaniyor derler. Zaten dügünden sonra ailece "herkes bizim dügünü kiskandi" havasindalar.

hahahaha ben de aynı durumdayım. arkadasım evleniyor simdi o da 26 yasında ben 23. hep bir bak benim kızım duzgun koca buldu sen bulamadın modunda :KK70: ben de sadece bende var sanıyordum sandım ben kötü dusunuorum
Ah ne güzelmis tek olmadigima sevindim:halay: ama diger yandanda evet kötü bir durum. artik ne lafi söylicegimi bilmiyorumm

Iyi aksamlar hanimlar
benim bir kiz arkadasim var 26 yasinda ve yeni evlendi. ailecede tanisiyoruz annelerimizde tanisiyor yani.
Neyse arkadasim evlendi dügün icin bayagi yardim ettik kosturduk vs vs. Ben bekarim bu arada.
Annesini insan olark cok severim fakat bazen cok geveze patavatsizdir.

Neyse gelelim konuya
Bazen hepimiz bi arada oturunca arkadasin annesi bana sürekli sunu der: Sen niye evlenmiyorsun yoksa kimseyi bulamiyormusun? cok zor degil mi bu zamanda düzgün birini bulmak. Bak benim kizim buldu ama sansli cikti benim damat cok iyi.
Sonra herkezin icinde damatta varken diyorki: Allah sana benim damat gibi birisini nasip etsin.
Kac kez dedim X in yasi 26 ben daha 23 yasindayim daha kariyer yapicam istemiyorum evlilik diye. Ki gercektende istemiyorum.
Ama bunlari dememe ragmen hala onu her gördügümde bu laflari ediyor. Üstelik milletin icinde dediginde utaniyorum yani öyle bir konusuyor ki sanki ben birini ariyorumda evlenmek istiyormusumda ama düzgün birini bulamiyormusum gibi. Artik yavas yavas sinir olmaya basladim ve basa cikamiyorum bir yandanda saygisizlik etmek istemiyorum. Üstelik dügünden önce böyle biri degildi.
Acaba ben mi abartiyorum?
Siz ne düsünüyorsunuz ne yapabilirim
Haklisin sinir bozucu ama gulup gec bence kotu niyetle soylemiyor. Mesela insanlar mutlu bir evlilik yapar, arkadaslarinin da evlenmesini ister. Ki bir onceki nesil icin iyi bir evlilik buyuk basari.
Ya da bir esya alirlar, bize de "ay cok memnunum sen de al" derler.
Mesela yakin arkadasim yeni telefon aldi cok memnun, "sen de alsana nolur bak cok guzel" diyip duruyor :KK48: Onun gibi bir sey bence bu da

Back
X