- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi CicimBalim
Gülüp geçilecek mevzular bunlar. Onlar diyecek, siz, ben ne yapayım kocayı, kariyer yapacağım daha, aman uzak dursun diyeceksiniz. O damadı övecek, siz Allah mutlu etsin onları ama benden uzak olsun evlilik diyeceksiniz... Ama hep gülerek.
Ciddiye almadan. İçiniz böyle bir kaygıda değilse dışarıdan ne denirse desin sinir bozulmaz ki.. Böyle muhabbetleri hoş görerek geçiştirmek lazım.
Bana evlen de bir işe yara, üret artık diyen bile vardı
İşim gücüm var oysa ki, yine de ne laf anlatmaya çalışayım ki, ben üretmeyeceğim üreten bol bol yerime de üretiyor derdim gülerek. Üremeyi üretmek, evlenmeyi hayatın amacı sanıyor insanımız ne yaparsınız 
Bence siz içten içe etkileniyor olabilirsiniz söylenenlerden, sinir olduğunuza göre. Kendi içinizde bu konulardan soyutlayın kendinizi, o zaman kim ne derse desin umrunuzda olmuyor dünya
Ciddiye almadan. İçiniz böyle bir kaygıda değilse dışarıdan ne denirse desin sinir bozulmaz ki.. Böyle muhabbetleri hoş görerek geçiştirmek lazım.
Bana evlen de bir işe yara, üret artık diyen bile vardı

Bence siz içten içe etkileniyor olabilirsiniz söylenenlerden, sinir olduğunuza göre. Kendi içinizde bu konulardan soyutlayın kendinizi, o zaman kim ne derse desin umrunuzda olmuyor dünya

Son düzenleme: