arkadaşımın derdi çözüm bulamıyoruz

melikea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
1.982
62
158
İstanbul
merhaba kızlar kendi derdim değilde çok yakın bir arkadaşımın sorununu yazmak istedim.sonuçta az çok onun derdine bende üzülüyorum.
arkadaşımda stresse bağlı liken diye bir hastalık var ben onda çıkana kadar bilmiyordum bu hastalığı.
kısaca nasıl olduğunu anlatayım ozellikle ayak bileklerinde kaşıntı oluyor ve yaralar oluyor bu yaralarda geçmiyor egzama ile sedef karışımı bir görüntü otobüste falan sedef mi diye soranlar bile oldu vücuduna yavaş yavaş dağılıyor ilk ayak bileklerindeydi şimdi ise ellerine geldi bu konuda bilgisi olan istanbulda gittiği bir doktor olan varsa benimle paylaşabilir mi 2 yıldır çekiyoruz bu hastalığı her şeyide kafasına takan stress yapan birisidir.

Bir kere boyle bir hastaligi oldugunu unutsun. Denilen gibi strese inanilmaz bagli. Ben de egzama baslangici vardi yuzumun hep iyilestigini hayal ettim ve cok sukur. Su bazli bi nemlendiriciyle nemlendirsin ve kudret narini okumustum hem yiyip hem sursun aktarda var Allah yardim etsin

Herseyi kafasina takmayacak, rahat yasayacak o zaman. Yani madem ruh haline bagli bir hastalik bu. En guzel cozum bu.
Benim kuzenim de boyle sinir stres sahibi bir insandir. O da stresin ataklara sebep oldugu bir hastaliga yakalandi malesef. Artik herseyi takmiyormus. Bu tur hastaliklarin en guzel caresi stres, sinir, takintilari asmak...

Doktor bilemiyorum.

Tabi oncelikle stresten uzak duracak ama maalesef stres oyle takmiyorum demekle gecmiyor iste bir doktor onerebilirim yakinimin cocuklugundan beri sedef hastaligi vardi kadin 50 yasinda sukur kurtuldu derdin istanbul besyuzevler safak hastanesinde azeri bir doktor cildiyeci arastirirsaniz bulursunuz sanirim tam adini bilmiyorum cunku insaallah Allah sifasini verir canim

hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için kudret nari nide araştırcaz su sıralar azaldı kaşıntısıda izler gitmiyor bir türlü

çok teşekkür ederim öneriniz için hastaneyi ararsak öğreniriz sanırım yarın bi bakıcam onada:)

böle bir sey mi ?

mrb bende de ortaokul sıralarında olmuştu. kolumun üst kısmında. hatta alnımda ve elimin üzerinde tam kemik üzerinde bir yara çıkmıştı. ben çocukluktan pek dert etmiyodum ama annem beni doktor doktor gezdirdi. bir sürü krem kullandım işe yaramadı. en sonunda gebze de Cildiye uzmanı Hüseyin Karakuş a gittik. inceledi sonra liken dedi. aynı arkadaşınıza olduğu gibi bana da stresten dedi ilaçlar verdi.kullandım ve çok şükür geçti o zman. şimdi ilaçları hatırlamıyorum ama yazmak istedim. resmi de görünce aklıma geldi. benimde kolum aynen öyleydi. Doktoru gerçekten tavsiye ederim. inşallah arkadaşınız da benim gibi bu derdin şifasını bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…