merhaba kızlar benim bi arkadaşım vardı ve ailece tanıdığımız biriydi ortak çok tanıdığımız vardı akrabalar içindede. ortak tanıdıklarımız içinde sadece bana anlatırdı herşeyini bende ona. 6, 7 aydır çok soğuk ben nişanlandığımdan beri sonra evlendim falan düğünüme geldi ama öyle yakın durmadı zaten düğün videosunda halay çekerken yüzü hep asık. şuanda aramızda öyle sorun anlaşmazlık yok ama birden bire çekildi nişanlılığımdan itibaren onu kırıcak hiç bişey yapmadım ben naif bi insanım kendim kırılgan olduğum için çok dikkat ederim insanları kırmamaya.zaten yapmış olsam düğünede gelmezdi ve hiç konuşmazdı öyle bi insan çünkü. ben anlattıklarınıda hiç kimseye anlatmadım kesinlikle çok iyi sır tutan bi insanım. ben onu telefonla arayıp sorardım o hiç sormayay başladı faceden bi bnr nasılsın atar ayda 1 defa ben onu daha çok soruyorum birde çok kısa tutuyo naber napıyosun okadar muhabbete girmiyo. ben buna anlam veremiyorum kendisinede sormak istemiyorum çünkü bende kırıldım böyle yapmasına bende sormuyorum artık zaten en son ben sordum onun sorması lazım. ya ya kendini çok sütün gördu havalandı mı yada içinde kıskançlık mı başladı böyle oldu çünkü kendisinde başka birinin parlamasının pek hoşuna gitmediği seziyordum birazcık. hep kendi gösterme dürtüsü vardı. nişanlandığımdan bu yana ben bi şeyimi paylaşmak istesem yada sorsam fikir istesem ne yorumsuzdu ve kısa cvplar verip konuşmak istemiyodu. o evlenmeyi çok istiyodu elbettte evlenicek hayatında biri var herşeyin bir zamanı var tabiki hayırlısı mutlu olmasını çok istiyorum. sizinde fikirlernizi merak ediyorum ne sebeple bi insan birden böyle soğuk olur kendisine soramıyorum çünkü eğer bi burnu havadalık söz konusuysa sinir olurum