• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın aşkı

narcisorod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
169
180
53
37
arkadaşlar merhaba
bir hafta önce en yakın arkadaşımın doğum gününde en yakın arkadaşımın çocukluk arkadaşıyla (bu kişiye ali diyelim) tanıştım. ilk görüşten itibaren inanılmaz etkilendim. öyle ki karşısında bardak bile tutamaz hale geldim ellerimin titremesinden. aramızda güzel bir elektrik olduğu hissine kapıldım. ancak sorun şu ki çocuk doğum gününe bir arkadaşıyla gelmişti. o da biraz uçarı bir tip, hemen benimle ilgilenmeye başladı. beni kitledi resmen. daha sonra ali uzun zamandır görüşemiyoruz, haftaya bu kadro yemeğe gidelim dedi. gerçekten çok keyifli bir muhabbet ortamı kurmuştuk. ben gözlerimi aliden alamıyorum tabi...
ertesi gün arkadaşımı ali aradı. buralardaysanız görüşelim yine diye.o sırada benim sosyal medya hesaplarımdan birine bu münasebetsiz adamdan mesaj geldi.(bir fotografımın nerede çekildiğini sormuş) hayır sen beni nerden buldun be adam. ben de herhalde dedim bu çocuk için tekrar görüşmek istiyor. ama bu sefer tek gelmişti. yine 3-5 arkadaş hep beraber oturduk. yine çok güzeldi bana yaklaşımı. inanılmaz beyefendi birisi.
şimdi dostlar ben ne yapıcam? haftaya o yemeğe gitsem mi ? gidersem bu çocuk bana salça olucak gibi. gitmesek ali'yi bir daha göremeyeceğim. sosyal medyadan ekle demeyin lütfen ekleyemem. tüm arkadaşlarımın tanıdığı biri. hemen anlarlar ilgilendiğimi.

kitlemek, başkalarıyla konuşmama engel oldu gibi bir şey.
çocuk ali'ye söylediyse benimle ilgilendiğini, ali bana asla bir daha bakmaz. 15 senelik arkadaşıymış. çok seviyor münasebetsizi.

kitlemek, başkalarıyla konuşmama engel oldu gibi bir şey.
çocuk ali'ye söylediyse benimle ilgilendiğini, ali bana asla bir daha bakmaz. 15 senelik arkadaşıymış. çok seviyor münasebetsizi.
Salça olan arkadaşa, Ali nin sevgilisi olup olmadığını sorsan?her ikisine de gönderme olur!

yani yemeğe gidip mi tavrımı belli edeyim? çocuğun yazdığı mesajı hala görüldü yapmadım o yüzden oradan yazmak istemiyorum. hay allahım başıma gelenler

Niye gitmeyeceksin ki git bence :) gereksiz arkadaşa mesafe koy hatta belirt aliyle ilgilendiğini :)

Niye gitmeyeceksin ki git bence :) gereksiz arkadaşa mesafe koy hatta belirt aliyle ilgilendiğini :)
daha önce başıma yine buna benzer bi olay geldi. 2 yakın arkadaş benim yüzümden küsler şuan. aynı olay yaşansın istemiyorum. her şey bir anda olsa bitse keşke.

daha önce başıma yine buna benzer bi olay geldi. 2 yakın arkadaş benim yüzümden küsler şuan. aynı olay yaşansın istemiyorum. her şey bir anda olsa bitse keşke.
Amannn boşver , başından niyetini belli et sonradan ortalığı karıştıran iki çocuğada yüz veren kız oluyoruz zaten . Hissettiğin gibi davranman en güzeli ;)

Başlık sanki konuyla alakasız olmuş.
Ne için açtım ne çıktı :D
Yani arkadaşın Aliyle çıkıyor sen de ona aşık oldun sanmıştım bu başlık yüzünden :KK37:
Yemekte diğerine karşı net seninle ilgilenmiyorum mesajı ver yeter bence :KK24:

Niye munasebetsiz oluyor digeri? Sizde butun aksam aliyi kesmissiniz. Salca olan arkadas sizden daha cesurmus ki iletisime gecmek istemis sizinle. Bu kadar asagilarsaniz, alide size ayni yaklasimda bulundugunda yadirgamayin.

Bence sizinle iletisime gecen arkadas gibi olun. Aliyi ekleyin. Niyeti varsa yolu acar, yoksa oda salca oldu diye bahseder. Sizde yolunuza bakarsiniz.

Back
X