zathara Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 2.774 7.047 358 İzmir 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HatueL #21 "Bana getirirdin" diyene kadar aman ne var diyordum ama o laf beni soğuturdu
GelenKutusu Mutlu ve 2 çocuklu bir bekar... Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Eylül 2014 8.450 29.964 798 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HatueL #22 Istanbullugelin0634 .!.: arama kayıtlarına bakıyormuş ses kayıtlarını dinliyormuş. Genişletmek için tıkla... Böyle kadına öyle adam Bence tencere kapak 3 aylık evlilikte neden arama kaydına bakılır? 30 aylık evlilikte neden arama kaydına bakılır? Eşler neden birbirlerinin telefonlarına bakarlar? Hadi baktı, ses kaydını dinlemek nedir? Of nerden tutsam elimde kalan konulardan biri Gene “toplum önünde ve devlet kayıtlarında” bir evlilik Ama özünde evlilik olamamış bir evlilik.
Istanbullugelin0634 .!.: arama kayıtlarına bakıyormuş ses kayıtlarını dinliyormuş. Genişletmek için tıkla... Böyle kadına öyle adam Bence tencere kapak 3 aylık evlilikte neden arama kaydına bakılır? 30 aylık evlilikte neden arama kaydına bakılır? Eşler neden birbirlerinin telefonlarına bakarlar? Hadi baktı, ses kaydını dinlemek nedir? Of nerden tutsam elimde kalan konulardan biri Gene “toplum önünde ve devlet kayıtlarında” bir evlilik Ama özünde evlilik olamamış bir evlilik.
Nooption Nirvana Pro Üye 3 Nisan 2014 36.468 149.119 798 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HatueL #23 arkadaşının eşi muhabbet tellalıymış yani.. arkadaşın sorsun eşine işler nasıl diye....
HatueL Kalbini değiştirerek hayatını değiştirebilirsin... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Aralık 2018 1.146 En iyi cevaplar 1 1.836 133 24 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HatueL #24 GelenKutusu .!.: Böyle kadına öyle adam Bence tencere kapak 3 aylık evlilikte neden arama kaydına bakılır? 30 aylık evlilikte neden arama kaydına bakılır? Eşler neden birbirlerinin telefonlarına bakarlar? Hadi baktı, ses kaydını dinlemek nedir? Of nerden tutsam elimde kalan konulardan biri Gene “toplum önünde ve devlet kayıtlarında” bir evlilik Ama özünde evlilik olamamış bir evlilik. Genişletmek için tıkla... Babasıyla eşi telefonda tartışmış ve ikisi de olayı farklı anlattığından aklına bunun geldiğini söyledi.
GelenKutusu .!.: Böyle kadına öyle adam Bence tencere kapak 3 aylık evlilikte neden arama kaydına bakılır? 30 aylık evlilikte neden arama kaydına bakılır? Eşler neden birbirlerinin telefonlarına bakarlar? Hadi baktı, ses kaydını dinlemek nedir? Of nerden tutsam elimde kalan konulardan biri Gene “toplum önünde ve devlet kayıtlarında” bir evlilik Ama özünde evlilik olamamış bir evlilik. Genişletmek için tıkla... Babasıyla eşi telefonda tartışmış ve ikisi de olayı farklı anlattığından aklına bunun geldiğini söyledi.
HatueL Kalbini değiştirerek hayatını değiştirebilirsin... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Aralık 2018 1.146 En iyi cevaplar 1 1.836 133 24 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HatueL #25 zathara .!.: "Bana getirirdin" diyene kadar aman ne var diyordum ama o laf beni soğuturdu Genişletmek için tıkla... Yaptığı zaten kötüyken bir de bu muhabbetler mide bulandırıcı. Bende yorumumu yapmıştım.Şimdi en azından birden çok kişinin bakış açısını da görmüş olur.
zathara .!.: "Bana getirirdin" diyene kadar aman ne var diyordum ama o laf beni soğuturdu Genişletmek için tıkla... Yaptığı zaten kötüyken bir de bu muhabbetler mide bulandırıcı. Bende yorumumu yapmıştım.Şimdi en azından birden çok kişinin bakış açısını da görmüş olur.