- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi behlulunbihteri
-
ayrı değildikSırrın da sır olsa. Sevgilimden ayriyken başkasıyla flört etmen kadar normal bisey yok. Kocan degilmis . Sen de bekarsin. İstediğin zaman istediğin kişiyle kendi.ozel sınırlarında gorusebilirsin.
Sırların ile kimseye köle olma. Sevgiline anlat . Düşmanının bilmesinden iyidir. Ama ben senin yerinde bugün ki aklımla olsam , anlatmam. Kız bisiler atarsa sevgiline , evet sen ayriyken konuştum , denedik olmadı seni unutamadım felan.dersin. aldatmış olmuyorsun yani
sevgilimle ayrı değilken konuştum başka erkekleayrı değildik
meden silmiyosunuz pekiBen de mesajları hiç silmiyorum, ama biriyle küsünce gidipte yollamadım. Kız böyle biri mi?
Telefonumu karıştıran kimse yok, olamazda bir art niyet yok. Bu benim tercihim silmeye üşeniyorum.meden silmiyosunuz peki
sanırım o da bu sebeplerden silmiyor, gidip neden atsın sevgilime dimi, sevgilimde gözü olmazsa eğerTelefonumu karıştıran kimse yok, olamazda bir art niyet yok. Bu benim tercihim silmeye üşeniyorum.
Aranız kotuymus. Bu süreçte ayrı kalmadınız mi, birbirinize hergun mesajlar attınız mı , normal konustunuz mu yoksa bı sure soğuk ve gergin olduğunuz için ayrı miydiniz.ayrı değildik
Canım kimse senin o gözünde büyüttüğün adamın peşinde değil. Rahat ol ve uyu. Dert etmesanırım o da bu sebeplerden silmiyor, gidip neden atsın sevgilime dimi, sevgilimde gözü olmazsa eğer
o çocukla konuşmaya başladığım ilk gün sevgilimle de normal konuşmaya devam ettim, hatta buluştum sevgilimle de bu süre zarfında, sonra vicdan azabı sonunda tak edince bilerek sevgilimle kavga çıkardım bişeyi bahne ederek ve mesafe koyduk aramıza ama yine de ayrı değildik sadece tavırlıydıkAranız kotuymus. Bu süreçte ayrı kalmadınız mi, birbirinize hergun mesajlar attınız mı , normal konustunuz mu yoksa bı sure soğuk ve gergin olduğunuz için ayrı miydiniz.
ciddi misinizHiçbir şeyi silmeyin, sevgiliniz sorarsa montaj dersiniz
Tamam bir şey yapmışsın. Unut bunu yaşanmamış say. Kimseye de sakın söyleme.o çocukla konuşmaya başladığım ilk gün sevgilimle de normal konuşmaya devam ettim, hatta buluştum sevgilimle de bu süre zarfında, sonra vicdan azabı sonunda tak edince bilerek sevgilimle kavga çıkardım bişeyi bahne ederek ve mesafe koyduk aramıza ama yine de ayrı değildik sadece tavırlıydık
evet ama belki samimi olacaklar arkadaş olarak ve o zaman söyleyecek, biz üçümüz aynı bölümü okuyoruz belki ilerde aynı yerde çalışacaklar iş arkadaşı olacaklar, şuan sadexe benim tanıştırdğım iki insanlar ama ya ilerde samimiyertleri olursaCanım kimse senin o gözünde büyüttüğün adamın peşinde değil. Rahat ol ve uyu. Dert etme
Bugüne kadar 5-6 tane arkadaşıma sırrımı verdim ve mesajla yazdım. Kimse beni ifşa etmedi. Ne alaka yani? Niye yapsın bunu?evet ama belki samimi olacaklar arkadaş olarak ve o zaman söyleyecek, biz üçümüz aynı bölümü okuyoruz belki ilerde aynı yerde çalışacaklar iş arkadaşı olacaklar, şuan sadexe benim tanıştırdğım iki insanlar ama ya ilerde samimiyertleri olursa
o kız biliyor hem de mesajlı kanıtlarla, çocukla konuşmalarımı falan o kıza atmıştım ekran görüntüsü, buluşma detaylarımızı da o kıza anlatmıştım, kimseye söyleme diyosunuz ama o zaten biliyorTamam bir şey yapmışsın. Unut bunu yaşanmamış say. Kimseye de sakın söyleme.
Neyse bundan vicdan azabı çekmen normal. Şimdi öncelikle kendi kafanda buyutmuyorsun..kendin ne kadar büyük görürsen durum o kadar büyür.o çocukla konuşmaya başladığım ilk gün sevgilimle de normal konuşmaya devam ettim, hatta buluştum sevgilimle de bu süre zarfında, sonra vicdan azabı sonunda tak edince bilerek sevgilimle kavga çıkardım bişeyi bahne ederek ve mesafe koyduk aramıza ama yine de ayrı değildik sadece tavırlıydık
buna kim inanır ki
Bir şey söylemez. Bu kadar karaktersiz değildir herhalde.o kız biliyor hem de mesajlı kanıtlarla, çocukla konuşmalarımı falan o kıza atmıştım ekran görüntüsü, buluşma detaylarımızı da o kıza anlatmıştım, kimseye söyleme diyosunuz ama o zaten biliyor(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?