arkadaşlar merhaba
bir hafta önce en yakın arkadaşımın doğum gününde en yakın arkadaşımın çocukluk arkadaşıyla (bu kişiye ali diyelim) tanıştım. ilk görüşten itibaren inanılmaz etkilendim. öyle ki karşısında bardak bile tutamaz hale geldim ellerimin titremesinden. aramızda güzel bir elektrik olduğu hissine kapıldım. ancak sorun şu ki çocuk doğum gününe bir arkadaşıyla gelmişti. o da biraz uçarı bir tip, hemen benimle ilgilenmeye başladı. beni kitledi resmen. daha sonra ali uzun zamandır görüşemiyoruz, haftaya bu kadro yemeğe gidelim dedi. gerçekten çok keyifli bir muhabbet ortamı kurmuştuk. ben gözlerimi aliden alamıyorum tabi...
ertesi gün arkadaşımı ali aradı. buralardaysanız görüşelim yine diye.o sırada benim sosyal medya hesaplarımdan birine bu münasebetsiz adamdan mesaj geldi.(bir fotografımın nerede çekildiğini sormuş) hayır sen beni nerden buldun be adam. ben de herhalde dedim bu çocuk için tekrar görüşmek istiyor. ama bu sefer tek gelmişti. yine 3-5 arkadaş hep beraber oturduk. yine çok güzeldi bana yaklaşımı. inanılmaz beyefendi birisi.
şimdi dostlar ben ne yapıcam? haftaya o yemeğe gitsem mi ? gidersem bu çocuk bana salça olucak gibi. gitmesek ali'yi bir daha göremeyeceğim. sosyal medyadan ekle demeyin lütfen ekleyemem. tüm arkadaşlarımın tanıdığı biri. hemen anlarlar ilgilendiğimi.