- Konu Sahibi Vakana-pan
-
Bizim kızlarımızda da deli cesareti var.. Bu adama nasıl güvenip de aynı evi, yatağı paylaşacak.. Bir kere kızın can güvenliği dahi olmaz.evlenmek mi istiyor şiddet yanlısı tecavüzcüyle?
ya çocuk bizim yanımızda dünya tatlısı ama kıza çektiriyor. bunca sene de hep çektirdi. bir kaç kez de vurdu..
Arkadaşınız canını sokakta mı? bulmuş. Neden kendisine şiddet uygulayan, acı çektiren kişiyle duygusal bağ kuruyor? Arkadaşınızın bence o kişiyle bağlarını kopartıp, o kişiden uzaklaşması lazım.. Şikayetçi olursa da bir şey değişeceğini sanmıyorum. Sanırım arkadaşınız da reşit.. Dediğim gibi arkadaşınız o kişiyle bütün bağlarını koparsın.. Çocuk resmen kıza işkenceler etmiş.. Kendine köle bulmuş.. Kimsenin kölesi olmayın.
Arkadasin suan ailesinden korktugu içino pisligi polise sikayet etmiyor ama arkadasina bunu yapan o pislik 2 gun sonra arkadasini terk ettigi zaman arkadasin bu kez de bakire degilim sevgilim beni terk etti ne yapacagim ben asla kimseyle evlenemem aileme bunu izah edemem diye dolasacak.
Arkadasin ikamet adresini okudugu sehre aldirsin ve o pislik hakkinda hemen sikayette bulunsun bu sayede emniyetten vs gelecek hicbir evrak evine gitmez ve ailesi de bu olaydan haberdar olmaz.
ayrica arkadasina zorla sahip oldugunu ispat edebilmek için en kisa surede tibbi muayndn gecmesi lazim yoksa ilerde sikayetci olacak olsa kendi rizasiyla birlikte oldu simdi de ben ondan ayrildim diye intikam almak için sikayetci oldu der gecer. Hem ilerleyen zamanda arkadasin o psiligin kizlik zarini bozdugunu da ispat edemez.
Bence bu işte senin yapabileceğin birşey yok, üzülmeye de gerek yok. Şiddet var, tecavüz var, kızımız ayrılmak istemiyor. Böylesine ne denir bilmiyorum, haketmiş denir mi? Bilemiyorum. Denebilir.
Yani onca yaşanan kötü şeye rağmen ayrılmadıysa bunda da ayrılmayacak. Ayrılmak istemediği için ayrılmıyor, değil mi? O daha çok uğrar tecavüze.
Polis var ..
Devam etmemeli..
ailesi ne tepki verir ?
kendine yazık kızın ..
Belki haketmez ama ne olacağı beklenebilir ki şu durumda. Fırsat vermiş olmaktan başka bişey değil bu. Bu kötülükleri yapmaya devam edecek "sevdiği adam".Haketti diye bir şey söyleyemem asla
Kimse haketmez tecavüzü,dayağı Allah korusun
Sevdiği için ayrılmadığını söylüyor... Birgün evleneceklerini düşünüyor,çocuğun istemediğini bildiği halde
kiz kasinmis biri bana vuracsk ben onla gorusecem ustelik evli faln da degil .bu kiz aklini mi yitirmis ya manyak mi bes yil bu adami cekmis alin iste sevgili olsnlara ders olsun..... oyle taninadihin sevgilim diye elalemin ogluyla syni mekanda kalirsan ya seni taciz eder ya da doverr.....ya çocuk bizim yanımızda dünya tatlısı ama kıza çektiriyor. bunca sene de hep çektirdi. bir kaç kez de vurdu..
Merhaba kızlar.. Bugün sizden yardım isteyeceğim arkadaşım için. Konuyu anlatıyorum hemen..
Üniversiteden en yakın canım kanım dostum, okuldan bir çocukla tanıştı o zaman daha 2. sınıftaydık. Çocuk inanılmaz kibar,anlayışlı ve gerçekten çok yakışıklı. Ee tabi bizim kız kaptırdı kendini. O zamandan beri çıkıyorlar 5. senelerine girecekler.
Çocuk hep cinsel birliktelik istiyordu ama arkadaşım kabul etmedi. Yüzeysel bir şeyler yaşadıklarını söylüyordu hep. Dün gece beni aradı bu ağlaya ağlaya bir şey oldu zannettim.. X benimle zorla birlikte oldu, istemedim, çok sinirlendi tehdit etti dedi. Şok oldum ne yapacağım arkadaşlar kız perişan. İlişkileri 5 yıl sürüyor ama her ay mutlaka ayrılırlar. Güvenemiyorda ne yapacağız
ben bu kısmı anlayamadım. "bir şey oldu zannettim" demişsiniz. bir şey olmamış mı?? ya da siz nasıl bir haber beklerdiniz ağlaya ağlaya aradığında?
Arkadaşınız tecavüze uğramış farkında mısınız?
Ya da size böyle anlattı pişmanlık yaşadığından...
Yapılacak şey ikiniz açısından da oldukça açık ama yapmamaktaki ısrarınız bana 'zorla' olduğu izlenimini vermiyor.
Çocuğun yaptığını kesinlikle onaylamıyorum. Fakat bu durumda sen ne yapabilirsin ki Arkadaşının hayatı o sonuçta ne kadar müdahale edebilirsin.
Yanlış anlama benim liseden mezun Olduğum yaz Arkadaşımın başına böyle bir şey gelmişti kızı bırakmıştı cinsel birliktelik yaşayıp kız perişan tabi, Aradım çocuğu ikna etmeye çalıştım sonra saydım sövdüm, neyse kızla bunlar barıştılar sonra beni suçlu buldu o çoookk Sevdiğim arkadaşım sen benim ilişkime nasıl karışırsın nasıl küfür edersin ona falan diye benle görüşmedi ..
Yani anlatmak istediğim ortada bir yanlış varsa onu insan kendi düzeltmeli dış etkenler yardımıyla düzelmiyor.
Benim Başıma böyle bir şey geldiği için seninde aynı şekilde zan Altın'da kalıp sana cephe alınmasını istemem..
Çok haklısın canım.. Müdahil olmak değil kız için bir şeyler yapmak istiyorum sadece. Yoksa dediğin çok doğru...Malesef insanlar böyle
Bir suça tanık ya da haberdar olunduğunda genelde gidip şikayet edilir...Kız başına gelen olayı anlattı, polise gitmeyen o ben mi gideyim! ben mi şikayet edeyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?