• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın değişen huyları

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
111
21
48
25
yakın arkadaşım bara gitmiş ayrıca ortama ayak uydurmak için sigara falan içmiş ben buna nedense biraz alındım çünkü böyle biri değildi neden kafama taktım bilmiyorum takıldığım insan da yanlış yola gitsin istemiyorum değer veriyorum ama tabi ki onun hayatı sizce benim bu noktada napmam lazım

Kendi hayatı, kendi kararları dediğiniz gibi. Yanlış yol dediğiniz şey onun içinde yanlış mı, yani sizin gibi düşünüyor ama buna rağmen yapıyorsa zaten farkında kendisi ne yaptığının.

yakın arkadaşım bara gitmiş ayrıca ortama ayak uydurmak için sigara falan içmiş ben buna nedense biraz alındım çünkü böyle biri değildi neden kafama taktım bilmiyorum takıldığım insan da yanlış yola gitsin istemiyorum değer veriyorum ama tabi ki onun hayatı sizce benim bu noktada napmam lazım
Onun hayatı onun tercihi size bir zararı yoksa arkadasliginizi devam ettirirsiniz. Ama hayatınız onun tercihine uymuyorsa konuşmayı kesersiniz.
İnsanlara bu kadar önem vermeyin üzülürsünüz.

Bunda abartılacak ne var. Arkadaşın pavyona düşmüş sanki ne yanlış yolu saçmalama ya. Kızın yanlış yola gittiği falan yok sen kendine bi bak

Ay yok artık bu kadar da kontrolcü müdahaleci olmayın ya, insanların kendi tercihler vardır. Size düşen sadece saygı duymak. Ne zamanki onun bir şekilde yaptığı şeyden mutsuz olduğunu görürsünüz, o zaman müdahale edersiniz. Karşınızdaki memnun ve mutlu oldukça sizin buna sadece sevinmeniz gerek.

Back
X