Arkadaşımın Derdi Fikir Verir Misiniz ?

HatueL

Kalbini değiştirerek hayatını değiştirebilirsin...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.146
En iyi cevaplar
1
1.836
133
Arkadaşlar yazacağım olayı kısaca özetleyeceğim.Arkadaşım dün telefonunu kırdığı için üyelik açamadı benden akıl vermemi istedi ama tek başıma sorumluluk almayayım buraya yazayım fikirleri oku karar ver dedim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşımın eşinin telinde arama kaydı tutan bir uygulama varmış.O da dün eşinin telefonundan babasıyla tartıştığı arama kayıtlarına bakıyormuş ses kayıtlarını dinliyormuş.Iki tarafta farklı konuşuyor diye.Uygulamada numara çıkmadığından o güne ait tüm kayıtları dınlemis.Eşinin iş yerindeki bir arkadaşıyla konuşmasına şahit olmuş.
Bir uygulama uzerinden arkadaşiyla beraber bir kizla videolaşmışlar ve arkadaşımın eşi o kızın kendi arkadaşıyla birlikte olması için telefonda saatlerce sanki oymuş gibi konuşmuş.Bunlara ev falan ayarlamış ve günlük ilişki yaşamalarına vesile olmuş.Sonrası biraz mide bulandırıcı çocuk arkadaşımın eşine detayları anlatmış o da tabiri caizse ağzı sulana sulana dinlemiş yorum yapmış.Hatta çocuk ya sesten ben olmadığımı anlarsa demiş o da o zaman arkadaşima götürmeye geldim dersin bana getirirsin diye espri yapmış.Ses kayıtlarını eşinin yüzüne vurmuş telefonları parçalamış ve bana geldi.
Kimseye anlatamıyor anlatırsam kesin boşamam gerek ama emin değilim diyor.4 yıldır birliktelerdi ve 3 aylık evliler.
Sizce nasıl bir yol izlemeli?

Yanı arkadaşının kadınla beraber olmasına vesile mi olmuş?Ne diyeyim böyle çevresi olan böyle işlere bulaşan adama güven olmaz eninde sonunda kendisi de bu yanlışlara bulaşır 3 aylık evli adam neden girer ki böyle islere

birine anlatmasına bence de gerek yok hele ki aileden birine anlatmasın bence. ilk anda kavga gürültü olması çok normal ben olsam bende kavga ederdim ama boşanma sebebi olmadığını düşünüyorum. eşiyle sakin kafa oturup konuşsun bundan sonraki hareketlerine baksın bence. pişman mı yoksa pişkin mi anlar zaten. ama dediğim gibi bence biraz sakinleşip öyle karar verilmeli. burada ne desek boş herkes kendi eşinin huyunu suyunu halini tavrını daha iyi bilir. güveniyorsa bir şans daha verilmeli.

Bende aynı düşüncelere sahibim ama yorum yapamıyorum.Eşi çok pişman olmuş.Ben seni aldatmadım olayım boyutu farklı vs falan diye savunma yapmış.Ama kız her ayrıntısını da dinlediği için çok üzgün.Kendisi için konuşmasa bile yapmamalıydı diyor.Perişan halde olduğu için biraz da farklı görüşleri okusun istedim.

Detayların ne olduğu da önemli tabi bilmeden ne diyebiliriz ki? 3 aylık evlilik eğer radikal bi karar almayacaksa kimseye duyurmasın bu olayi

Başkasına sevişmek için kız ayarlayanlara insanlara pez.... denir. Ben koca diye yanımda tutmam şahsen.
Işin en garip noktası da bu zaten.Uygulama nasıl bir uygulama tam bilmiyoruz.Ama eşi arkadaşina kız kıyafet istedi ama ben makyaj malzemelerine ikna ettim demiş.Yani resmen pazarlık falan da yapmış.

Detayların ne olduğu da önemli tabi bilmeden ne diyebiliriz ki? 3 aylık evlilik eğer radikal bi karar almayacaksa kimseye duyurmasın bu olayi
Bana geldiğinde ses kayıtlarını flasha aldım onu herkese rezil edeceğim bitti bu iş diyordu.Ama şimdi ikilemdeyim beni seviyor eminim gece bile uyanıp beni öperdi evden işe işten eve neden bunu yaptı diye sorguluyor.Yara aldi.
Bende eğer bitirmeyeceksen ortaya çikarma sonra daha çok uzulursun dedim ama eğer kararın netse iki aileyi de toplayıp konuşabilirsin diye ekledim

Işin en garip noktası da bu zaten.Uygulama nasıl bir uygulama tam bilmiyoruz.Ama eşi arkadaşina kız kıyafet istedi ama ben makyaj malzemelerine ikna ettim demiş.Yani resmen pazarlık falan da yapmış.
Arkadaşı evli mi? Bu arada pazarlık da ilginç olmuş arkadaşın koşmakta hakli

Bitirmeyecekse hiç ortaya dökülmesin. Ama bu adamın bi derse ihtiyacı var o kesin

Uygulamanın ne olduğu çok da önemli değil. Yaptıklarına baktığımızda bunun adı pez.....lik. Arkadaşınız muhtemelen ayrılmaz eşinden ama bence yaptığın şeyin ne olduğunu bir güzel açıklayıp hesabını sorsun. Süründürsün.

Arkadaşı evli mi? Bu arada pazarlık da ilginç olmuş arkadaşın koşmakta hakli
Hayır arkadaşı bekarmış.Söylediğine göre o arada çocuk uygun olmadiği için rica etmiş o da çocukmuş gibi konuşarak kızı ikna etmiş.Kiz konuştugu ve seviştigi kisinin aynı kişi olduğunu sanıyor ama öyle degil.

Adam savunma olarak kız benle konustugunu bile bilmiyor arkadaşim saniyordu demiş arkadaşimda sen biliyordun sen olduğunu ve ben biliyorum sen olduğunu yaptığın şey dedigi anda eşi aglamiş birbirimize agir konusmayalim yuzyuze bakamayız demiş

Adam hala kendisini aklama derdinde. Pes yani yaptın bir hata pişmanım de özür dile değil mi? Bir de duygu sömürüsü yapıyor birbirimize ağır konuşmayalım diye. Tipik erkek davranışı sanki hiç suçu yokmuş gibi. Arkadaşınız blöfü yemesin. Ailene anlatacağım diye gözünü korkutsun...

Çok saçma ve gereksiz evli barklı adamın girdiği işlere bak

bukadar ahlaksız bır adamla devam edıp bırde onu coluk cocuk sahıbı yaparak adam yerıne koymazdım
bu tarz hayat yasamak ıstıyorsa gıtsın rahat yasasın der ısın ıcıne aılelerı sokardım

ama bosanmayacaksa sakın kımseye soylemesın hatta bosanmayacak kadınlar yuze de vurmasın bılmıyor gıbı yapmalı daha kotu cunku hem bıl yuzune vur hem bosanma ınsanda gurur olmalı cunku

Aldatmaktan daha kotu birsey varsa arkadasinin birlikte oldugu kizi sakayla da karisik olsa kendine paslamasini istemis ben burasina takildim aklnda neler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…