Onun hakkında birçok olumsuz şey biliyorsunuz. Belli ki kız yeni bir sayfa açmış ve riske atmak istemiyor. Önceki yaptığı biraz "buldumcuk" tabir ettiğimiz bir tavır. Bence hiç üstlemeyin. Davet ederse bakarsınız.Üni den arkadaşım iyi bi kızdir nişanıma düğünüme kınama geldi sonra evime geldi doğum yaptım geldi ve farklı şehirlerde olmamıza rağmen geldi yani. Üstümde takısı da var. Bu yaz memlekette evine gittik ev görmeye kendi çağırdı hatta gelin diye. Bi olay da olmadı.Sonra iletişimi kesti olabilir dedim yogunluktur hepimizin öyle oluyo. Geçen haftalarda hal hatır için aradım. alo önemli bişey mi var şuan müsait değilim dedi kapadı bi daha dönmedi. Neyse dedim gene. İki gün sonra ortak arkadaşımız aradı dedi haberin yok mu xx evleniyor 2 ay içinde biriyle tanışmış aileler tanışmış yüzük takmışlar ben şok oldum tabi çünkü 2 ay önce biz memlekette gitmiştik evlerine abuk subuk ilişkilerini anlattı bu olayı anlatmadı. Sonra kıza mesaj attım evlenınce mi soyliceksin ariyoruz dönmüyorsun değer verip söylememişsin bile diye bi iki cümle yazdı ama tatmin edici gönül alıcı bişey demedi ve görüldü attı. Tekrardan dönmedi. Kırgınlığım hakkında suskun kaldı.
Öncesinde de geçen bi kere sevgilisi olmuştu sevgilisi ile tatile gitmişler haberim yoktu mesajlasirken yazmiyim dur arayayim dedim bir iki kelime ettim sak diye suratıma kapattı. Sebebi de sevgilisi o an suratını asmis niye telefonla ilgileniyosun diye yüzüme kapatmış. Dört gün sonra iliskisinden ayrılıp günlerce depresyona girdi ve beni sürekli görüntülü aradı. Bu bilgiyi de soylemekc istedim arkadasımla ilgili. Bu olay olduğunda da çok üzülmüştüm ama gene bişey demedim.
Şimdi bu arkadaşım evlense nişanlansa ben gidecek miyim bilmiyorum. Gitsem de gitmesem de bana kendimi değersiz hissettirdi. Ama dediğim gibi kendi benim her şeyim de bulundu. Nisan'a zaten gitmem ama düğünü olursa ne yaparim bilmiyorum süreç içindeki tavrına bakarım. Yine de problem çıkaran mutlu gününde yanından kaçan yada hiç toleransı olmayan kişi gibi görünmek istemem ne diyosunuz
Benim her seyimde bulunmuş olması beni çok daha üzüyor. Ben böyle şeylere gereksiz vefa besliyorum malesef. Keşke bulunmasaydi. Bundan sonra cidden zor günümüzde yada mutlu günümüzde yanımızda olanlara bile dikkat edicem herkesi kabul etmicem zaten 3-5 kişi çevrem vardıGitsenizde gitmesenizde umrunda olmayacak
Belki ortak tanıdıklara bir iki sitem o da zannetmiyorum
Bazen bazı şeyler bitmeli ısrar etmemeliyiz diyorum
O bahsettiğimiz ortak arkadaş da aynı şekilde bir çok şeyine şahit oldu yani onu isteyip beni istemeyedebilir ama bu dediğiniz mantıklı geldi olabilecek bir sebepOnun hakkında birçok olumsuz şey biliyorsunuz. Belli ki kız yeni bir sayfa açmış ve riske atmak istemiyor. Önceki yaptığı biraz "buldumcuk" tabir ettiğimiz bir tavır. Bence hiç üstlemeyin. Davet ederse bakarsınız.
