- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Suçluluk hisse değil . Tabi ki yapmadım oyle bir şey ama ya olduysa diye kendimi kötü hissettim.Bu suçluluk hissi neden anlatsanıza biraz?Eşen yelden nem kapmak bu olsa gerek..
Kızlar çok öğretmenli (50 kişi vardir) bir okulda öğretmenim. Çok yakın olmasak da bir arkadaşım var .Ikiz bebekleri var onun .Kantinde otururken bebeklere mamalarını verdi .Oradan bir şeyler felan aldı cüzdanını da çıkardı tabi .Daha sonra bebeklerin arabasi baska yerde oldugu icin iki bebegi annesi ve bir arkadasi aldi bebek arabasına götürmek için. Bana da sen de çantaları al bahçeye çik ,biz geliriz dediler .Oyle yaptim ama arabayi alirken arkadaslarini gorup lafa dalmışlar 20 dakika kadar sonra yanima geldiler .Çantalarını verdim ama içime dert oldu .Bir şeyleri kaybolmuş mdur .Hadi biri cüzdanını çıkarmadı ama biri çıkardı ya fermuarını tam kapatmadıysa diyorum ya düştüyse cüzdanı felan .o Cüzdan çıkarılan çanta sırt cantasiydu.Kizlar soramam da ne yapmalıyım,arkadasimin davranışlarına gore mi davranmalıyım yoksa bir şey düşmüş olsa bana sorarlar miydi?
Yaptınız demedim zaten durup dururken bu hisse neden olan psikolojiyi anlamaya çalışıyorum.Normalde hickimse birşey kaybolmuş değilse bunu kafaya takipta dert etmez çünkü.Suçluluk hisse değil . Tabi ki yapmadım oyle bir şey ama ya olduysa diye kendimi kötü hissettim.
Farkindayim ama cok ufak şeyleri de kaym takıyorum . Mesela hep akl ima geliyor ya Allah korusun cüzdanı felan kaybolduysa bana söylemez benden suphelenirse felanCok evhamlisiniz farkında mısınız?
Hayır kesinlikle almadım en çok korktuğum şey hayatta .Sadece bebeklere mama verirken ya diyorum bi yeri açık kaldıysa çantanın ya düşerse. Ben de bakmadan direk sırtıma taktım arkadasimgelince çıkarıp verdimYa siz normal degilainiz ya da cantanin icinden birsey aldiniz ve korkuyorsunuz.
Abartmışsınız şuan çantalar siz de değilmiydi kim ne ara çalacak cüzdanı yada eşyalar düşecek hadi öyle oldu diyelim arkadaşın zaten söylerdi sana cüzdanım yok gördün mü diye,hiç arayıpta birşey deme benden söylemesi eğer şimdi arayıp böyle böyle dersen arkadaşınında kafası karışır birşey mi almak istedi acaba diye düşünür ve size bir daha güvenmez hiçbir eşyasını emanet etmez.Kızlar çok öğretmenli (50 kişi vardir) bir okulda öğretmenim. Çok yakın olmasak da bir arkadaşım var .Ikiz bebekleri var onun .Kantinde otururken bebeklere mamalarını verdi .Oradan bir şeyler felan aldı cüzdanını da çıkardı tabi .Daha sonra bebeklerin arabasi baska yerde oldugu icin iki bebegi annesi ve bir arkadasi aldi bebek arabasına götürmek için. Bana da sen de çantaları al bahçeye çik ,biz geliriz dediler .Oyle yaptim ama arabayi alirken arkadaslarini gorup lafa dalmışlar 20 dakika kadar sonra yanima geldiler .Çantalarını verdim ama içime dert oldu .Bir şeyleri kaybolmuş mdur .Hadi biri cüzdanını çıkarmadı ama biri çıkardı ya fermuarını tam kapatmadıysa diyorum ya düştüyse cüzdanı felan .o Cüzdan çıkarılan çanta sırt cantasiydu.Kizlar soramam da ne yapmalıyım,arkadasimin davranışlarına gore mi davranmalıyım yoksa bir şey düşmüş olsa bana sorarlar miydi?
Her seyi çok takarım kafama .Mesela bi arkadaşımla bulusuyum 1 2 gun dusunurum yanlis bi seu mi dedim felan gibiKaygı bozukluğu gibi bir bir teşhisiniz var mı?
Bence psikologa falan gitmelisiniz hiç normal dertler değil bunlar.Her seyi çok takarım kafama .Mesela bi arkadaşımla bulusuyum 1 2 gun dusunurum yanlis bi seu mi dedim felan gibi
Hastasınız ,Kızlar çok öğretmenli (50 kişi vardir) bir okulda öğretmenim. Çok yakın olmasak da bir arkadaşım var .Ikiz bebekleri var onun .Kantinde otururken bebeklere mamalarını verdi .Oradan bir şeyler felan aldı cüzdanını da çıkardı tabi .Daha sonra bebeklerin arabasi baska yerde oldugu icin iki bebegi annesi ve bir arkadasi aldi bebek arabasına götürmek için. Bana da sen de çantaları al bahçeye çik ,biz geliriz dediler .Oyle yaptim ama arabayi alirken arkadaslarini gorup lafa dalmışlar 20 dakika kadar sonra yanima geldiler .Çantalarını verdim ama içime dert oldu .Bir şeyleri kaybolmuş mdur .Hadi biri cüzdanını çıkarmadı ama biri çıkardı ya fermuarını tam kapatmadıysa diyorum ya düştüyse cüzdanı felan .o Cüzdan çıkarılan çanta sırt cantasiydu.Kizlar soramam da ne yapmalıyım,arkadasimin davranışlarına gore mi davranmalıyım yoksa bir şey düşmüş olsa bana sorarlar miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?