• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımin arkasından bjr şey söyledim çok utaniyorum .

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
133
Kizlar bjr arkadaşim için erkek düşkünü dedim.ya şimdi o daha fazla erkek arkadaşı olsum çevre yapsın istiyordu.ben de bu yüzden öyle dedim ama erkek duskununun anlamını yeni öğrendim.çok kötüymus her erkekle beraber olan anlamı varmis.vcdan azabına dayanamadim arkadaşıma ben senin hakkinda bir şey dedim ama anlamını yeni öğrendim çok özür dilerim hakkıni helal et dedim.o da ne merak ettim dedi.şimdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

Madem arkadasiniza itiraf etmissiniz devamini da getirin. gerekli aciklamayi da yapin. kotu niyetle soylemediginizi aciklayin affederse ne ala.
Affetmezse de....
Umarim affeder.

Kizlar bjr arkadaşim için erkek düşkünü dedim.ya şimdi o daha fazla erkek arkadaşı olsum çevre yapsın istiyordu.ben de bu yüzden öyle dedim ama erkek duskununun anlamını yeni öğrendim.çok kötüymus her erkekle beraber olan anlamı varmis.vcdan azabına dayanamadim arkadaşıma ben senin hakkinda bir şey dedim ama anlamını yeni öğrendim çok özür dilerim hakkıni helal et dedim.o da ne merak ettim dedi.şimdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaniz gerektigini ogrenmis oldunuz. bence bir sure arkadasinizin karsisina cikmayin. ve mumkunse davranislariniza dikkat edin. kez kinadigimiz basimiza gelmeden...

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamaniz gerektigini ogrenmis oldunuz. bence bir sure arkadasinizin karsisina cikmayin. ve mumkunse davranislariniza dikkat edin. kez kinadigimiz basimiza gelmeden...
Sign başınıza böyle bir durum gelse ne yapardınız

Sadece gidip arkadaşınıza bunu söylemek yetmez. Söylediğiniz kişilere gidip bu açıklamaları yapın. Ondan sonra arkadaşınıza gidip hepsini anlatın, telafi etmek için de bunu bunu yaptım deyin.

İtiraf etmişsiniz. O da bilmiyor anlamını sanırım. Açıklayıp özür dileyin.

her erkekle beraber olmasına gerek yok bu laf icin dedigin gibi erkeklerin pesinde kosan kisiyede denebilir ama ha o anlamda dedin ha diger anlamda her halukarda kotu denmemesi gerekirdi

Erkek düşkününün anlamını da bilmemek....
Merak etme tatlım çoğu kız, arkadaşının ya yüzüne söylüyor ya da arkasından bu tabiri kullanıyor nedense....

Sen ne sanıyordun anlamını ben onu merak ettim?:işsiz:

Kimse halimi anlamadı.suan agliyorum arkadaşım da önemli değil beni tanıyan bilir dedi.ve sorun çözüldü. erkek duskununun anlamını söyle biliyordum.erkeklerle arkadaş olmak için can atan .

Back
X