Arkadaşımın bekareti

İyi akşamlar öncelikle, sanırım derdimi anlatacağım kimse yok buradan başka. Canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım var, hatta kardeşim diyebilirim. Sevgilisi ile bi sevişme tarzı bi şeyler yaşadı, ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.

Tuvalete gittiğinde peçetede bi kaç damla kan görmüş sevgilisi tırnağın takılmıştır falan demiş. Bu olay cumartesi günü oluyor. Bugün de arkadaşım idrarını yaptıktan sonra tuvalette kan görüyor, fotoğrafını yolladı baya da var pembemsi. Hemen apar topar yanına gittim moralmen çökmüş yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. O olaylar olurken bir kız mesaj atıyo sevgilisi misin aaa falan diye enteresan bi konuşma geçiyo kızla aralarında.

Sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti. Geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordu ayrılmışlar. Durumlar o kadar karışık ki çok üzgünüm elimden bi şey gelmemesi öldürüyor beni durmadan ağlıyor. Yırtılmış mıdır diye düşünüyor, yarın devlet hastanesine gideceğiz birlikte kontrole bakarlar mı nasıl olur, lütfen bi yol gösterin.
Devlet hastanesine gitmesin. herşey kayıt altına alınıyor. özel bir jinekolog bulun. bence yırtılmamıştır. vajina ağzındaki kılcal damarlar çatlamıştır. Şimdi ne desek boş. Bir müsibet bin nasihatten iyidir. Olan olmuş.

kizlik zari oyle hemen yirtilmaz icine girmemis bile
cok merak ediyosa gitsin hastaneye ama buyuk ihtimal bekaretligi bozulmamistir

İyi akşamlar öncelikle, sanırım derdimi anlatacağım kimse yok buradan başka. Canımdan çok sevdiğim bir arkadaşım var, hatta kardeşim diyebilirim. Sevgilisi ile bi sevişme tarzı bi şeyler yaşadı, ileri gitmek istememiş ama sevgilisi çok zorlamış, içine girmeye çalışmış, arkadaşım da kendini çekip ağlamaya başlamış istemiyorum diye.

Tuvalete gittiğinde peçetede bi kaç damla kan görmüş sevgilisi tırnağın takılmıştır falan demiş. Bu olay cumartesi günü oluyor. Bugün de arkadaşım idrarını yaptıktan sonra tuvalette kan görüyor, fotoğrafını yolladı baya da var pembemsi. Hemen apar topar yanına gittim moralmen çökmüş yanında olmaya çalışıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. O olaylar olurken bir kız mesaj atıyo sevgilisi misin aaa falan diye enteresan bi konuşma geçiyo kızla aralarında.

Sonra sevgilisiyle buluşmaya gitti. Geldiğinde hüngür hüngür ağlıyordu ayrılmışlar. Durumlar o kadar karışık ki çok üzgünüm elimden bi şey gelmemesi öldürüyor beni durmadan ağlıyor. Yırtılmış mıdır diye düşünüyor, yarın devlet hastanesine gideceğiz birlikte kontrole bakarlar mı nasıl olur, lütfen bi yol gösterin.
hasar görmüş olabilir fakat tam bir muayene ile anlaşılır

Bence arkadasınız iliskiye girmiski bu kadar korkuyor sizden cekinede bilir keske simdi deilde o zman yanında olup onu durdursaydınız korkunun ecele faydası yok devlet has. Gitmeyin ozele gidin kimsenin duymasını istemiyorsanız tabi.. dr. Nasıl anlstacaksınız durumu tabi orası syrı bi enterasan