Bazı insanlar yapmak için yapar öğrenmek için yapar sosyalleşmek için yaparBenim her seyimde bulunmuş olması beni çok daha üzüyor. Ben böyle şeylere gereksiz vefa besliyorum malesef. Keşke bulunmasaydi. Bundan sonra cidden zor günümüzde yada mutlu günümüzde yanımızda olanlara bile dikkat edicem herkesi kabul etmicem zaten 3-5 kişi çevrem vardı
Ya bişe dicem bana müthiş bi aydınlanma geliyo cidden böyle hiç böyle düşünmemiştimBazı insanlar yapmak için yapar öğrenmek için yapar sosyalleşmek için yapar
Yapması sizin değil kendi ile ilgili
Tabiki talep varsa sizde yanında bulunun lakin talep yok ihtiyacı yok demekki ki böyle insanların çevresi bol olur
Takmayın yani
Düğün zamanı mi yollardiniz yoksa şuan miBen olsam takmam. Altınını yollar kendi hayatıma bakarım. Çok da tin yani.
Düğün zamanı. Şimdi yollayınca al altınını başına çal gibi bir izlenim olurDüğün zamanı mi yollardiniz yoksa şuan mi
Tamam ama niye yani ne yapmışım bu kadar basit mi ya cidden korkuyorum artık her şeyin bu kadar basit değersiz sığ oluşundanİletisımı kesmek ıstemıs bu kadar basıt aslında. Ilışkılere fazla anlam yuklemeyın
Valla öncesinde aramassa cagirmazsa düğüne zaten gitmem ne yüzle gideyim çağırılmadığım yere . Ama bu çok kırıcı ben hiçbi şey yapmadım insan hatır gönül bilmicekse ee koca buldum hepinizi sildim gibi yada benzer bi tavra girilecekse hiiiic arkadaş olmayalım kimseyle. Zaten şuan korkumdan kimseyle arkadaş olamıyorum sadece bu olay üstüne değil. İnsanlarla arkadaş olmaya korkar oldum üzülen ben oluyorumDüğüne gitmeniz gerekir sonrasında siz aramayın ararsa ona göre şekillendirir siniz düğünden sonra istemezseniz gorusmezsiniz madem o da herşeyinize geldi gitmemek olmaz.Birde depresyona girmiş olabilir hafiften hani siz evlenmissiniz o toksik bir iliski yaşamış umduğunu bulamamış sizden değil fakat nazar vs onun kafa bı dağılmış olabilir kabul edelim kız arkadaşlarimizda kadınlarda en modern düşünen insanda bile arada böyle toksik tuhaf tavırlar olabiliyor az geri durun biraz akışa bırakın baktınız taşlar yerine oturmuyor düğünden sonra ona göre yol alırsınız insan muamma işte
Bence de.. Böyle de içim soğumadı burada anlatırken yükseldim. Ama kendimi sakinlestirip sessizce çekilmeliyimGönül ilişkileri gibi arkadaşlık ilişkileri de tek taraflı yürümüyor maalesef. Hee; evlense dönse sonradan,siz de müsait olmayıverirsiniz. Verdiğiniz değeri görememek içinize oturmuş. Ben olsam ben de üzülürdüm. Ama bitirmek en iyi seçim.
Bazen aydınlanıyorsun ama iş işten geçiyor hiç yabancı değilim bendeYa bişe dicem bana müthiş bi aydınlanma geliyo cidden böyle hiç böyle düşünmemiştim
Bilmem kusursuz insan yok ben bilemem size anlatmamıs dediğim gibi nazar depresyon vs tabiki bilemem bunlar olasılık illada böyle diyemem benim çok arkadaşım var kendimce hep sorunlar olur bazen insanlar hayat içinde bir sarsılır özüne döner hep mükemmel gitmiyor tabiki silip atabilirsiniz belki onunda niyeti budur bilemem ben ikinizin arasında yaşananları onunda kırıldığı birşeyler olup olmadığını sorduğunuz halde cevap vermiyorsa zaten oda sizi gözden çıkarmıştır büyük ihtimalle .O zaman zaten düşünmenize bile gerek yok öyle gibi görünüyorValla öncesinde aramassa cagirmazsa düğüne zaten gitmem ne yüzle gideyim çağırılmadığım yere . Ama bu çok kırıcı ben hiçbi şey yapmadım insan hatır gönül bilmicekse ee koca buldum hepinizi sildim gibi yada benzer bi tavra girilecekse hiiiic arkadaş olmayalım kimseyle. Zaten şuan korkumdan kimseyle arkadaş olamıyorum sadece bu olay üstüne değil. İnsanlarla arkadaş olmaya korkar oldum üzülen ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?