Arkadaşımın büyük hediyesi...

kikirikli

Canım kızım
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.748
183
363
İstanbul
Önceki konumda artık bir şeyler yapmak istediğimi,dikiş makinası alma fikrimi ama alamadığımı yazmıştım.Maddi olarak bir süre alamazdık.Bir şeylerle uğraşıp evdeki sıkıntılarımı atlatmam lazımdı...Yaşadığım yeri bilen daha doğrusu buralı olan arkadaşım biliyordu sıkıntılarımı...Sağolsun hep yardımcı oldu.Lise arkadaşım olur ayrıca...

Bana dikiş makinası almış...Çok sevindim,çok şaşırdım ama büyük bir hediye bu.Yani bu zamanda kim yapar diyorum hep.Ödemelerinin bir kısmını biz yapalım dedi eşim,hayır diyor inatla arkadaşım.Kargo üceritini olsun ben karşılıycam diyorum onada hayır diyor...Bu arkadaşım bekar.Ve, amacı,hayali olan kişilerin bir şeyler yapması için elinden geleni yapıyor her zaman...

Ama külfetli bir şey yaptı sonuçta.Bana sadece kendi elinle ürettiğin bir şeyler yap bana yeter diyor.Patik çok sever.Tığla patik örmeyi öğreniyorum komşumdan.Patik başladım.Birde arkadaşım evde yemek işlerini falan yapıyor.Mutfak önlüğü dikicem Allah izin verirse.İsminin yazdığı,kafamda tasarımı hazır olan ve ilk emeğim olan şeyi yani...Başka ne yapmalıyım.Çok şey yapmak istiyorum ama değişik ve sevimli olmalı...Aklıma başka bir şey gelmedi...Yardımcı olursanız çok sevinirim...

arkadaşın çok güzel birşey yapmış sağolsun sen ne yapabilirsin bilmem ama
benim bir tanıdığım var çeyiz üzerine herşeyi yapıyor değişk güzel şeyler netten araştırarak bulabilirsin
arkaşım bekar demiştin herhalde işinede yarar hemde senden bir hatıra olur
makinanı güle güle kullan bu arada :)

Hayırlı olsun dikiş makinen =)

Dikiş ne kadar biliyorsun bilemiyorum ama, arkadaşına mutfakta kullanacağı bir örtü takımı dikebilirsin mesela. Ya da özel günlerde kullanacağı hoş bir abiye şal yapabilirsin. İlk bunlar geldi aklıma, kolay gelsin

arkadaşın çok güzel birşey yapmış sağolsun sen ne yapabilirsin bilmem ama
benim bir tanıdığım var çeyiz üzerine herşeyi yapıyor değişk güzel şeyler netten araştırarak bulabilirsin
arkaşım bekar demiştin herhalde işinede yarar hemde senden bir hatıra olur
makinanı güle güle kullan bu arada :)

Süper fikir ya.Çeyizine sponsor olurum ben:1::1:Çok sağol....

Mutfakla uğraşan birisi ise sevimli kavanoz kapakları yapabilirsin isimlerini bilmiyorum ama hani şu kurabiye reçel kavonozlarının kapaklarına dikilen şık cici örtümsü şeyler.Yada hatta kavanozları da sen al üstlerini süsle.

senin icin coook sevindim..gercekten Allah istedigine hemen cevap vermis ne güzel insallah bizim istediklerimizede hemen verir..

nedense cok duygulandim

senin icin coook sevindim..gercekten Allah istedigine hemen cevap vermis ne güzel insallah bizim istediklerimizede hemen verir..

nedense cok duygulandim

Şükürler olsun...Bende o kadar çok sevindim ki.Önceki konumda br kaç arkadaşım rahatlıkmı batıyor ağlanırmı makina için demişti,insanın bir amacı olmayınca öyle kötü oluyor ki...Yürekten istedim,Allahıma şükür oldu...Hevesle bir süre site ekledim sıkkullanıma:1:Kalıp,dikiş örnekleri bir sürü şey...Sırayla yapıcam aklımdakileri...Allah razı olsun yardımcı olan herkes den...

Size danışrıktan sonra aklıma bir fikir daha geldi.Arkadaşımın çok sevdiği bir kedisi var.Netten hemen kedi kalıpları buldum.Ona kedili bir yastık yapıcam.Eminimki bayılacak...

Dediğin gibi Allah kimseyi sıkıntıya sokmasın,inş herkesin isteği kabul olur...

