evet yuz bulup astarini ister gibi cok dogru dedin. hatta diyoki masa varmista agirmis biraz onu beraber alta indirelim diyo senin esin napyo acabaSiz teklif etmişsiniz o da yüz bulup astarını istemiş . Bana da kaba geldi davranışı .
Gerçekten insanlar ne kadar yüzsüzevet yuz bulup astarini ister gibi cok dogru dedin. hatta diyoki masa varmista agirmis biraz onu beraber alta indirelim diyo senin esin napyo acaba
ben iyi niyetli yaklastim ama cok sinir oldumYani biraz sizde de hata olmuş. 16 yaşında kızının evinin 1+1 olduğunu bilmenize rağmen temizlik teklifi yapmışsınız. Iyi niyetli yaklaşim da keşke yardımı bisiler hazırlamak ne bileyim evi olacaksa düzenlemek anlamında söyleşeydiniz.arkadaşıniz 'da biraz kullanmayı seven biri gıbı. Nezaketen teşekkür edip istememliydi dünden razıymış gibi bi de plan program yapmış hanım
O gün kendine başka is çıkarıp geri cevir bence. Bebeklerin küçükken sende basından büyük işlere kalkışma. Hayır yaparsın bi de üstüne burası olmamış şuraya bidaha mi el atsak diye beğenmez işini:))ben iyi niyetli yaklastim ama cok sinir oldum
tabi canim ne insanlar var. zaten es tarafiyla hep kus konusmuyor az degil dedim buda dedim kendi kendimeAynen öyle söyleyin, eşine söyle ben bunu nasıl kaldırayım deyin.
İnsan utanır, temizliğe yardım falan ne saçma şey o ya.
E o halde neden temizlik teklifi yapıyorsunuz?2 yasinda kucuk cocugum var bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?