- 8 Ocak 2024
- 24
- -1
- 1
- 26
- Konu Sahibi behlulunbihteri
-
çocukla konuş kurtul demişsiniz de çocukla bu durumu konuşsam direkt ayrılır zaten benden bu benim en korktuğum şeyYa çocuğa anlat durumu böyle böyle oldu de . Yada kızı yakınında tut . Bir bahaneyle telefonunu alıp şifresini biliyorsan lavobodayken felan sil diyeceğimde . İphoneyse silinenlerde bir süre kalıyor . Ve silinen dosyasına yüzünüzü okutarak giriyorusnuz . Ve icloud da silinmiyor . Vallaha düşmaını yakınında tut yada çocukla konuş kurtul .
Eh hayatım korkuyosan neden yapıyosunki . Gözünün içine baka baka devammı ediceksin onu kandırmaya?çocukla konuş kurtul demişsiniz de çocukla bu durumu konuşsam direkt ayrılır zaten benden bu benim en korktuğum şey
ben silmeye çalışmasam da onun silmesi için ikna etsem daha iyi değil mi nasıl ikna edebilirim ne diyebilirimKızl bi şekilde buluş bi kaç kere fotoğraf çekme bahanesiyle sil başka seçeneğin yok.
Hem bukdar çirkef bi kızmı sen onunla konuşmayı kestim diye gidip gösterecek kadar. Nasıl bir arkadaş bu
o da beni aynı bu şekilde aldatmıştı zamanındw, tek fark o söylemişti bana, ben söyleyemiyorumEh hayatım korkuyosan neden yapıyosunki . Gözünün içine baka baka devammı ediceksin onu kandırmaya?
Yani yada açık açık konuş.ben silmeye çalışmasam da onun silmesi için ikna etsem daha iyi değil mi nasıl ikna edebilirim ne diyebilirim
peki ya bu seferde eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olursamYani yada açık açık konuş.
Neden tutuyosun amaç ne diye, silsene ben hiç hoşlanmam diyebilirsin.
İşte sen söyle . Bak ben boşluğuma geldi böyle birisiyle konuştum ama arkadaşcaydı açık oyna kartlarını . Boş anıma geldi sana söylemek istedim de . Yanlış yaptığını içinin rahat olmadığınıda söyle . Diğer kızdan fotoğrafları silmesini beklemek deveye hendek atlatmak gibi birşey ne diyeceksin kıza ? Ben sana güvenmiyorum benimle yazılmanı sil mi ?o da beni aynı bu şekilde aldatmıştı zamanındw, tek fark o söylemişti bana, ben söyleyemiyorum
Evet ben olsam birşey demem ,Saklı gizli silmeyi denerim yapana kadarda buluşurum heppeki ya bu seferde eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuş olursam
itiraf edersem beni asla affetmez yapamam çok kötüyümİşte sen söyle . Bak ben boşluğuma geldi böyle birisiyle konuştum ama arkadaşcaydı açık oyna kartlarını . Boş anıma geldi sana söylemek istedim de . Yanlış yaptığını içinin rahat olmadığınıda söyle . Diğer kızdan fotoğrafları silmesini beklemek deveye hendek atlatmak gibi birşey ne diyeceksin kıza ? Ben sana güvenmiyorum benimle yazılmanı sil mi ?
Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olur bu.ben silmeye çalışmasam da onun silmesi için ikna etsem daha iyi değil mi nasıl ikna edebilirim ne diyebilirim
nasıl sildirmeliyim ben silersem de neden sildin demez miEşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olur bu.
Onun telefonundan fotoğraf çekilin sonrada telefonunu isteyin fotoğraflara bakmak için, whatsappdan kendinize gönderiyormuş gibi yapıp chati silin. Sonrada yanlışlıkla oldu bende anlamadım falan diyip geçiştirin. Aklına bi şey gelmez bence.nasıl sildirmeliyim ben silersem de neden sildin demez mi
Arkadaşınıza söylersiniz sizin ona güvenmediğinizi anlar korktuğunuz başınıza gelir. Bir hata yapmışsınız üstüne gidip hatanızı olmadık birine açmışsınız. Hatanızı değil de anlatır diye arkadaşınızı dert ediniyorsunuz. Sevgilinizi çok seviyorsanız ayrılın.ben silmeye çalışmasam da onun silmesi için ikna etsem daha iyi değil mi nasıl ikna edebilirim ne diyebilirim
Siz onu nasıl ve neden affettiniz?itiraf edersem beni asla affetmez yapamam çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?