Ya ben gerçekten çok pişmanım.nasıl söyledim aklım almıyor.cok sevdigim bir arkadasim cok gonlumu kirmisti. bir muddet konusmadim, zamanla hirsim ve kirginligim gecti.
zamana birakin.
Allah razı olsun.söyledim arkadaşıma önemli değil dedi çok normal karşıladı sanırım gelip söylediğim için. Bu ara da içimi rahatlattinjz ne yazikki burdaki hiç kimse öyle değil. yorumları okuyup agladim demin.Arkadaşlar , dostlar birbirinin arkasından neler diyor neler ? Sizin gibi utananlardan zarar gelmez.
Bir daha tekrarlamazsiniz , bu kadar pismansaniz.
Kime söylediyseniz , gidip onunla da konusmalisiniz.
Hiç mi birinin arkasindan bir şey söyleyip pişman olmadıniz hata yaptım telafi etmeye çalışıyorum.daha napıyım üzülüyorum pişmanım agliyorum dedim ne kadar katisiniz kimse istemez arkasindan bir şey denmesini . vicdanim rahat etmedi dedim.biraz anlamaya çalışın bu kadar zor mu.yaptığım hafif demiyorum ama insanlar ne hatalar yapıyor da dönüp bakmıyor arkasına. en azından sizden küçük leri hayattan sogutmayin . ne erkek duskununun ne başka kötü bir kelimeyi bilmiyorum.inanması b uakdar zor mu .Milletin arkasından salla sonra günah çıkar. Pehh!
Allah razı olsun bin kere bin kere. ..bunu duymak sevindirdi.zaten kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum.bir de burda neler yazmislar .Allah razı olsun sizden.ben de bilmiyordum bir de inanmiyorlar. bir de arkadaşımla aramızda söyle bir muhabbet vardı. biz makine mühendisliğinde okuyoruz arkadaşım 100 erkekle selfi cekicem falan diyordu ordan dolayi demistim ona da söyledim bu yüzden dediğimi anlayışla karşıladı. ama yine de çok pişmanım. Allahtan kaç gündür aklıma geliyorda en azından telafi edebildim . sürekli öbür dünya aklıma geldiErkek duskunu o anlamami geliyormus?
Ben sok.
Arkdasima derim bazen, oda bana der saka arasi.
Ben bilmiyodum.
Ne gelecek başıma şimdi biri bana erkek düşkünü mu diçek. desin de kurtulayimbilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaniz gerektigini ogrenmis oldunuz. bence bir sure arkadasinizin karsisina cikmayin. ve mumkunse davranislariniza dikkat edin. kez kinadigimiz basimiza gelmeden...
Allah razı olsun.şükürler olsun iyi ki sizin gibi insanlar var .Bence iyi kalpli güzel Bi insansın..
Takma hiç sacma yorumlara ..
Dedikodu yapmışsın aaa bilmem ne diyenler günde bin kere bütün mahalleyi baştan sona gıybet Kazanında çeviriyor..
Doğru yapmışsın , düzelir merak etme aranız ..
Bir daha gerçekten gerçekten dilime mukayet olucam.bir care bulucam.Allah razı olsun sizden de yine yüz binlerce kez.bu halde sizin bu iyi yürekli yorumunuz beni sevindirdi.gerçekten yaşım küçük ya da büyük ama gerçekten bilmiyordum yine kötü anlamı tamam ama çok üzüldüm gerçekten. iyi ki varsınızBence iyi kalpli güzel Bi insansın..
Takma hiç sacma yorumlara ..
Dedikodu yapmışsın aaa bilmem ne diyenler günde bin kere bütün mahalleyi baştan sona gıybet Kazanında çeviriyor..
Doğru yapmışsın , düzelir merak etme aranız ..
Allah razı olsun.şükürler olsun iyi ki sizin gibi insanlar var .
Bazen insanlar hayatta cok kullanılan popüler kelimelerle gerçekten denk gelmemiş duymamış yada gerçek manasını idrak etmemiş olabiliyor ..Bir daha gerçekten gerçekten dilime mukayet olucam.bir care bulucam.Allah razı olsun sizden de yine yüz binlerce kez.bu halde sizin bu iyi yürekli yorumunuz beni sevindirdi.gerçekten yaşım küçük ya da büyük ama gerçekten bilmiyordum yine kötü anlamı tamam ama çok üzüldüm gerçekten. iyi ki varsınız
Beni üzdüğünüzÜ belirttim kötüsünüz falan demedim.siz de benim günahımı alıyorsunuz o zamanYazmayacaktim ama Allah 'i dilinden dusurmuyorken seni desteklemedigimiz kotu insan mi olduk simdi. Yine kul hakkina giriyorsun.
Siz niye bunu anlamamakta israr ediyorsunuz.bir şey yapmışım ve bunu telafi etmeye çalışırken siz gelmiş.dışlayıp moral bozuyorsunuz.Yazmayacaktim ama Allah 'i dilinden dusurmuyorken seni desteklemedigimiz kotu insan mi olduk simdi. Yine kul hakkina giriyorsun.
Allahı Dİlinden düşürmemekle ne alakası var .dürüstçe söyleyin siz hiç söylememeniz gereken bir şey söyleyip pişman olmadınız mı ? Kul hakkına girmediniz mi birini kırmadınız mı neden mükemmel biri gibi konuşuyorsunuzYazmayacaktim ama Allah 'i dilinden dusurmuyorken seni desteklemedigimiz kotu insan mi olduk simdi. Yine kul hakkina giriyorsun.
Beni üzdüğünüzÜ belirttim kötüsünüz falan demedim.siz de benim günahımı alıyorsunuz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?