- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
kızlar oturma odasıyla mutfak bıryanı aılem gorur eger dolaptaysa ve o kadar uzun sure buzluk kısmında bekler mı yaa alkol patlamaz mı ? hatırlamıyor cunku ıcıp ıcmedıgını
evet biraymıs cam şisede. patlarsa ne kadar zamanda patlar ?
evet kızlar unıde evde yalnız yasıyorum .
Arkadaslarımı eve cok sık cagırmam . Ama bır arkadasım yurt degıstırıyordu o arada bende kaldı yurtbulana kadar . Ben evıme ne sıgara ,ne de ıckı sokarım . Arkadasım benden habersız 2 tane ıckı almıs . Bırınden haberım vardı cok kızmıstım ama evden kovamadım zor durumda oldugu ıcın. Bır tane daha varmıs onu da buzluga saklamıs benım haberım olmadan . Bu arada bu olay hazıranın sonlarına dogru oluyo .haberım yenı oldu ve cok sınırlendım . Bana dıyor kı buzluktan cıkarıp ıctım mı ıcmedım mı tam hatırlamıyorum dıyorBen de aılemle bırlıkte gıdıcem memleketımdem unıdeyasadıgım eve ve aıleme nasıl acıklıcam ne olur yardım edın sınırden elım ayagım tıtrıyor . neyapıcam ben s ımdı sok oldum ogrenınce
evet kızlar unıde evde yalnız yasıyorum .
Arkadaslarımı eve cok sık cagırmam . Ama bır arkadasım yurt degıstırıyordu o arada bende kaldı yurtbulana kadar . Ben evıme ne sıgara ,ne de ıckı sokarım . Arkadasım benden habersız 2 tane ıckı almıs . Bırınden haberım vardı cok kızmıstım ama evden kovamadım zor durumda oldugu ıcın. Bır tane daha varmıs onu da buzluga saklamıs benım haberım olmadan . Bu arada bu olay hazıranın sonlarına dogru oluyo .haberım yenı oldu ve cok sınırlendım . Bana dıyor kı buzluktan cıkarıp ıctım mı ıcmedım mı tam hatırlamıyorum dıyorBen de aılemle bırlıkte gıdıcem memleketımdem unıdeyasadıgım eve ve aıleme nasıl acıklıcam ne olur yardım edın sınırden elım ayagım tıtrıyor . neyapıcam ben s ımdı sok oldum ogrenınce
Kimine gore dert,kimine gore degil. Belliki dert etmis kizcagiz. Size ne yaaa ! Dert degilmismis. Ben marketlerde icki reyonlarinin yanindan bile gecmem. Az saygı gösterin insanlarin hassasiyetlerine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O da içmeyene saygı gösterebilir mesela değil mi ? Alkol muhteşem harika bişey demiyorum ben kendim sosyal içiciyim bin yıl olmasın aramam ama içen içebilir yani. Rahatsızlık duuyuyosa da gereğini yapar dövünmek saçma hayatta dövünecek ne büyük dertler sorunlar varken özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?