Arkadaşımın beklentisi

lilamsi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2012
736
1.112
113
27
Kızlar merhaba.
Bu seferki derdim arkadaşım ve onun beklentileriyle ilgili.

Bu arkadaşımın doğum günü ancak okullar tatil olduğu için arkadaşlarla biraraya gelip kutlayamadık. Ve okullar tatil olmadan önce hep doğum gününden bahseder,hatırlatıp dururdu. Yani benden bir beklentisi vardı. Ancak tatilde olunca olmuyor işte. Şimdi sabah sabah hemen laf çarpıttı bana organizasyonunu göremedim diye bende birkaç gündür hasta olduğumu söyledim. Ki gerçektenden de hastayım ve hâla tam olarak iyileşmiş değilim.

Bu arkadaşım doğum günümde bana küçük bir pasta almıştı ve okulun bahçesinde kesip yemiştik. Ama biliyorum ki benden beklentisi çok daha fazla. Bunun aynısını yapsam hoşuna gitmeyecek. Şu an şu doğum günü kutlama zımbırtısını kim çıkarttıysa lanet ediyorum. Ne kendiminkini ne de başkasınınkini kutlamayı zaten hiç sevmiyorum. Ve açıkçası arkadaşımın yaptığı bu psikolojik baskıdan dolayı iyice gına geldi bana.

yine de bi şey yapmam gerek diye düşünüyorum. Sizce doğum günü kutlaması/süprizi olarak nasıl bir şey yapabilirim okul açılınca?

Daha önce böylesi bir kutlama yaptınız mı o arkadaşa ? Beklentisi büyük diyorsunuz daha öncesi varsa yapın derim bi kafede ama zorlama olacak işte . İnsanın içinden gelmeli böyle şeyler daha keyifli olur.

Ben yapmazdım sanırım böyle gözüme gözüme soktuğu müddetçe ya da onun yaptığı gibi yapardım...

Sırf kırılmasın diye içimden gelmeyen bişey yapamazdım sorarsa bozulursa da olduğu gibi söylerdim

Ben olsam butceme uygun bir hediye alirdim bir de ayni sekilde pasta keserdim. Hic sevmem gereksiz beklentileri olan insanlari..Bilsem ki karsimda ki hakediyor sonuna kadar ugrasirim ama surekli dogum gunu imasi yapanada kusura bakmasin bana ne yaptiysa o

Ben olsam butceme uygun bir hediye alirdim bir de ayni sekilde pasta keserdim. Hic sevmem gereksiz beklentileri olan insanlari..Bilsem ki karsimda ki hakediyor sonuna kadar ugrasirim ama surekli dogum gunu imasi yapanada kusura bakmasin bana ne yaptiysa o

aynem öyle cidden canımı sıkıyor

Üniversite mi

Öyle ise bir basit şal vs yeter ne kutlaması yapılacak ki geçmiş doğumgününe

Evet. Aslında ben ona bir hediye beğendim hatta aynısından kendime de almayı düşünüyorum. El emeği bir süs de yapacaktım. Ama böyle baskı olunca hoşuma gitmiyor işte

Daha önce böylesi bir kutlama yaptınız mı o arkadaşa ? Beklentisi büyük diyorsunuz daha öncesi varsa yapın derim bi kafede ama zorlama olacak işte . İnsanın içinden gelmeli böyle şeyler daha keyifli olur.

yok daha önce hiç olmadı. Ama sık sık bahsederdi işte. Geçmiş doğum gününde kuzenlerinin yaptığı şeyleri falan gösterirdi

Geçmiş doğum günü için mi plan yapacaksınız.
Bütçenize uygun bir hediye alırsınız olur biter.

ben sana yaptım sen de bana yapacaksın mantığı :işsiz:

al bir pasta gidin bi kafaye mum üflesin bitsin gitsin

arkadaşın beni arkadaşlık ilişkisinden soğuttu

vallahi beni de soğuttu. 19 yaşındayız hatta o 20 oldu niye böyle takıntıları var anlamış değilim

yok daha önce hiç olmadı. Ama sık sık bahsederdi işte. Geçmiş doğum gününde kuzenlerinin yaptığı şeyleri falan gösterirdi
Açıkçası yapmak zorunda değilsiniz . Madem kutlamak hoşunuza gitmiyor doğumgünlerini neden zorluyorsunuz ki. Sizi de böyle kabul edecek. İlla ki birilerini memnun etmek zorunda değilsiniz. Size uymayan şeyleri yapmayın kendi isteğinize göre bişeyler yapın.

bence pasta vs. o olaya girmeyin
şunları niye çağırmadın olmasın (çağırsan pasta büyüyecek pahalı olacak)

bence hediye yeterli
ama beklenti içerisinde olacağını bildiğin birisine ya hediyenle gidecektin okula ya da hiçbirşey yapmayacaksın
madem yapacaktın niye hediyeni almadın şimdi iş işten geçtikten sonra yine de burun kıvaracak

Geçmiş doğum günü için mi plan yapacaksınız.
Bütçenize uygun bir hediye alırsınız olur biter.

yok doğum günü bugün. Ama bikaç aydır hep hatırlatmasını yapıyor sağolsun. Unutmak mümkün değil

Gerçek arkadaş beklenti de olmaz tatlm. Bence ufak ufak ayağını kes... Eminim onun için güzel bir sürpriz düşünüyordun, ama onun beklenti içinde olduğunu hissettirmesi hoş değil, insan istese de gelmez içinden birşey... Böyle arkadaşlık, dostluk olmaz...

Şu doğumgünü kutlamasını büyütenleri de hediye beklentisine girenleri de hiç sevmiyorum. Yani bu tipler genelde dizide filmde gördüklerini sizden beklerler. Sürpriz bir parti herkes orda herkes hediye almış herkes ondan bahsediyor filan. Ben senin yerinde olsam bana kutladığı şekilde kutlarım beğenmez o ama beğenmediğini anladığında sen de bir daha kutlamazsın en güzeli :)

Gerçek arkadaş beklenti de olmaz tatlm. Bence ufak ufak ayağını kes... Eminim onun için güzel bir sürpriz düşünüyordun, ama onun beklenti içinde olduğunu hissettirmesi hoş değil, insan istese de gelmez içinden birşey... Böyle arkadaşlık, dostluk olmaz...

süpriz gibi bir şey değil ama el emeği bir süs yapacaktım ona. Gerçekten heves bırakmıyor insanda. Bunu bugün değikde okul açılınca yapsak ne oluyor sanki

Back
X