- 1 Eylül 2021
- 5.093
- 19.228
- 198
Sizi cok salak sanıyor arkadaşınız kusura bakmayın, piskonumla ilgilenen arkadaslar... ben cocuklarla zor oluyo ta oraya da gelemiyorum sicak vs dedim. bana esimle gelip seni aliriz biz dedi:))) senin ev ne kadarki zaten dedim laf arasinda kucil ev yaparsin dedim resmen benim dediklerimi aldirmadan gel sen iste camlari falan silersin diyo gercekten sok oldum ben uygun dille resmen gelmek istemiyorum demis olmusum degilmi... ararsa bahane uydurcam evde degiliz falan diyecegim
konumla ilgilenen arkadaslar... ben cocuklarla zor oluyo ta oraya da gelemiyorum sicak vs dedim. bana esimle gelip seni aliriz biz dedi:))) senin ev ne kadarki zaten dedim laf arasinda kucil ev yaparsin dedim resmen benim dediklerimi aldirmadan gel sen iste camlari falan silersin diyo gercekten sok oldum ben uygun dille resmen gelmek istemiyorum demis olmusum degilmi... ararsa bahane uydurcam evde degiliz falan diyecegim
Gelmek istemediğinizi anlamıştır, salağa yatıyor işleri size kitleyecek yakonumla ilgilenen arkadaslar... ben cocuklarla zor oluyo ta oraya da gelemiyorum sicak vs dedim. bana esimle gelip seni aliriz biz dedi:))) senin ev ne kadarki zaten dedim laf arasinda kucil ev yaparsin dedim resmen benim dediklerimi aldirmadan gel sen iste camlari falan silersin diyo gercekten sok oldum ben uygun dille resmen gelmek istemiyorum demis olmusum degilmi... ararsa bahane uydurcam evde degiliz falan diyecegim
benim arkadasim cocuklarla zor oluyor gelmeyecegim dese ben anlarim bunda anlasilmayacak bisey yok haklisin anlamistir aslindaGelmek istemediğinizi anlamıştır, salağa yatıyor işleri size kitleyecek ya
Nezaketen son kez yardım edeyim deseniz, işleri yaptırdıktan sonra sizinle ilişkiyi kesecektir zaten. Yapabildiği kadar kullanmaya çalışıyor böyle tiplerbenim arkadasim cocuklarla zor oluyor gelmeyecegim dese ben anlarim bunda anlasilmayacak bisey yok haklisin anlamistir aslinda
Kocasıyla sizi almaya gelene kadar yol parasıyla bir yardımcı tutsun işini yaptırsın. Demek ki size daha fazla iş çıkaracak arkadaşınız. O hesap gelip sizi almayı planlıyorsogudum zaten gorusmek bile istemiyorum uslubu falan hic hosuma gitmedi yazmistim. gercekten ne insanlar var iste. ben olsam arkadasimdan boyle birsey istemeye yuzum tutmaz. karakter meselesi iste israrla diretmeside ilginc.
ev uzak degil 10 dk arabayla.Kocasıyla sizi almaya gelene kadar yol parasıyla bir yardımcı tutsun işini yaptırsın. Demek ki size daha fazla iş çıkaracak arkadaşınız. O hesap gelip sizi almayı planlıyor
evet yuz bulup astarini ister gibi cok dogru dedin. hatta diyoki masa varmista agirmis biraz onu beraber alta indirelim diyo senin esin napyo acaba
Aman aman nezaket bu konuda tatile ciksin, konunun muhatabi nezaketten anlayacak bir insan degil.Nezaketen son kez yardım edeyim deseniz, işleri yaptırdıktan sonra sizinle ilişkiyi kesecektir zaten. Yapabildiği kadar kullanmaya çalışıyor böyle tipler
aman isim olmaz bu saatten sonra boyle yuzssuzluk gormedim sogudum kendisinden de. keske en basinda mesafe koysaymisimAman aman nezaket bu konuda tatile ciksin, konunun muhatabi nezaketten anlayacak bir insan degil.
Son durum nedir pekiaman isim olmaz bu saatten sonra boyle yuzssuzluk gormedim sogudum kendisinden de. keske en basinda mesafe koysaymisim
son durum bahaneler buluyorum iste. sunnet haftayaSon durum nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?