Bende aynı düşüncelere sahibim ama yorum yapamıyorum.Eşi çok pişman olmuş.Ben seni aldatmadım olayım boyutu farklı vs falan diye savunma yapmış.Ama kız her ayrıntısını da dinlediği için çok üzgün.Kendisi için konuşmasa bile yapmamalıydı diyor.Perişan halde olduğu için biraz da farklı görüşleri okusun istedim.Yanı arkadaşının kadınla beraber olmasına vesile mi olmuş?Ne diyeyim böyle çevresi olan böyle işlere bulaşan adama güven olmaz eninde sonunda kendisi de bu yanlışlara bulaşır 3 aylık evli adam neden girer ki böyle islere
Detayların ne olduğu da önemli tabi bilmeden ne diyebiliriz ki? 3 aylık evlilik eğer radikal bi karar almayacaksa kimseye duyurmasın bu olayiBende aynı düşüncelere sahibim ama yorum yapamıyorum.Eşi çok pişman olmuş.Ben seni aldatmadım olayım boyutu farklı vs falan diye savunma yapmış.Ama kız her ayrıntısını da dinlediği için çok üzgün.Kendisi için konuşmasa bile yapmamalıydı diyor.Perişan halde olduğu için biraz da farklı görüşleri okusun istedim.
Işin en garip noktası da bu zaten.Uygulama nasıl bir uygulama tam bilmiyoruz.Ama eşi arkadaşina kız kıyafet istedi ama ben makyaj malzemelerine ikna ettim demiş.Yani resmen pazarlık falan da yapmış.Başkasına sevişmek için kız ayarlayanlara insanlara pez.... denir. Ben koca diye yanımda tutmam şahsen.
Bana geldiğinde ses kayıtlarını flasha aldım onu herkese rezil edeceğim bitti bu iş diyordu.Ama şimdi ikilemdeyim beni seviyor eminim gece bile uyanıp beni öperdi evden işe işten eve neden bunu yaptı diye sorguluyor.Yara aldi.Detayların ne olduğu da önemli tabi bilmeden ne diyebiliriz ki? 3 aylık evlilik eğer radikal bi karar almayacaksa kimseye duyurmasın bu olayi
Arkadaşı evli mi? Bu arada pazarlık da ilginç olmuş arkadaşın koşmakta hakliIşin en garip noktası da bu zaten.Uygulama nasıl bir uygulama tam bilmiyoruz.Ama eşi arkadaşina kız kıyafet istedi ama ben makyaj malzemelerine ikna ettim demiş.Yani resmen pazarlık falan da yapmış.
Bitirmeyecekse hiç ortaya dökülmesin. Ama bu adamın bi derse ihtiyacı var o kesinBana geldiğinde ses kayıtlarını flasha aldım onu herkese rezil edeceğim bitti bu iş diyordu.Ama şimdi ikilemdeyim beni seviyor eminim gece bile uyanıp beni öperdi evden işe işten eve neden bunu yaptı diye sorguluyor.Yara aldi.
Bende eğer bitirmeyeceksen ortaya çikarma sonra daha çok uzulursun dedim ama eğer kararın netse iki aileyi de toplayıp konuşabilirsin diye ekledim
Uygulamanın ne olduğu çok da önemli değil. Yaptıklarına baktığımızda bunun adı pez.....lik. Arkadaşınız muhtemelen ayrılmaz eşinden ama bence yaptığın şeyin ne olduğunu bir güzel açıklayıp hesabını sorsun. Süründürsün.Işin en garip noktası da bu zaten.Uygulama nasıl bir uygulama tam bilmiyoruz.Ama eşi arkadaşina kız kıyafet istedi ama ben makyaj malzemelerine ikna ettim demiş.Yani resmen pazarlık falan da yapmış.
Hayır arkadaşı bekarmış.Söylediğine göre o arada çocuk uygun olmadiği için rica etmiş o da çocukmuş gibi konuşarak kızı ikna etmiş.Kiz konuştugu ve seviştigi kisinin aynı kişi olduğunu sanıyor ama öyle degil.Arkadaşı evli mi? Bu arada pazarlık da ilginç olmuş arkadaşın koşmakta hakli
Adam savunma olarak kız benle konustugunu bile bilmiyor arkadaşim saniyordu demiş arkadaşimda sen biliyordun sen olduğunu ve ben biliyorum sen olduğunu yaptığın şey dedigi anda eşi aglamiş birbirimize agir konusmayalim yuzyuze bakamayız demişUygulamanın ne olduğu çok da önemli değil. Yaptıklarına baktığımızda bunun adı pez.....lik. Arkadaşınız muhtemelen ayrılmaz eşinden ama bence yaptığın şeyin ne olduğunu bir güzel açıklayıp hesabını sorsun. Süründürsün.
Adam hala kendisini aklama derdinde. Pes yani yaptın bir hata pişmanım de özür dile değil mi? Bir de duygu sömürüsü yapıyor birbirimize ağır konuşmayalım diye. Tipik erkek davranışı sanki hiç suçu yokmuş gibi. Arkadaşınız blöfü yemesin. Ailene anlatacağım diye gözünü korkutsun...Adam savunma olarak kız benle konustugunu bile bilmiyor arkadaşim saniyordu demiş arkadaşimda sen biliyordun sen olduğunu ve ben biliyorum sen olduğunu yaptığın şey dedigi anda eşi aglamiş birbirimize agir konusmayalim yuzyuze bakamayız demiş
Çok saçma ve gereksiz evli barklı adamın girdiği işlere bakHayır arkadaşı bekarmış.Söylediğine göre o arada çocuk uygun olmadiği için rica etmiş o da çocukmuş gibi konuşarak kızı ikna etmiş.Kiz konuştugu ve seviştigi kisinin aynı kişi olduğunu sanıyor ama öyle degil.
Aldatmaktan daha kotu birsey varsa arkadasinin birlikte oldugu kizi sakayla da karisik olsa kendine paslamasini istemis ben burasina takildimBende aynı düşüncelere sahibim ama yorum yapamıyorum.Eşi çok pişman olmuş.Ben seni aldatmadım olayım boyutu farklı vs falan diye savunma yapmış.Ama kız her ayrıntısını da dinlediği için çok üzgün.Kendisi için konuşmasa bile yapmamalıydı diyor.Perişan halde olduğu için biraz da farklı görüşleri okusun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?