Arkadaşımin arkasından bjr şey söyledim çok utaniyorum .

Ay
Ayy canım, tamam çooook Teşekkürler :))) bu arada watsaptan yazdım ağladığımi falan görmedi.çok sıcakkanlisin hayran kaldım sana <3

Yok arkadaşımı zaten tanıyor o kişi.ve ben söylediğim kişiye söyledim yoo sen bana öyle demedin tarzı bjr şey kullandı . ne anlamda kulandiigmi açıkladım yukarda

Ay

Ayy canım, tamam çooook Teşekkürler :))) bu arada watsaptan yazdım ağladığımi falan görmedi.çok sıcakkanlisin hayran kaldım sana <3

Ciddi ciddi aglamis ya
Yerim kiz seni ben.
Ne bilem sana kanim isindi .
Var git yoluna guzel yurekli genc..Kapattir konunu yoksa her uyandigin sabahi zehir edicekler sana

Ciddi ciddi aglamis ya
Yerim kiz seni ben.
Ne bilem sana kanim isindi .
Var git yoluna guzel yurekli genc..Kapattir konunu yoksa her uyandigin sabahi zehir edicekler sana
Bir insanı bukadar düşünen insanlar kaldı mı ya :)) hem de tanımadığı birini...çok özel hissettim kendimi :)) keşke gerçekte de tanışsaydık,tamam kapattırırım yapabilirsem :)) gerçi son yorumlar çok güzel sen'le beraber iyi yorumlar geldi güzel enerjinle geldin her şey değişti

Ay nasil tatli biseysin sen oyle, sagol her guzel cumlen icin kzum benim.
Kk da " keske tanisabilsek gercek hayatta" dedigim uyelerin arasina girdin sende. Aynen keske tanisabilsek. Ama bn yurt dsinda kaliyorum.
Bi kere o kotu yorumlardan dolayi etkilenip uzulmen bile basli basina nasil biri olduguna kanit.
Hadi bakem insllah ayagim ugurlu gelmis olur seni uzmezler. Boyle bi insani kim neden uzsun ya.

Daha fazla erkek arkadaş ile çevre mi edincek :)
Cinsiyetçi çevre herhal ....sadece irkek ossun :)))

İyide yakin arkadasinizin arkasindan erkek duskunu diyerek neyi kasdettiniz? Duskun olmak ve erkek? İlla yatmasina gerek yok ki. Erkeklerle dost olan kadin, kadin erkek esitligine inanan kadin gibi bir alami var gibi de durmuyor. Bana cok anlamsiz geldi hareketiniz..

Barıştınız mı bilmiyorum ama ben arkadaşınızın yerinde olsam konuşmazdım bir daha. Kabul edemeyeceğim bir şey resmen dedikodu. Konu bu değil tabi ama söylediğiniz kelime de hoş değil. İki taraf için de sorun yoksa konuyu irdelemeyin bir daha. Artık dikkat edersiniz bilmediğiniz kelimeler hususunda :)

Ben de kızgınlıkla sevdiğim Bi arkadaşımın arkasından küfretmiştim. Şişko ....pu diye. Sonra gittim helallik istedim. O da " sen deli misin gelinn ya? Allah canını almasın emi!" Diye gülmüştü. Şansını dene doğruyu söyle. Zaten itiraf etmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…