Kadinin kadina ettigini kimse etmiyor.
Sizin ofkeniz hayatini gonlune gore yasayabilen kadinlara karsi mi yoksa hayatinizi gönlünüzce yasayamadiginiz icin sizi engelleyen genel kabul gormus kurallara mi ?
Vajinusmus frijitlik bilmem ne bela bu zijniyetin ürünü. Iktidarsiz adamlar, dayak altinda ezilen kadınlar bu zihniyetin urunu. Evliligimde birlesme yasamiyorum kocam beni sevmiyor mu doye soran kadinlar bu zihniyetin urunu. Kaynana zulmu ceken kadinlar bu zihniyetin urunu.
"yok sevecekmis de yok evlenecekmis de bilmem ne" herifler nasil begenince sevisme ozgurlugune sahipse kadinlar d ayni ozgurluge sahip olmali. Cani pizza ceken pizzasini, cani kebap ceken kebabini yesin adabiyla cekilsin.
Kiz bunu neden dert ediyor? Toplum bunu istiyor diye. E minareyi calan kilifini hazirlamayi ogreniyor arkadas, ondan sonra cesaret edip yasayamayanlar da öfke nobetleri gecirmeye devam ediyor.
Siz once SESLI HARFLERI kullanmaya usenmeyiniz zira ne sacmaladiginizi anlayamiyoruz okuduğumuz vakit.
Ayrica koca ulkenin kimbilir neresinden bir kizcagiz nasil caresiz kalmissa acmis burdan konuyu, insanlaraa danismak zorunda kalmis, toplum dayatmasindan ötürü yasanan seyin korkunç oldugunu dusunuyor, sizin onu intihara suruklemeniz gerekmiyor, azarlamaniz gerekmiyor, size kimse bu hakki vermez, belki en yakininizdan birisi bu kizlar? Belki psikoloji taban olacak daha büyük hatalar yapacak? Ego tatmini icin yanlis yoldasiniz hanimlar. Etmeyin.
Peşinen yazayim,birazdan gelecek hamleyi biliyorum " afferin cocugum iyi ki verdin" falan demiyorum, çünkü bu "dunku yedigin hurmalar bugun tirmalar" demekle ayni şey. Buralari bir suru okuyan var, insanlarin idamini onaylarsaniz umudu kalmayan kizlar daha beter hataya dusebilirler.

bi deri parçası için namusunu koruyan evet gitsin aldrsın ama namus o deri parçası(!)ndan oluşmuyor. Hatta bu değerlere onem verende deri parçası için kendini geri çekmiyor.. Lutfen her kadını aynı kefeye koymayın...

benim demek istediğim şu tüm kadınlardan bunun alındığını düşünün
aynı erkekler gibi kadınlarınki de bilinmeyecek ya da yargılanmayacak neden kan gelmedi hö diye bi tepki olmayacak vs..
ne güzel işte nesi kötü ki bunun

Sizin ofkeniz hayatini gonlune gore yasayabilen kadinlara karsi mi yoksa hayatinizi gönlünüzce yasayamadiginiz icin sizi engelleyen genel kabul gormus kurallara mi ?
Vajinusmus frijitlik bilmem ne bela bu zijniyetin ürünü. Iktidarsiz adamlar, dayak altinda ezilen kadınlar bu zihniyetin urunu. Evliligimde birlesme yasamiyorum kocam beni sevmiyor mu doye soran kadinlar bu zihniyetin urunu. Kaynana zulmu ceken kadinlar bu zihniyetin urunu.
"yok sevecekmis de yok evlenecekmis de bilmem ne" herifler nasil begenince sevisme ozgurlugune sahipse kadinlar d ayni ozgurluge sahip olmali. Cani pizza ceken pizzasini, cani kebap ceken kebabini yesin adabiyla cekilsin.
Kiz bunu neden dert ediyor? Toplum bunu istiyor diye. E minareyi calan kilifini hazirlamayi ogreniyor arkadas, ondan sonra cesaret edip yasayamayanlar da öfke nobetleri gecirmeye devam ediyor.
Siz once SESLI HARFLERI kullanmaya usenmeyiniz zira ne sacmaladiginizi anlayamiyoruz okuduğumuz vakit.
Ayrica koca ulkenin kimbilir neresinden bir kizcagiz nasil caresiz kalmissa acmis burdan konuyu, insanlaraa danismak zorunda kalmis, toplum dayatmasindan ötürü yasanan seyin korkunç oldugunu dusunuyor, sizin onu intihara suruklemeniz gerekmiyor, azarlamaniz gerekmiyor, size kimse bu hakki vermez, belki en yakininizdan birisi bu kizlar? Belki psikoloji taban olacak daha büyük hatalar yapacak? Ego tatmini icin yanlis yoldasiniz hanimlar. Etmeyin.
Peşinen yazayim,birazdan gelecek hamleyi biliyorum " afferin cocugum iyi ki verdin" falan demiyorum, çünkü bu "dunku yedigin hurmalar bugun tirmalar" demekle ayni şey. Buralari bir suru okuyan var, insanlarin idamini onaylarsaniz umudu kalmayan kizlar daha beter hataya dusebilirler.
millet de o yüzden bir şeyler söylüyor zaten tecrübe işte. Sonradan pişman olacagini yada milletin pişman ettirecegini bildikleri için keşke yapmasaydın diyorlar. Geri dönüşü yok malesef. Keşke yaş sınırlaması falan olsa kadın için de erkek için de . Aklı başına geldikten sonra sorumluluğunu almış olur hiç olmazsa

benim demek istediğim şu tüm kadınlardan bunun alındığını düşünün
aynı erkekler gibi kadınlarınki de bilinmeyecek ya da yargılanmayacak neden kan gelmedi hö diye bi tepki olmayacak vs..
ne güzel işte nesi kötü ki bunun
Insanlar bir de şunun farkında değil o zar kadının vicdaninda aslinda. Çok kız (!) tanıyorum onunla bununla yatıp da ben bakireyim diye ortada dolanan.

