• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın bir sıkıntısı var...

Abla bunlar bizi saftirik belliyo ondan böyle dalga konusu açıyolar.
Övünülecek bir şey değil ama örnek olarak veriyorum artık çocuklar öyle hale geldiler ki
bunları bilme yaşı 20lerin çok çook altına düştü yani kaldı ki 28 yaşında genç bir bayan bilmicek mümkün mü Allah aşkına.
Birde hadi tedirgin oldu panki oldu fln.. erkek arkadaşının kotuna değmiş zaten akışkan bir şekilde kızın bacağına deyemez çünkü ondada kot var kaldı ki
iki kotu geçecek hala akışkanlığını koruyup bilmemnerelere doğru süzülecek.. yapmayın yaa milleti salak sanıyolar bu forumda.

boşver bacım bizede eğlence çıkıyo işte :52::52::52::52::52:

boşver bacım bizede eğlence çıkıyo işte :52::52::52::52::52:
Ramazan ayında baydı artık ondan:50:
Kaç konu açıldı artık dini karıştırdılar kapandı konular
sürekli kavga polemik fln şimdide böyle şeyler.
Allah ıslah etsin ne diyim oruçlu oruçlu neler yazdırıyolar insana.

Haydar Dümene sorulan sorular gibi demek ki gerçekmiş o sorular:52:
bu şekilde hamile kalması imkansız
amma buna güvenerek bir daha denerse olmaz olmaz olur :34:

Herkese iyi geceler kızlar.bu gece arkadaşım bende kalıyor.ve sizlere danışmak istediği ama utandığı bir problemi var.üye olduğumu duyunca yazmak istedi.konuya geçiyorum.arkadaşım nişan arefesinde ama daha resmi bişey yok.erkek arkadaşıyla bir yakınlaşma yaşamış.kıyafetler üzerlerindeyken.arkadaşı bunun pantolonunun üstüne boşalmış.bacak tarafına ıslaklık geçtiğini söylüyor.bu ıslaklıktan hamilelik olabilirmi diye üzülüyor.yani ıslaklık bacağından vajinasına akmış olabilirmi die?yaşım ondan büyük .ben öyle bir durumun olamayacağını söyledim ama birde size danışmak istedik.erkek arkadaşındada pantolon varmış.pantolondaki ıslaklık arkadaşımın pantolonuna bulaşıo yani.aman çok uzattım kusıra bakmayın.beceremesim anlatmayıda:))

Süzme yoğurt değilki bu süzme hamilelik olsun:52: kalmaz korkmasın:60:

Ayşe Kulinin kitabında böyle bir olay geçiyordu. %1 ihtimal de olsa olabilir. Kız Bakire olmasına rağmen kimseye anlatamadılar kitaptan hatırladım.

Abla bunlar bizi saftirik belliyo ondan böyle dalga konusu açıyolar.
Övünülecek bir şey değil ama örnek olarak veriyorum artık çocuklar öyle hale geldiler ki
bunları bilme yaşı 20lerin çok çook altına düştü yani kaldı ki 28 yaşında genç bir bayan bilmicek mümkün mü Allah aşkına.
Birde hadi tedirgin oldu panki oldu fln.. erkek arkadaşının kotuna değmiş zaten akışkan bir şekilde kızın bacağına deyemez çünkü ondada kot var kaldı ki
iki kotu geçecek hala akışkanlığını koruyup bilmemnerelere doğru süzülecek.. yapmayın yaa milleti salak sanıyolar bu forumda.

böyle düşünmenize üzüldüm gerçekten dalga falan geçmiyoruz.arkadaşım rica etti bende sordum.kaç senedir üyeyim bu siteye ve kimseyle dalga geçmek için birley sormadım

nettede böyle şeyler okudu die arkadaşım zaten korktu.

O zaman eczaneden alırsınız test uygularsınız.

Hayatta imkansız diye bir şey yoktur. bende kitabı okuyunca şaşırmıştım. Nasıl olur demiştim. O kitapta gerçek hayat ökyüsüydü.

O zaman eczaneden alırsınız test uygularsınız.

Hayatta imkansız diye bir şey yoktur. bende kitabı okuyunca şaşırmıştım. Nasıl olur demiştim. O kitapta gerçek hayat ökyüsüydü.

ben de erken boşalma olayına takıldım ne öyle üstünde pantolon varken boşalmak felan böyle hayat mı geçer :)) iyi düşünsün arkadaşın, Allahın sevgili kuluymuş ki evlenmeden bunu söyleyen ablaları var :37::37::37:

Ayy patikleri dikelim şimdiden kızlar, hadi ben pembeye başlıyım sizde maviyeee :D :D belli olmaz yani cinsiyeti :D doğmamış olmamış çocuğa don dikelim beraber :) ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşına söyle öğrenmeden böyle işlere kalkışmasın :)

Adam pantolon ustundeyken saldir suldur bosaliyosa erken bosalma problemi var, Allah sifasini versin

arkadaşımın adeti 3 gün gecikti.test alıp yapıcakmış eczaneden.okadar burda yazılar yazıldı yinede inanmadı kızlar.

Back
X