Arkadaşımın benim haberim olmadan dolabıma koyduğu içki

gurbaaprenses93

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
471
239
103
Kirikkale
evet kızlar unıde evde yalnız yasıyorum .
Arkadaslarımı eve cok sık cagırmam . Ama bır arkadasım yurt degıstırıyordu o arada bende kaldı yurtbulana kadar . Ben evıme ne sıgara ,ne de ıckı sokarım . Arkadasım benden habersız 2 tane ıckı almıs . Bırınden haberım vardı cok kızmıstım ama evden kovamadım zor durumda oldugu ıcın. Bır tane daha varmıs onu da buzluga saklamıs benım haberım olmadan . Bu arada bu olay hazıranın sonlarına dogru oluyo .haberım yenı oldu ve cok sınırlendım . Bana dıyor kı buzluktan cıkarıp ıctım mı ıcmedım mı tam hatırlamıyorum dıyor :( Ben de aılemle bırlıkte gıdıcem memleketımdem unıdeyasadıgım eve ve aıleme nasıl acıklıcam :( ne olur yardım edın sınırden elım ayagım tıtrıyor .:( neyapıcam ben s ımdı sok oldum ogrenınce

canım ne olacak eve gittiginde ailenin ilk işi buzlugu acmak olmaz heralde, onlar içerde dinlenirken hemen koyu renk bir poşete koyar agzını baglar cöpe atarsın.Aarkadasının yaptıgı densizlik evet o konuda haklısın ama olan olmus artık

kızlar oturma odasıyla mutfak bır :( yanı aılem gorur eger dolaptaysa :( ve o kadar uzun sure buzluk kısmında bekler mı yaa alkol patlamaz mı ? :( hatırlamıyor cunku ıcıp ıcmedıgını

ne var bunda bu kadar sinir krizi geçirecek?
arkadaşına geri verirsin ya da atarsın çöpe olur biter.ailen görürse de bize anlattıgın gibi açıkla durumu

Son düzenleme:
kızlar oturma odasıyla mutfak bır :( yanı aılem gorur eger dolaptaysa :( ve o kadar uzun sure buzluk kısmında bekler mı yaa alkol patlamaz mı ? :( hatırlamıyor cunku ıcıp ıcmedıgını

Aynen canım bence de patlamıştir cam şişe yarım saat içinde bile patlar buzlukta kalırsa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslarımı eve cok sık cagırmam . Ama bır arkadasım yurt degıstırıyordu o arada bende kaldı yurtbulana kadar . Ben evıme ne sıgara ,ne de ıckı sokarım . Arkadasım benden habersız 2 tane ıckı almıs . Bırınden haberım vardı cok kızmıstım ama evden kovamadım zor durumda oldugu ıcın. Bır tane daha varmıs onu da buzluga saklamıs benım haberım olmadan . Bu arada bu olay hazıranın sonlarına dogru oluyo .haberım yenı oldu ve cok sınırlendım . Bana dıyor kı buzluktan cıkarıp ıctım mı ıcmedım mı tam hatırlamıyorum dıyor :( Ben de aılemle bırlıkte gıdıcem memleketımdem unıdeyasadıgım eve ve aıleme nasıl acıklıcam :( ne olur yardım edın sınırden elım ayagım tıtrıyor .:( neyapıcam ben s ımdı sok oldum ogrenınce

Senin tarzın bi insan değilse o kişinin yapmak istediği şeyleri şeyleri yapmasına engel olmamalısın olamazsın da bence. Git kendi ayarında birini bul eve, ailene açıklanacak durum nedir onu da çözemedim sen alkol almıyosun kimse almasın mı nedir yani alana saygı duy, duymuyosan da evini ayır çok basit değil mi ?

ay amma abartmışsın sinirden elin ayağın titricek ne var bunda ?

Kimine gore dert,kimine gore degil. Belliki dert etmis kizcagiz. Size ne yaaa ! Dert degilmismis. Ben marketlerde icki reyonlarinin yanindan bile gecmem. Az saygı gösterin insanlarin hassasiyetlerine.

Kiminle arkadas olursan ona dönüsürsün ..senden gizli yapmis olmasi daha kötü böyle yaparsan kurallarima uymazsan burda kalmani istemiyorum diye acik acik konus sen vijdanin rahat olmamis izin veriyorsun kalmasinada o nefsine neden hakim olamiyor acaba ..

kızlar ıcen arkadasım evımde mısafır kalmıstı.Ev arkadasım degıl yalnızyasıyorum ben .. Kımıne gore dert degıl ama bnm ıcın dert.. Aılem evımde ıckı ıcıldıgını duysa benı yurda verır ::( Hem de kendımı salak yerıne konmus gıbı hıssettım bennden habersız ıcınce.Kaldı kı okudugum sehırde ıckı su gıbı tuketılıyor.Ickısız lokanta ,cafe gıbı ortamlar yok ..Istese dısarda da cok rahat ıcebılırdı yanı eve getırmesıne gerek yoktu.

Kimine gore dert,kimine gore degil. Belliki dert etmis kizcagiz. Size ne yaaa ! Dert degilmismis. Ben marketlerde icki reyonlarinin yanindan bile gecmem. Az saygı gösterin insanlarin hassasiyetlerine.

O da içmeyene saygı gösterebilir mesela değil mi ? Alkol muhteşem harika bişey demiyorum ben kendim sosyal içiciyim bin yıl olmasın aramam ama içen içebilir yani. Rahatsızlık duuyuyosa da gereğini yapar dövünmek saçma hayatta dövünecek ne büyük dertler sorunlar varken özellikle

O da içmeyene saygı gösterebilir mesela değil mi ? Alkol muhteşem harika bişey demiyorum ben kendim sosyal içiciyim bin yıl olmasın aramam ama içen içebilir yani. Rahatsızlık duuyuyosa da gereğini yapar dövünmek saçma hayatta dövünecek ne büyük dertler sorunlar varken özellikle

Misafir gittiği eve ayak uyduracak.
Alkol alan birsürü arkadaşım var, kesinlikle konusu açılmaz aramızda.
Ama biri gelip evimde içmeye kalksa saygı falan duyamam.

Back
X