Kadinin kadina ettigini kimse etmiyor.
Sizin ofkeniz hayatini gonlune gore yasayabilen kadinlara karsi mi yoksa hayatinizi gönlünüzce yasayamadiginiz icin sizi engelleyen genel kabul gormus kurallara mi ?
Vajinusmus frijitlik bilmem ne bela bu zijniyetin ürünü. Iktidarsiz adamlar, dayak altinda ezilen kadınlar bu zihniyetin urunu. Evliligimde birlesme yasamiyorum kocam beni sevmiyor mu doye soran kadinlar bu zihniyetin urunu. Kaynana zulmu ceken kadinlar bu zihniyetin urunu.
"yok sevecekmis de yok evlenecekmis de bilmem ne" herifler nasil begenince sevisme ozgurlugune sahipse kadinlar d ayni ozgurluge sahip olmali. Cani pizza ceken pizzasini, cani kebap ceken kebabini yesin adabiyla cekilsin.
Kiz bunu neden dert ediyor? Toplum bunu istiyor diye. E minareyi calan kilifini hazirlamayi ogreniyor arkadas, ondan sonra cesaret edip yasayamayanlar da öfke nobetleri gecirmeye devam ediyor.
Siz once SESLI HARFLERI kullanmaya usenmeyiniz zira ne sacmaladiginizi anlayamiyoruz okuduğumuz vakit.
Ayrica koca ulkenin kimbilir neresinden bir kizcagiz nasil caresiz kalmissa acmis burdan konuyu, insanlaraa danismak zorunda kalmis, toplum dayatmasindan ötürü yasanan seyin korkunç oldugunu dusunuyor, sizin onu intihara suruklemeniz gerekmiyor, azarlamaniz gerekmiyor, size kimse bu hakki vermez, belki en yakininizdan birisi bu kizlar? Belki psikoloji taban olacak daha büyük hatalar yapacak? Ego tatmini icin yanlis yoldasiniz hanimlar. Etmeyin.
Peşinen yazayim,birazdan gelecek hamleyi biliyorum " afferin cocugum iyi ki verdin" falan demiyorum, çünkü bu "dunku yedigin hurmalar bugun tirmalar" demekle ayni şey. Buralari bir suru okuyan var, insanlarin idamini onaylarsaniz umudu kalmayan kizlar daha beter hataya dusebilirler.