Bazı erKEKler için büyük zevktir.. Bakire olan bir kadınla sevişip... Sonrasında sen bana sahipsin.. İster atarım ister döverim.. ister severim.. demesi.
Ve kadın susar.. Toplum baskısı... İnsanların Ona İlahcılık oynayışı... susar susar...
Kadın sadece sevişmek ister.. Onun bedenidir.. kimene.. Erkek dur dediğin yerde durmasını bilmeli.. İstemiyorum derse.. saygı duymalı.. terketmek.. korkaklıktır.. Bu kadın iyi sevişemiyor deyip te yok olmak şer.... liktir.

Bence arkadaşının bekarettende önemli olan kalp kırıklığını, yaşadığı ihaneti ve şoku tamir etmesi gerekir.. Ve Bu tür abaza kılıklı, aklı iki bacak arası olan, seninle evleneceğim, birkere sevişmekten birşey olmaz sen benim namusumsun diyen adamlardan uzak durmalı.. Sırf erkek istediği için zorla değil. Kendi istediği için yaşamalı.. İster evlilikten önce olsun, ister evlilikten sonra.. Eğer ilişki yaşamak istemiyorsa söylemeli: Ben evlilik öncesi ilişki yaşamak istemiyorum.. Bana saygılı olacaksan yanımda kal.. olmayacaksan yolun açık olmalı demeli..

Malesef toplumda erkeklerin zihniyeti su"bakire olsun da gerisi muhim degil" zar yerinde durdugu surece kimle yatmis kalkmis cok da problem degil. Ben her zaman durust olup en basta soylenmesi taraftariyim ama En modern gozuken erkekler bile durust davranip boyle bir sey yasadiginizi soylediginizde size direk kullanilacak kadin gozuyle bakiyor. Degeriniz direk sifira iniyor. Ama ben bakireyim diye kandirip donulmez bir yola girdiginiz zaman itiraf edincee nedense bircok iliskide sorun olmuyor. Bu yuzden kadinlarin bu zara onem vermesini normal karsiliyorum ben. Eger bu kiz bastan sınırlarini konustuysa arkadasiyla bu adamin sinirlari asmasini dogru bulmuyorum. Soyunduysan her seyi kabullenmelisin anlayisi dogru degil. Benim gozumde zorla yapilan bir sey tecavuzdur. Erkekler buna bu kadar deger verirken kadinin da deger vermesi niye yanlis olsun ki? Toplumun anlayisi bu .

yorumları okurken şiştim..
şimdi diyelim ki bir adın gece eşiyle yataga giriyor sarılıp koklaşıyoarlar peşinden biraz da sevişiyorlar
kadın uyumak istiyor ya da kitap okumak istiyor o an tam birleşme istemiyor
kocası o vakit kadının rızası olmadan birleşme yaşamışsa bu tecavüz değil midir?
yoksa kadın madem sevişti bunun devamının geleceğini biliyordu kocası haklı kadın cinsel birleşme yaşamak zorunda mı diye mi bakmak gerekiyor?
hanımlar kimene kızın bakireliğinden burada önemli olan gördüğü muamele.
hiç birinizin evlenmeden erkek arkadaşı olmuyo mu öpüşmüyo musunuz yakınlaşmıyo musunuz?
herkes bi namus abidesi olmuş kızı yargılıyo herkes bi kendine baksın. ayıptır
türkçeyi bilmeyenler gelmiş kızı yerden yere vuruyor

+1000000....00000 :KK9:
Altına imzamı atarım.

Her düşünce tersiyle mevcuddur, zar olmasaymis ortalik vuhhuuu... iyi ki zar var, allah zardan razi olsun. Kadinlarimizi zapteden yegane sey: zar. Erkeklerimizi koruyan sey: zar.
(Hiiiic bireye saygiymis, ozyeterlilimis bunlar onemsiz)
Tavlayi iyi ogrenip bi esnafa kapak atin, omur boyu zariniz elinizde mutlu mesut yasayin.

Back
X