Son düzenleme:
böyle bi arkadaşın olduğu için çok şanslısın bence
ne güzel bi hediye güle güle kullan

kumaştan çanta yapabilirsin , birde bu çok hoşuma gitti çok şekerler

$pofuduk-cicek.webp resim alıntı :24:

ne düşünceli, ince bir arkadaşınız var.

bol bol ona bir şeyler dikerseniz, zaten bekarmış, çeyizi için bir sürü hazırlık olur :)

Önceki konumda artık bir şeyler yapmak istediğimi,dikiş makinası alma fikrimi ama alamadığımı yazmıştım.Maddi olarak bir süre alamazdık.Bir şeylerle uğraşıp evdeki sıkıntılarımı atlatmam lazımdı...Yaşadığım yeri bilen daha doğrusu buralı olan arkadaşım biliyordu sıkıntılarımı...Sağolsun hep yardımcı oldu.Lise arkadaşım olur ayrıca...

Bana dikiş makinası almış...Çok sevindim,çok şaşırdım ama büyük bir hediye bu.Yani bu zamanda kim yapar diyorum hep.Ödemelerinin bir kısmını biz yapalım dedi eşim,hayır diyor inatla arkadaşım.Kargo üceritini olsun ben karşılıycam diyorum onada hayır diyor...Bu arkadaşım bekar.Ve, amacı,hayali olan kişilerin bir şeyler yapması için elinden geleni yapıyor her zaman...

Ama külfetli bir şey yaptı sonuçta.Bana sadece kendi elinle ürettiğin bir şeyler yap bana yeter diyor.Patik çok sever.Tığla patik örmeyi öğreniyorum komşumdan.Patik başladım.Birde arkadaşım evde yemek işlerini falan yapıyor.Mutfak önlüğü dikicem Allah izin verirse.İsminin yazdığı,kafamda tasarımı hazır olan ve ilk emeğim olan şeyi yani...Başka ne yapmalıyım.Çok şey yapmak istiyorum ama değişik ve sevimli olmalı...Aklıma başka bir şey gelmedi...Yardımcı olursanız çok sevinirim...
aa nekadar güzel bi hediye :46:
dikersiniz artık herşey çok severim bende dikişdikmeyi
abiye,şal,mutfak için kısaca herşey yaparsınız
arkadaşınızın ceyizi için bişeyler yapabilirsiniz:26:

Yorumlarınızdan az çok biliyorum sizi.:6: Sevdiğim üyelerden birisiniz,maşallah Rabbim gönlünüze göre vermiş.:nazar: Çeyizine yardım etmek,kullanabileceği pratik şeyler yapabilirsiniz,ama bu konularda kazma olduğum için şunu bunu yapın diyemiyorum.:9::9::9:Niyetiniz hayır,akıbeti de hayır olur inşallah.İyi günlerde kullanın.:54:

çok güzel, mutlu olmuşsunuz, bence ona yeni dikiş makinanızda diktiğiniz bişeyi hediye edin, çeyizlik, mutfak önlüğü, mutfak takımı, dolap örtüsü gibi.bu önlüğün desenlisini ablam bana aldı çok güzel ve kullanışlı, yardımcı olur inşallah.hem kirlendiğinde istediğiniz zaman çıkartabiliyorsun da canım..

$ONLUK[1].webp $ONLUK1.webp $DSC06255.webp

​senin adına sevindim arkadaşım Allah gönlüne göre vermiş arkadaşına mutfak takımı dikebilirsin pçetesi,mutfak önlügü,kavanoz örtsü,masa örtüsü,perdesi tam takım yapabilirsin buzdolabı örtüsü yapabilirsin rabbim bizlerede böyle arkadaşlar nasip etsin

canım ne güzel güle güle kullan inş hayal ettiğin herşeyi dikersin o makinayla. sende arkadasına sevebileceği küçük seyler dik, bir kahve içmeye yada yemeğe çıkart ve her zaman yanında ol bu ona yeter bence:) size bu kadar değer verdiğine göre...

Senin adına ççoookk sevindim canım arkadaşım...
Ne kadar temiz kalplisin Allahın sevgili kuluymuşun....Arkadaşın da ne kadar iyi birisiymiş..İyilik meleği gibi sanki...

valla canım çok sevindim arkadaşın nekadar seviyormuş seni buzaman da böyle arkadaş sakın kaybetme:29: hayırlı olsun canım diktiklerini bekliyorum bakalım ne ciciler dikicen:6:

Back
X